צריך סט 2 רמקולים רצפתיים/מדפיים 1500 ש"ח
אני יודע שהתקציב שלי לא הרבה בכלל אבל אני מוגבל מבחינת תקציב יש לי 1500
בקיצור בירצוני ליקנות סט רמקולים רצפתיים/מדפיים של 2 רמקולים משהו איכותי העוצמה פחות חשובה
הם ישמשו אותי בישביל סרטים בעיקר משחקים ומוזיקה ראיתי הרבה בזאפ אבל אין לי מושג מה איכותי אז אשמח לתגובות
בהמשך בירצוני לירכוש עוד סנטר 2 אחוריים סאב וופר [עם יהיה צורך] ומגבר בנתיים אני ממתמקד ברמקולים קדמיים תודה רבה מראש
בקיצור בירצוני ליקנות סט רמקולים רצפתיים/מדפיים של 2 רמקולים משהו איכותי העוצמה פחות חשובה
הם ישמשו אותי בישביל סרטים בעיקר משחקים ומוזיקה ראיתי הרבה בזאפ אבל אין לי מושג מה איכותי אז אשמח לתגובות
בהמשך בירצוני לירכוש עוד סנטר 2 אחוריים סאב וופר [עם יהיה צורך] ומגבר בנתיים אני ממתמקד ברמקולים קדמיים תודה רבה מראש
נערך לאחרונה על ידי Yy21 ב 06/07/2009 20:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק שנבין - אתה רוצה סט 5.1 ורסיבר בגג 1500 ש"ח?
כי חיה כזו - ממש אין.
אולי שווה להתחיל מרסיבר יד שנייה ורמקולים רצפתיים יד שנייה. אח"כ להוסיף סנטר, אחוריים וסאב...
מה גודל החדר?
כי חיה כזו - ממש אין.
אולי שווה להתחיל מרסיבר יד שנייה ורמקולים רצפתיים יד שנייה. אח"כ להוסיף סנטר, אחוריים וסאב...
מה גודל החדר?
לא חייב מוכנים אבל עם יש אחלה סטים אז בשמחה
הדרישות שלי זה איכות כמה שיותר טובה ממה שאפשר להוציא מהמחיר הזה העוצמה פחות חשובה לי
אני רואה הרבה סרטים שומע מוזיקה ומשחק משחקים
50 אחוז סרטים 30 אחוז מוזיקה ו20 אחוז משחקים [מוזיקה פחות חשוב אבל מכיוון שיש לי גם אוזניות אז אוכל להתפשר בעניין המוזיקה
הדרישות שלי זה איכות כמה שיותר טובה ממה שאפשר להוציא מהמחיר הזה העוצמה פחות חשובה לי
אני רואה הרבה סרטים שומע מוזיקה ומשחק משחקים
50 אחוז סרטים 30 אחוז מוזיקה ו20 אחוז משחקים [מוזיקה פחות חשוב אבל מכיוון שיש לי גם אוזניות אז אוכל להתפשר בעניין המוזיקה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לדעתי אחד הסטים של KEF (נראה לי ה-1005) בתקציב שלך...
לרצפתיים - אל תצפה במחיר הזה - לפחות לא למשהו רציני.
לרצפתיים - אל תצפה במחיר הזה - לפחות לא למשהו רציני.
Itay_Pollak כתב:לדעתי אחד הסטים של KEF (נראה לי ה-1005) בתקציב שלך...
לרצפתיים - אל תצפה במחיר הזה - לפחות לא למשהו רציני....
אם תמצא רצפתיים במחיר כזה מן הסתם הם יהיו מוצרי מדבקה...
יש שרשור מיוחד על מוצרי מדבקה. כדאי לך לעיין בו כדי שלא תתאכזב בעתיד.
ומה דעתכם שאני יקנה 2 רמקולים רצפתיים/מדף ויותר מאוחר יוסיף עוד 2+ סנטר + סאב + ריסבר כאילו בהדרגה???
ניראה לי אני יעשה את זה עם אתם חושבים שכן אז תיצעו לי סט של 2 רמקולים רצפתיים/מדף במחיר של עד 1500 ש"ח אם אפשר לכלול במחיר זה עוד משהו אשמח עם לא לא חשוב
ניראה לי אני יעשה את זה עם אתם חושבים שכן אז תיצעו לי סט של 2 רמקולים רצפתיים/מדף במחיר של עד 1500 ש"ח אם אפשר לכלול במחיר זה עוד משהו אשמח עם לא לא חשוב
מצויין!Yy21 כתב:ומה דעתכם שאני יקנה 2 רמקולים רצפתיים/מדף ויותר מאוחר יוסיף עוד 2+ סנטר + סאב + ריסבר כאילו בהדרגה???
ניראה לי אני יעשה את זה עם אתם חושבים שכן אז תיצעו לי סט של 2 רמקולים רצפתיים/מדף במחיר של עד 1500 ש"ח אם אפשר לכלול במחיר זה עוד משהו אשמח עם לא לא חשוב...
זה פתרון הכי טוב!
הנה מציאה מטורפת{אם זה עדיין אקטואלי}
http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.p ... 3f891c5ddd
רמקולים איכותיים ברמה מעולה במחיר בדיחה! זה ישאיר לך גם תקציב לאחוריים וסנטר.
מצאתי כמה סטים שנראה לי שיתאימו לך,Yy21 כתב:אני צריך משהו בעזור הצפון קשה לי להגיע לאשדוד כמע בלתי אפשרי הייתי אומר
בכול מיקרה אשמח למשהו בצפון ועוד יותר אשמח למשהו חדש עם יש משהו טוב מבחירים של עד 1500 שקל...
צור קשר בפרטי שאני אתן לך לניקים (נראה לי שאסור לפרסם כאן)