מונה יו"ר חדש לרשות השידור
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אמנון דיק היה מנכ"ל בזק, אך התקשה מעט להתמודד עם הועד שם. האתגרים בראשות השידור גדולים בהרבה.
נחזיק לו אצבעות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3742011,00.html
נחזיק לו אצבעות.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3742011,00.html
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
החלפת יו"ר ברשות השידור זה המקבילה המודרנית לפיתגם בדבר כוסות רוח למת
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ולמה זה לא אופציה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה לא אופציה בדיוק כפי שבזמנו אמרו שזו לא אופציה לנתק את שרותי הדואר והטלפונים ממשרד התקשורת ועובדה שהצליחו להפוך את הראשון לרשות ואת השני לחברה, על אפם וחמתם של הועדים שלהם.
לא צריך להמשיך לקיים מוסד שלא מצליח לתפקד רק בגלל שיש פרה קדושה שפוחדים לפגוע מה. לדעתי רשות השידור אינה משרתת יותר את האינטרס הציבורי ולכן אין לה כבר סיבה להתקיים. מצידי שיפרקו אותה ויקימו אותה במתכונת חדשה, עם אמנה עדכנית וצוות חדש.
לא צריך להמשיך לקיים מוסד שלא מצליח לתפקד רק בגלל שיש פרה קדושה שפוחדים לפגוע מה. לדעתי רשות השידור אינה משרתת יותר את האינטרס הציבורי ולכן אין לה כבר סיבה להתקיים. מצידי שיפרקו אותה ויקימו אותה במתכונת חדשה, עם אמנה עדכנית וצוות חדש.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני אשמח לשמוע במה היא משרתת אותך. זה בטח לא בזכות הדבקות שלהם בלוח משדרים ובטח שלא בזכות איכות השידור. מה נשאר, התוכן, מהדורת החדשות, התמורה לאגרה?
שיפרקו את הגוף המסואב הזה ויפה שעה אחת קודם. אתה מוזמן לממן אותם מהכיס שלך באופן בלעדי אם הם עושים לך טוב.
שיפרקו את הגוף המסואב הזה ויפה שעה אחת קודם. אתה מוזמן לממן אותם מהכיס שלך באופן בלעדי אם הם עושים לך טוב.
למרבה הצער מתברר שאין דבר כזה הצעה מעשית לרפורמה ברשות השידור, היות וועדי העובדים מונעים כל ניסיון לממש את הרפורמה (גם אני במקומם הייתי מתנגד לרפורמה, היא כרוכה בפיטורים מסיביים ובשינויים נרחבים בתנאי ההעסקה). לעניין הצעה הגיונית ולא צינית, אני מפנה אותך להצעת משרד האוצר. לאור עמדתם העיקשת של העובדים, כנראה שאין מנוס, צריך להפסיק מיד למממן את הגוף הזה, ולהקים חדש, עם חלק קטן מהעובדים הקיימים ודם חדש. התקציב הוא מיליארד ש"ח לשנה! אני משוכנע שאפשר לעשות עם הכסף הזה דברים הרבה יותר מועילים לציבור מאשר ערוץ 1.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כמו שאמרו, למה זאת לא אופציה? שיסגרו ויקימו ערוץ ציבורי חדש, אף אחד לא מדבר על סגירה מוחלטת אלא רק על החלפה בערוץ אחר.Nissim כתב:Catskinner,
אשמח לשמוע מה אתה מציע בהנחה שסגירת הרשות אינה אופציה?...