מבצע SPORT5 HD
-
evgenyv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
היתה הודעה מasaf2604
"בתור עובד של יס יש עכשיו מבצע של כמה ימים של ספורט 5 HD בחינם לכול ה36 חודשים וגם חודשיים חינם לכול החבילה של MAX HD "
אני לא הצלחתי לקבל אישור מיס על המבצע. יש מישהו שהצליח. מדובר על 36X35=1225 ש"ח חיסכון.
"בתור עובד של יס יש עכשיו מבצע של כמה ימים של ספורט 5 HD בחינם לכול ה36 חודשים וגם חודשיים חינם לכול החבילה של MAX HD "
אני לא הצלחתי לקבל אישור מיס על המבצע. יש מישהו שהצליח. מדובר על 36X35=1225 ש"ח חיסכון.
נערך לאחרונה על ידי evgenyv ב 06/07/2009 22:09, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
evgenyv
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
מאז ההודעה הזאת שלו הוא נעלם.
היו עוד כמה שאלות אליו בפוסט ההוא שלא נענו.
היו עוד כמה שאלות אליו בפוסט ההוא שלא נענו.
- asaf2604
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 105
המבצע היה יומיים בלבד ורק הסוכנים קיבלו תבמצע הזה אני העברתי 8 לקוחות ביומיים והם זכו בספורט HD חינם
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
אסף דיברת על עוד הוספה של 5 ערוצים חדשים ליס HD ..asaf2604 כתב:המבצע היה יומיים בלבד ורק הסוכנים קיבלו תבמצע הזה אני העברתי 8 לקוחות ביומיים והם זכו בספורט HD חינם...
יש לך עוד פרטים ? האם יש צפי ??
- asaf2604
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 105
יש צפי בחודשים הקרובים צפוי להיות 5 ערוצי HD חדשים אחד מהם כמובן FOX HD SPORT
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
הלוואי...נקווה שיהיו ערוצים טובים ומעניינים.asaf2604 כתב:יש צפי בחודשים הקרובים צפוי להיות 5 ערוצי HD חדשים אחד מהם כמובן FOX HD SPORT...
- Jeff
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
יש צפי , יש עיניין ויש עבודה בעיניים . YES HD MAX BULLS**T .
את הסיפור הזה שמענו גם לפני כמה חודשים לאחר המפגש עם הנהלת יס . גם שמענו על הסיפור עם השידורים הישירים ב-HD של ארועי הספורט המרכזיים מכל העולם . מבחינת יס , בינתיים אין כל כך ארועים מרכזיים בעולם . גביע הקונפדרציות לא היה ארוע מרכזי וכך גם לא סדרת הגמר של ה-NBA השנה . המונדיאל 2010 יהיה ארוע מרכזי ? המממ ... אולי יהיה מרכזי אבל אין להם (ערוץ 5HD) זכויות שידור כי ערוץ 1 , שלו זכויות השידור , ישדר את זה ב-HD דרך הממירים של ה-400 שקל , תשלום חד פעמי .
במקום לקיים את המובטח ימים לפני כניסת מתחרה נוסף לשוק , הם עדיין משחקים בכאילו , בצפי ובאולי . פשוט בושה .
את הסיפור הזה שמענו גם לפני כמה חודשים לאחר המפגש עם הנהלת יס . גם שמענו על הסיפור עם השידורים הישירים ב-HD של ארועי הספורט המרכזיים מכל העולם . מבחינת יס , בינתיים אין כל כך ארועים מרכזיים בעולם . גביע הקונפדרציות לא היה ארוע מרכזי וכך גם לא סדרת הגמר של ה-NBA השנה . המונדיאל 2010 יהיה ארוע מרכזי ? המממ ... אולי יהיה מרכזי אבל אין להם (ערוץ 5HD) זכויות שידור כי ערוץ 1 , שלו זכויות השידור , ישדר את זה ב-HD דרך הממירים של ה-400 שקל , תשלום חד פעמי .
במקום לקיים את המובטח ימים לפני כניסת מתחרה נוסף לשוק , הם עדיין משחקים בכאילו , בצפי ובאולי . פשוט בושה .
asaf2604 כתב:יש צפי בחודשים הקרובים צפוי להיות 5 ערוצי HD חדשים אחד מהם כמובן FOX HD SPORT...
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
דבר נכון 4 ערוצי HD כי כבר הובטח ערוץ פוקס HD בהשקה של הממיר החדש.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
ושוב,בושה וחרפה ההתנהלות הזו
לפחות אם היה להם מספיק הגינות לפתוח את 5HD לכולם בפיצוי לאי עמידה בהבטחות
לפחות אם היה להם מספיק הגינות לפתוח את 5HD לכולם בפיצוי לאי עמידה בהבטחות
העם דורש..... כל מיני דברים
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
מעניין בהוט לקחו לי 0 שקלים על החלפת ממיר + 35 ש"ח על כל 9 ערוצי HD .
מרוצה מאד מהוט
.
מרוצה מאד מהוט
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
ומה אתה מקבל בתמורה לתוכן?? כלום! העיקר הם יודעים להגיד שיש להם 9 ערוצים אבל יש בעיה אחת! את מי זה מעניין התוכן שיש בערוצים היבשים האלו??NEW_WAVE כתב:מעניין בהוט לקחו לי 0 שקלים על החלפת ממיר + 35 ש"ח על כל 9 ערוצי HD .
מרוצה מאד מהוט.
...
- DMaster
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
דווקא VOOM לא רע בכלל. והם מציעים גם את FTV ואת MTV ואת הערוץ ההודי למי שמתעניין בהם. סה"כ זה תוכן מגוון הרבה יותר משל יס בHD.yakirbest כתב: ומה אתה מקבל בתמורה לתוכן?? כלום! העיקר הם יודעים להגיד שיש להם 9 ערוצים אבל יש בעיה אחת! את מי זה מעניין התוכן שיש בערוצים היבשים האלו??.
...
נערך לאחרונה על ידי DMaster ב 07/07/2009 21:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
אור שפע ואהבה
- Jeff
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
האם אין אותה בעיה של תכנים גם ביס ? לא 9 ערוצים כמו בהוט אבל 5 ערוצים שתוכן ... כלום תוכן .
אז אולי עדיף המצב של הוט שמקבלים כלום וגם משלמים כלום מאשר לקבל כלום עם אפשרות הקלטה ולשלם 100 שח לחודש .
אז אולי עדיף המצב של הוט שמקבלים כלום וגם משלמים כלום מאשר לקבל כלום עם אפשרות הקלטה ולשלם 100 שח לחודש .
DMaster כתב:דווקא VOOM לא רע בכלל. והם מציעים גם את FTV ואת MTV ואת הערוץ ההודי למי שמתעניין בהם. סה"כ זה תוכן מגוון הרבה יותר משל יס בHD.yakirbest כתב: ומה אתה מקבל בתמורה לתוכן?? כלום! העיקר הם יודעים להגיד שיש להם 9 ערוצים אבל יש בעיה אחת! את מי זה מעניין התוכן שיש בערוצים היבשים האלו??.
......
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
לא בהוטHD הסרטים שם על הפנים זה ידוע לי מחבר וביס HD עד עכשיו אני מבסוט מאוד מהסרטים במיוחד עכשיו שיש חודשיים שלמים של סרטים של שוברי קופות אז בכלל תענוג רצוף ויש כמה סדרות שמעניינות אותי ויש מה להקליט בHD אני לא יגיד שאין חוץ מיזה אני לא צריך יותר מבחינתי זו אותה כמות כמו בשידורים רגילים..