בעיות לא פתורות בגרסת תוכנה 106 של ה MaxHD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #1 

חשבתי שהגיע הזמן לפתוח שרשור שירכז את הבעיות הפתוחות עם גרסת התוכנה 106 של ה MaxHD. בינתיים מה שראיתי זה:

1. תופעה של היעלמות התקצירים במסך התוכניות המוזמנות

2. נורית ההודעה הצהובה נשארת דלוקה גם אם מחקו את כל ההודעות

3. איבוד סנכרון של האודיו, או אובדן מוחלט של האודיו לאחר הרצה קדימה במהירות של X4 ומעלה (בחיבור HDMI)

5. תצוגה כחולה חזקה מידי

6 ניווט בתפריטים והעברת ערוצים עדיין איטית מאוד יחסית למקס הרגיל

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

אצלי 5 ו6 קיימים
וגם המסך האפשור שמופיע לעיתים במעבר בין ערוצים
העם דורש..... כל מיני דברים

evgenyv
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 114
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

7. ירידה באיכות השידורים SD אצל בעלי פלזמות . (בשווה עם ממיר HD YES רגיל). לפי חשבות הבעיה זהות היא הראשונה.

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #4 

8. שרוצים לחזור כמה עשרות שניות אחורה בתוכן המוקלט (בהדגשה כמה עשרות שניות, כי רק אז זה קורה בצורה ברורה), ומריצים עד הנקודה המבוקשת ולוחצים PLAY, תמיד הוא יקפוץ קדימה מדי לנקודה שמשם בערך התחלתי להריץ אחורה... אני תמיד נאלץ להחזיר יותר ממה שאני רוצה בכדי לא לפספס... מעצבן :@

DataOrb
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

הממיר באמת מגיב לאט, בעיקר במעבר בין ערוצי HD לרגילים. מדי פעם אני מחכה כ-6-7 שניות בין מעבר מערוץ SD ל-HD.
מתסכל מאוד.

לפעמים לחיצה של הקלטת תוכנית עתידית בערוץ (דפדוף קדימה ולחיצה על הקלטה) גורם לממיר להקליט את התוכן שמשודר כרגע ולא את התוכנית שבחרתי.

קיים DELAY בין לחיצה על כפתור ההקלטה לרגע שמופיע אישור על המסך שהתוכנית מוקלטת. בעיקר כאשר מדפדפים קדימה בזמן ובוחרים להקליט תוכנית עתידית. 3-4 שניות השהיה בין הלחיצה על הכפתור עד להופעת סמל ההקלטה על המסך.

צריך לאפשר למשתמש לבחור לבטל את השימוש בקוד אישי כל פעם שרוצים להגן על תוכנית מפני מחיקה.

אני מאשר את הבאג של הרצה אחורה, לחיצה על PLAY, גורמת לממיר לזנק קדימה בזמן לנקודה לפני ההרצה אחורה.

amitm5
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

באמת לא רואים טוב בערוצים הרגילים!
ויש משהו שאף אחד לא נראה לי ראה:
בערוץ YES STARS HD יש סדרות שלא משודרות ב- HD וגם לא 16:9 כמו אקסטרים מייקאובר.
התקשרתי אליהם והם הזמינון לי טכנאי והוא אמר שזה מאצלם ומאז הם לא סידרו את הבעיה.
עשיתי השוואה בין ערוץ הסדרות ב- HD לבין ערוץ הרגיל של הסדרות ולא היה שום הבדל, רואים אותו הדבר!

