בעיה|במדייה סנטר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש סיבה מיוחדת לכך שהתקנת ויסטה 64 ביט ולא 32?
בכל מקרה, זוהי בעייה ידועה של ויסטה 64 ביט. נסה להסיר את ה-K-Lite (שרק ממלא לך את מערכת ההפעלה בזבל), ולפעול על פי המדריך לסדר התקנה נכון בראש הפורום. יש שם לינקים למקודדים המתאימים למערכת 64 ביט. לא בטוח שזה יעבוד, כי זוהי מערכת הפעלה בעייתית ולא תמיד היא פועלת על פי המצופה.
אם זה לא יצליח, הייתי ממליץ לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה 32 ביט.
בכל מקרה, זוהי בעייה ידועה של ויסטה 64 ביט. נסה להסיר את ה-K-Lite (שרק ממלא לך את מערכת ההפעלה בזבל), ולפעול על פי המדריך לסדר התקנה נכון בראש הפורום. יש שם לינקים למקודדים המתאימים למערכת 64 ביט. לא בטוח שזה יעבוד, כי זוהי מערכת הפעלה בעייתית ולא תמיד היא פועלת על פי המצופה.
אם זה לא יצליח, הייתי ממליץ לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה 32 ביט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
pixies כתב:יש סיבה מיוחדת לכך שהתקנת ויסטה 64 ביט ולא 32?
אם זה לא יצליח, הייתי ממליץ לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה 32 ביט.[/quote
התקנתי את המקודדים של 64 ביט וזה לא עבד.
ואם אני יתקין 32 ביט מה הסיכוי שזה יפעיל את
הסרטים במדיה סנטר?ואתה יכול להגיד לי בוודאות
שזה יפעל?...
eliom כתב:לא ענית למה התקנת 64 ביט ? יש לך GB4 ויוותר זיכרון ?pixies כתב:יש סיבה מיוחדת לכך שהתקנת ויסטה 64 ביט ולא 32?
אם זה לא יצליח, הייתי ממליץ לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה 32 ביט.[/quote
התקנתי את המקודדים של 64 ביט וזה לא עבד.
ואם אני יתקין 32 ביט מה הסיכוי שזה יפעיל את
הסרטים במדיה סנטר?ואתה יכול להגיד לי בוודאות
שזה יפעל?......
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

איזה קבצים אתה בכלל מנסה להריץ? לא ציינת.
בכל מקרה, אם מדובר ב-AVI ו-MKV שכולם מורידים בד"כ, אז לא אמורה להיות בעייה עם ויסטה 32 ביט. התקנה נקייה ועליה Haali+FFDShow כפי שמוסבר במדריך אמורה לעבוד בלי בעייה.
בכל מקרה, אם מדובר ב-AVI ו-MKV שכולם מורידים בד"כ, אז לא אמורה להיות בעייה עם ויסטה 32 ביט. התקנה נקייה ועליה Haali+FFDShow כפי שמוסבר במדריך אמורה לעבוד בלי בעייה.
יש לי רק 2gb זכרון ולפי הבדיקות שעשיתי בתוכנה מסויימתpixies כתב:איזה קבצים אתה בכלל מנסה להריץ? לא ציינת.
בכל מקרה, אם מדובר ב-AVI ו-MKV שכולם מורידים בד"כ, אז לא אמורה להיות בעייה עם ויסטה 32 ביט. התקנה נקייה ועליה Haali+FFDShow כפי שמוסבר במדריך אמורה לעבוד בלי בעייה....
המעבד תומך 64 ביט בגלל זה התקנתי.
ועוד לא ניסיתי להריץ avi ניסיתי flv וסיומת mov .
ומזה קובץ MKV לא שמעתי עליו?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה מציג לך Frame מהסרט וזה בעצם מרמז שכנראה אין לך בעיית מקודדים.
כמו שזה נראה, חסרים לך הדרייברים של כרטיס המסך. נסה להתקין דרייברים עדכניים של כרטיס המסך מאתר היצרן שלו (ולא מעדכון אוטומטי של ויסטה). כמו כן, שים את המדיה סנטר על מסך מלא.
כמו שזה נראה, חסרים לך הדרייברים של כרטיס המסך. נסה להתקין דרייברים עדכניים של כרטיס המסך מאתר היצרן שלו (ולא מעדכון אוטומטי של ויסטה). כמו כן, שים את המדיה סנטר על מסך מלא.
לא
לך לאתר יצרן הלוח ותוריד דריברים ללוח אם ( Chipset )
אחרי זה לך לאתר של יצרן כרטיס מסך (Nvidia, ATI/AMD , Intel ) ותוריד מהם דריבר , אם לא אז גם באתר יצרן הלוח יהיה דריבר לכרטיס מסך רק שהוא יכול להיות קצת יותר ישן ממה שיהיה אצל יצרן כרטיס המסך
לך לאתר יצרן הלוח ותוריד דריברים ללוח אם ( Chipset )
אחרי זה לך לאתר של יצרן כרטיס מסך (Nvidia, ATI/AMD , Intel ) ותוריד מהם דריבר , אם לא אז גם באתר יצרן הלוח יהיה דריבר לכרטיס מסך רק שהוא יכול להיות קצת יותר ישן ממה שיהיה אצל יצרן כרטיס המסך