הצגת אתרי אינטרנט בצורה מלאה בסלולרי בכלל ובאייפון בפרט
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
שלום,
יצ לי היום לשחק עם נוקיה e71 והתאכזבתי מהצורה בה הוא מציג אתרים ... לדוגמא אתר זה או כל אתר אחר (וואלה Ynet) צריך לגלול ימינה שמאלה וגם אז לא תמיד זה נראה תקין (זה כמובן בנוסף לגלילה למעלה ולמטה)
אין ספק כי מדובר במכשיר יפה ומשוכלל אך מאכזב מבחינה זו.
* ברשותי נוקיה e90 וכל האתרים מופיעים בו בדיוק כמו במחשב (רק גלילה למעלה ולמטה) .
שאלתי היא האם גם באייפון המדובר המצב הוא כך ?
יצ לי היום לשחק עם נוקיה e71 והתאכזבתי מהצורה בה הוא מציג אתרים ... לדוגמא אתר זה או כל אתר אחר (וואלה Ynet) צריך לגלול ימינה שמאלה וגם אז לא תמיד זה נראה תקין (זה כמובן בנוסף לגלילה למעלה ולמטה)
אין ספק כי מדובר במכשיר יפה ומשוכלל אך מאכזב מבחינה זו.
* ברשותי נוקיה e90 וכל האתרים מופיעים בו בדיוק כמו במחשב (רק גלילה למעלה ולמטה) .
שאלתי היא האם גם באייפון המדובר המצב הוא כך ?
-
uris
- מורעל האתר

מכיר את האופציה , אני מדבר על תצוגה של אתר בדיוק כמו במחשב.
אני שואל מהתעניינות כי אם גם אייפון מראה כמו האי 71 אז באמת זה על הפנים , אני מרוצה מה e90 כפי שציינתי גולש כמו במחשב (במחיר של משקולת בכיס)
אני שואל מהתעניינות כי אם גם אייפון מראה כמו האי 71 אז באמת זה על הפנים , אני מרוצה מה e90 כפי שציינתי גולש כמו במחשב (במחיר של משקולת בכיס)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78850
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
האייפון נוח מאוד. עדיין צריך לגלול ולעשות זום אבל שני אלה נעשים כ״כ נוח שזה עושה את כל ההבדל.
-
uris
- מורעל האתר

לא מספיק טוב צריך לפתח יותר סלולרים שנותנים מסך עם רזלוציות גבוהות ועם חוויה דומה למחשב.פון נוח מאוד. עדיין צריך לגלול ולעשות זום אבל שני אלה נעשים כ״כ נוח שזה עושה את כל ההבדל....
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
הבעיה היא לא הרזולוציה, כי אם הגודל.
אתה רוצה להסתובב עם סלולרי עם מסך של 9 אינץ'?
באייפון אתה יכול להפוך אותו על הצד, ולגלוש די בנוחות.
היתרון הגדול הוא ביכולות הזום - פשוט נגיעה כפולה באיזור מסוים ממרכזת את המסך עליו (למשל - רשימת כותרות ההודעות, או ההודעות עצמן אם אתה בתוך שרשור).
באייפון קל מאוד לגלוש באתר הזה, חוץ מהעובדה שהתפריט של "פורומים" לא נפתח כתפריט קופץ אלא פותח את חלון הפורומים
אתה רוצה להסתובב עם סלולרי עם מסך של 9 אינץ'?
באייפון אתה יכול להפוך אותו על הצד, ולגלוש די בנוחות.
היתרון הגדול הוא ביכולות הזום - פשוט נגיעה כפולה באיזור מסוים ממרכזת את המסך עליו (למשל - רשימת כותרות ההודעות, או ההודעות עצמן אם אתה בתוך שרשור).
באייפון קל מאוד לגלוש באתר הזה, חוץ מהעובדה שהתפריט של "פורומים" לא נפתח כתפריט קופץ אלא פותח את חלון הפורומים
-
uris
- מורעל האתר