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

9. מצב רזולוציה AUTO לא תקין. עובר בין 576i ל 576p בהרצה מהירה של התוכנית, ובזיפזופ בין ערוצים.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #8 

DataOrb
6-7 שניות?
נראה לי שאתה סופר מהר מאוד
העם דורש..... כל מיני דברים

DataOrb
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #9 

ממש לא.
בדרך כלל, 2-3 שניות. שזה גם מעצבן ומרגיש כמו נצח.
היו מקרים בהם המעבר לקח זמן רב יותר, למשל אתמול בערב, הפעלתי את הסטופר בשעון רק בשביל הקטע. 6 וקצת שניות.
תרחיש:
מתוך ערוץ SD, בחרתי להקלטה שלוש תוכניות חופפות. קיבלתי את המסך של "הקלטה מתנגשת". בחרתי לבטל את אחת ההקלטות ולחצתי בשלט מיד 989 (NGHD, או שאני מתבלבל במספר הערוץ) כדי לעבור לאחר הערוצים בהם מוקלטת כרגע אחת התוכניות.
3-4 שניות עד שמסך ההקלטה המתנגשת נעלם (לאחר לחיצה על כפתור ה-ENTER בשלט) ועוד 2-3 מעבר לערוץ ה-HD. בהתחלה חשבתי שאולי זה קשור לתזמונים של IR ב- Harmony 1100 שלי, אבל אותו דבר התרחש גם עם השלט המקורי של הממיר (שדרך גב, סובל מזווית IR מאוד צרה לעומת שלטים אוניברסלים).

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #10 

מצב "מתיחה חכמה" לא עובד נכון, ומפסיק לעבוד לחלוטין אחרי שנכנסים לתפריטים וחוזרים לתוכנית.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #11 

בעיות שעוד קיימות ואני נתקלתי בהן (נראה לי שכל אחת או כל כמה נאמרו כבר ע"י מישהו, אבל בכל זאת):

1) נורית הודעות דולקת במעבר לערוץ אינטרקטיבי. היא נכבית רק אחרי עדכון גרסה בממיר או קבלת הודעה שאינה אינטרקטיבית או בקבלת הודעה במגה-באנר.

2) תקצירים נעלמים בתוכניות מוזמנות.

3) איבוד סינכרון של אודיו בהרצה קדימה במהירות x4. דווקא במהירויות האחרות אין איבוד סינכרון.

4) הרצה אחורה ב- x2 ו- x4 מחזירה לנקודה בה התחלנו להריץ אחורה.

5) מעבר ערוצים איטי - גם בהשוואה לגרסה 203 בממיר yesHD.

6) מתיחה חכמה - לשפר בדחיפות כדי שזו באמת תהיה מתיחה חכמה.

7) רגישות הממיר ללחיצות השלט לא תקינה. לפעמים צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהמקש ייקלט. כמו כן, טווח הקליטה של השלט לא טוב מספיק. זה צריך להיות זהה לממיר HD הרגיל.

zayon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
קיבל תודות: 0

שליחה #12 

הממיר החדש לא מציג מתיחה אוטומטית מ 4/3 ל 16/9 . ביס מקס הישן הוא היה קורא את הסרט ומותח אותו.
יש עוד בעיה שלא פתרו .כאשר רואים הקלטה .לא ניתן לדפדף מעלה או מטה על מנת לבדוק בערוצים השונים מה משודר. על מנת להזמין סרט בזמן הקלטה או דיפדוף לבדוק בערוצים אחרים יש לצאת מההקלטה ורק אז ניתן לבדוק מה יש בתכניות האחרות .גם כאן היתרון הוא של היס מקס הישן.
מהירות תגובה ומעבר בין תחנות זוועתי .
קיבלתי את היס מקס hd אתמול ואני מחזיר אותו היום.לא = בכלל המחיר ועדיין לא נותן תשובה מול היס מקס והממיר hd שהיה לי.
אני אחכה עוד מספר חודשים טובים עד שהם יחליטו לתקן את הליקויים .

bporat
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #13 

עוד בעיות:
1. אחרי הרצה קדימה/אחורה או לחיצה על Pause לוקח כמה שניות עד שהתרגום חוזר.
2. בהקלטה כסדרה, לא ניתן לבחור באיזה שעה להקליט ( לבחור את השידור של 2 בבוקר במקום 8:30 בערב...)
3. אין אפשרות לחזור בלחיצה אחת מתפריטים לצפייה בתוכנית - צריך איזה 4 לחיצות כדי לצאת

חיים
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 4883
שם מלא: חיים לגו
נתן תודות: 1231 פעמים
קיבל תודות: 298 פעמים

שליחה #14 

לי יש את בעיה
1
2