נוקיה משיקה / לא משיקה / הכריזה / מכחישה טלפון אנדרואיד

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78863
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #1 

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אני הפסקתי להישתמש בטלפונים של נוקיה בגלל מערכת ההפעלה של סימביאן שהם דחפו לכל מכשיר. עד שיצא לי לעבוד עם סימביאן לא חשבתי שניתן לייצר מערכת הפעלה יותר דפוקה פונקציונלית ועם ממשק יותר מבורדק מ Windows Mobile. אני אהיה מאוד מאושר אם יהיה אפשר לרכוש בארץ נייד עם אנדרואיד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

רק שתדע שמה שמפריע לך שם זה לא SYMBIAN.

SYMBIAN היא אחלה מערכת הפעלה.

מעליה בנו כמה פלטפורמות GUI (בדיוק כמו הרעיון של ה-KERNEL של לינוקס שיש לו כמה סוגי GUI וכמה DISTRO שונים).

UIQ היתה מאוד מתקדמת לזמנה ויועדה למכשירי TOUCH. עיקר הבעיות שלה היו שהם לא לקחו את הדברים מספיק רחוק והם היו יותר "MADE BY ENGINEERS FOR ENGINEERS".

S40, S60, וכל ממשיכי הדרך שלהם היו הגירסא של נוקיה למע' ההפעלה והיו יותר מיועדים ל-CANDYBAR FORM FACTOR.

הבעיה של S60 ובכלל של סימביאן היה שהם שקטו על השמרים ולא ראו כיצד אפל גונבים להם את השוק מתחת לאוזניים.

מספיק לראות שוב (ראיתי את זה היום) את מה שסטיב באלמר אמר על האייפון (המכשיר היקר ביותר שאי פעם שמעתי עליו, אנחנו מוכרים מיליונים ומיליונים של טלפונים ואפל מכרו בדיוק אפס טלפונים) בשביל להבין עד כמה התעשיה הזו היתה מקובעת, יהירה ולא הבינה כמה הם רחוקים מלהגיע ליעד של טלפון פשוט לשימוש על ידי כל אחד.

מספיק היה לי לראות את הבן שלי כשהיה בן שנתיים וחצי (היום בן שלוש וחצי) מתפעל ללא קושי אפליקציות של אייפון (זה בעצם המשחק הממוחשב הראשון שהוא מכיר!) בשביל להבין עד כמה לנוקיה, מיקרוסופט וכל השאר פספסו את השנים הרבות שהם היו המובילים בתעשיה הזו.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

עפר, אני יודע להבחין בין הממשק לבין מערכת ההפעלה שתחתיה והסימביאן דפוק מבחינת ניהול זיכרון וניהול אפליקציות - למעשה אין שם תמיכה נורמלית לריבוי משימות למשל.

המכשיר האחרון שלהם שיצא לי להשתמש בו היה ה E65 וזה היה הפעם הראשונה שהטחתי טלפון בקיר מרוב תיסכול ואני די אדיש לכל הנושא של טלפונים סלולריים כך שצריך ממש להשתדל כדי להוציא אותי מדעתי עם טלפון.

זה לא ש Windows Mobile טובה יותר, אבל איכשהו אני מצליח להסתדר עם ה Blackjack שלי טיפה טוב יותר
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

jackbauer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

זה ממש גול עצמי לכל המפתחים של סימביאן

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

Catskinner

זה טלפון סלולרי, לא שרת מרובה משימות. חוסר התמיכה בריבוי משימות זה כי צריך לשמור על בטריה.

זו הסיבה שהפרה והאנדרויד מחזיקים כ״כ מעט זמן בטריה.  הם בעלי יותר משימות רקע.

בפרה, אם מתקבלת שיחה ואפליקציית הטלפון לא פועלת, יש דיווחים שאם יש יותר מדי משימות, האפליקציה עולה שניה לפני שהשיחה עוברת לתיבה הקולית.

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #7 

אני מסכים עם עופר שההצלחה סינוור את נוקיה וסימביאן S60 לא זזה מהר מדי כבר מ 2007 נדמה לי
ואם היא זזה (הגירסה של ה TOUCH) אז לא ראינו אותה... בתכלס ה 5800 קיבל דיווחים מעורבים וכולם מחכים ל 97 כדי לראות מה סמביאן ונוקיה יודעים לעשות עם TOUCH ואוטוטו נגמר 2009 כלומר זה באמת איחור סופר לא רציני

אגב ראיתי גם את התגובה של באלמר אתמול וזה פשוט מדהים. במקום שיגיד משהו PC אחרי ההצגה המדימה של ג'ובס ב 2007 הוא ממש זילזל בהם

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”