טוב אולי אני מיושן אבל אני מעדיף מסך גדול גם במחיר של כובד/גודל (שאגב לא נורא כל כך ) הייתי בטוח שנוקיה הולכים לכיוון הזה עד שהם חזרו שוב למסכים קטנים ולמשקל קל.
יכול להיות שהפתרון שיספק את כולם יהיה לכשתהיה טכנלוגיית של "מסך נייר" גמיש ומתקפל (יש כבר אבות טיפוס לדברים דומים.
יכול להיות שהפתרון שיספק את כולם יהיה לכשתהיה טכנלוגיית של "מסך נייר" גמיש ומתקפל (יש כבר אבות טיפוס לדברים דומים.
יש לי E71 תנסה ללכת על דפדפן של SKYFIRE הוא לא רע ואפילו מראה חופשי תכני וידאו כולל UTUBE ובכלל...
- oferlaor
- מנהל

לאייפון אין hover , כלומר אין אפשרות לפתוח תפריט בלי לבחור בו. כשיוסיפו את באמצעה הזו נשקול הוספה של תפריטים גם לכאן.
זו היתה בחירה שלנו לוותר על התפריטים. עדיין אפשר להגיע להכל אך לפעמים עם עוד צעד אחד נוסף.
זו היתה בחירה שלנו לוותר על התפריטים. עדיין אפשר להגיע להכל אך לפעמים עם עוד צעד אחד נוסף.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
האייפון מציג את כל האתר...uris כתב:MartinHSabag ניסת לחוות חוויית גלישה בסלולרי שמציג את כל האתר וכל אתר כמו שהוא ללא צורך בזום או גלילה אופקית ?...
פשוט אי אפשר לקרוא כלום
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
לא באתי בטענות חס וחלילה, ברור לי שזה נובע מחוסר תאימות של האייפון (הם יכלו לעשות אפשרות של hold - נגיעה במסך בלי עזיבה שהייתה נחשבת כ hover - אבל אז זה מסתבך עם הזזה...).oferlaor כתב:לאייפון אין hover , כלומר אין אפשרות לפתוח תפריט בלי לבחור בו. כשיוסיפו את באמצעה הזו נשקול הוספה של תפריטים גם לכאן.
זו היתה בחירה שלנו לוותר על התפריטים. עדיין אפשר להגיע להכל אך לפעמים עם עוד צעד אחד נוסף....
אגב, יש גם את הפתרון כמו ב http://www.rotter.net .
יש שם את השדות המפנים לפורומים השונים, שצריך ללחוץ כדי לראות את האפשרויות - זה נתמך בצורה יפה באייפון (אבל הרבה פחות נוח מהממשק כאן, חשוב לציין).
מכיוון שרוב הגולשים עדיין לא עובדים עם פלטפורמה ניידת - חשוב שהנוחות תישמר לטובת הגלישה הרגילה...
יש לך מושג אם אפשר להשתמש בו עם סוני אריקסון ? ואיך משיגים אותו ?Pavelz כתב:היי Uris.
הדפדפנים המובנים בכל המכשירים שיצא לי לעבוד איתם היו די עלובים פרט לאייפון ובלקברי.
אם אתה רוצה חוויית גלישה איכותית על E71 לך על Opera Mini....
-
uris
- מורעל האתר

[/quote]בגודל מסך של סלולרי? ומה תצליח לקרוא
אז זהו שכמו שכבר כתבתי נוקיה התחילה עם קונספט טוב . מסך גדול שרואים בו מצוין ומצליחים לקרוא ללא בעיה, עד שהם חזרו לאופנה הזו של מסכים קטנים ודקים...
אני יכול לצלם איך האתר הזה נראה או כל אתר אחר בצורה יפה ומלאה כמו מחשב .
כרגע לצערי זה הסלולרי היחיד שאני מכיר שמראה בצורה זו...
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בבקשהtruejoker כתב:יש לך מושג אם אפשר להשתמש בו עם סוני אריקסון ? ואיך משיגים אותו ?Pavelz כתב:היי Uris.
הדפדפנים המובנים בכל המכשירים שיצא לי לעבוד איתם היו די עלובים פרט לאייפון ובלקברי.
אם אתה רוצה חוויית גלישה איכותית על E71 לך על Opera Mini.......
http://www.opera.com/mini/download/
Need more cowbell
- oferlaor
- מנהל

אני קורא וכותב מצויין את האתר הזה (כולל ברגע זה ממש...)
double tap על איזור טקסט וזה עושה זום לשם.
לרוב אני לא צריך לעשות scrolling.
double tap על איזור טקסט וזה עושה זום לשם.
לרוב אני לא צריך לעשות scrolling.