pace 1000, ADB3100 וקישור לעייניות
אז ככה,
אתמול בשעה טובה הגיעו להתקין לנו YES . שבוע הבא אני מקבל את הפלזמה פנסוניק סדרה 8 (הקנייה התבצעה לפני חודש וחצי, וכמה נחמד שסדרה 7 אזלה ואני מקבל את הדגם החדש...)
ביקשתי מYES את הADB3100 אבל כשהגיעו להתקין וגילו שאני רוצה לחבר טלווזיה בחדר שסמוך לסלון בעינית שאמורה להיות מקושרת לממיר, הטכנאי ציין שלא ניתן לבצע זאת עם ממיר 3100 בסלון הסמוך, ולכן התקין את הPACE 1000 . יש לציין שבחדרים למעלה, שם מצוייותטלווזיות רגילות, חיבר הטכנאי שני ממירי 3100, כך שהוא לא "התקמצן" על הממירים.
האם הוא עשה נכון? יש פה מישהו שיש לי טלוזיה אחרת עם עינית שכן מקושרת ל3100?
אם באמת לא ניתן לחבר עינית ל-3100, האם כדאי להשקיע עוד 15 ש"ח לחודש ע"מ שלפלזמה יהיה מחובר ה3100 (לשים עוד ממיר במקום העינית)או שאפשר להסתפק בPACE 1000? ושאלה אחרונה, הPACE 1000 לא תומך ב5.1? ניתן לשמוע דרכו רק בשני ערוצים?
אתמול בשעה טובה הגיעו להתקין לנו YES . שבוע הבא אני מקבל את הפלזמה פנסוניק סדרה 8 (הקנייה התבצעה לפני חודש וחצי, וכמה נחמד שסדרה 7 אזלה ואני מקבל את הדגם החדש...)
ביקשתי מYES את הADB3100 אבל כשהגיעו להתקין וגילו שאני רוצה לחבר טלווזיה בחדר שסמוך לסלון בעינית שאמורה להיות מקושרת לממיר, הטכנאי ציין שלא ניתן לבצע זאת עם ממיר 3100 בסלון הסמוך, ולכן התקין את הPACE 1000 . יש לציין שבחדרים למעלה, שם מצוייותטלווזיות רגילות, חיבר הטכנאי שני ממירי 3100, כך שהוא לא "התקמצן" על הממירים.
האם הוא עשה נכון? יש פה מישהו שיש לי טלוזיה אחרת עם עינית שכן מקושרת ל3100?
אם באמת לא ניתן לחבר עינית ל-3100, האם כדאי להשקיע עוד 15 ש"ח לחודש ע"מ שלפלזמה יהיה מחובר ה3100 (לשים עוד ממיר במקום העינית)או שאפשר להסתפק בPACE 1000? ושאלה אחרונה, הPACE 1000 לא תומך ב5.1? ניתן לשמוע דרכו רק בשני ערוצים?
אשווה ביניהם
הרי יש לי את 2 הממירים, כשיבוא המתקין מיורוקום אראה מה עדיף כבר. אגב אני אמור לחבר את הממיר גם לרסיבר, יש לי את כל היציאות הדרושות בשני הממירים?
כעקרון יש בPACE 1000
הרבה יותר אופציות חיביור לעומת ה3100 מה שחסר לו זה היציאות הדיגיטליות שכרגע לא פעילות מבחינת DD
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
מבדיקה שעשיתי היו הבדלים די ניכרים בין יציאת וידאו של PACE1000 ו ADB6642
אז אני מניח שיהיו גם הבדלים בין PACE1000 ל ADB3100 ותצטרך לכייל מחדש.
אז אני מניח שיהיו גם הבדלים בין PACE1000 ל ADB3100 ותצטרך לכייל מחדש.
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס