הלחץ משפיע על יס והוט?
-
Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
סיפור קצר מהיום:
התקשרתי להוט לקבל פרטים אחרי שהסברתי שאני לקוח של יס ששוקל מעבר לממיר הדיגיטלי אבל מעוניין לשמוע פרטים על הHD.
לאחר 2 שיחות ההצעה שקיבלתי היא 225 לחודש בהתחייבות לשנתיים, ממיר HD אחד + 2 ערוצים (NG + סרטים).
ההתקנה בחינם. ב235 אני מקבל את אותו דבר + כל החבילות של הוט הרגילות + זיכוי חודש בגלל שיש לי קנס ביס.
שיחה קצרה ליס שהועברה מיד לשימור לקוחות וקיבלתי הצעה: אני נשאר באותו מחיר (211 + אגו ובייבי).+ ממיר HD + כל הערוצים בHD לא כולל ספורט בחינם + התחייבות ל3 שנים.
התקשרתי להוט לקבל פרטים אחרי שהסברתי שאני לקוח של יס ששוקל מעבר לממיר הדיגיטלי אבל מעוניין לשמוע פרטים על הHD.
לאחר 2 שיחות ההצעה שקיבלתי היא 225 לחודש בהתחייבות לשנתיים, ממיר HD אחד + 2 ערוצים (NG + סרטים).
ההתקנה בחינם. ב235 אני מקבל את אותו דבר + כל החבילות של הוט הרגילות + זיכוי חודש בגלל שיש לי קנס ביס.
שיחה קצרה ליס שהועברה מיד לשימור לקוחות וקיבלתי הצעה: אני נשאר באותו מחיר (211 + אגו ובייבי).+ ממיר HD + כל הערוצים בHD לא כולל ספורט בחינם + התחייבות ל3 שנים.
תשאל אותם אם ההתחייבות ל-3 היא גם מצידם: כלומר האם ערוצי HD עתידיים גם יהיו בחינם...Avi_h כתב: שיחה קצרה ליס שהועברה מיד לשימור לקוחות וקיבלתי הצעה: אני נשאר באותו מחיר (211 + אגו ובייבי).+ ממיר HD + כל הערוצים בHD לא כולל ספורט בחינם + התחייבות ל3 שנים....
Avi_h,
יש כאן משהו שאנשים לא מבינים.
ההתחייבות שלהם ל 3 שנים הינה התחייבות להרבה יותר שנים בפועל.
נוצר מצב דומה ל"שדרוג" מכשיר ברשת סלולרית. כאשר אתה מ"שדרג" את החבילה אתה מתחיל להתחייב מחדש.
כלומר, התחייבת ל3 שנים. אחרי שנה וחצי יש מבצע שיווקי חדש, ממיר חדש או שירות חדש, אתה מתקשר ומחדש את ההתחייבות ל3 נוספות כי לא משתלם לך אחרת.
פשוט כלא.
יש כאן משהו שאנשים לא מבינים.
ההתחייבות שלהם ל 3 שנים הינה התחייבות להרבה יותר שנים בפועל.
נוצר מצב דומה ל"שדרוג" מכשיר ברשת סלולרית. כאשר אתה מ"שדרג" את החבילה אתה מתחיל להתחייב מחדש.
כלומר, התחייבת ל3 שנים. אחרי שנה וחצי יש מבצע שיווקי חדש, ממיר חדש או שירות חדש, אתה מתקשר ומחדש את ההתחייבות ל3 נוספות כי לא משתלם לך אחרת.
פשוט כלא.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
העניין הוא שגם להם הממיר עולה, זה הרי לא בחינם.
אגב, לא הייתי אפילו שוקל לקחת היום HD בלי MAX HD.
אגב, לא הייתי אפילו שוקל לקחת היום HD בלי MAX HD.
השאלה אם ביס נשארת באותו המחיר או שהוא ירד?Avi_h כתב:סיפור קצר מהיום:
שיחה קצרה ליס שהועברה מיד לשימור לקוחות וקיבלתי הצעה: אני נשאר באותו מחיר (211 + אגו ובייבי).+ ממיר HD + כל הערוצים בHD לא כולל ספורט בחינם + התחייבות ל3 שנים....
אצלי יש 200 לתוכן ועוד 54 למקס ו HD (מלפני שנה וחצי!) אבל לא הצלחתי להוריד מהמחיר אלא רק להעלות תמורת עוד תוכן או מכשירים.
אני מחפש תקדים שבו המירו התחייבות אחת באחרת וירד המחיר נומינלי לאותה חבילה