עזרה בפיוזים של HIFI TUNING FUSES לפליניוס M-16 ו דש 250
שלום חברים יקרים
אשמח לשמוע את עצתכם המלומדת בנוגע לפיוזים של HI FI TUNING/
אני מעוניין להזמין ואני גם יודע איזה יחידות אמפר אני צריך.
הבעייה שיש שני דגמים FAST BLOW ו SLOW BLOW.
חבר מחו"ל (ניוזילנד שהחשמל שם 230V), המליץ לי על SLOWBLOW . ואילו בארץ חבר שהוא מבין בתחום אמר לי FASTBLOW.
הבעיה שאני צריך 20A למגבר SA250. הבעיה שאין FASTBLOW ב 20A (רק SLOWBLOW). רציתי לדעת
האם זה ישנה אם אני אזמין SLOWBLOW במקום FAST BLOW.
האם המשמעות שאני חשוף/לא מוגן במקרה של בעיות חשמל כתוצאה מכך שאני אשתמש ב SLOWBLOW ןלא ב FASTBLO?
האם ניתן להשתמש במגבר ב FAST BLOW ל IEC וב SLOWBLOW ל DC?
לתשובתכם אודה
אשמח לשמוע את עצתכם המלומדת בנוגע לפיוזים של HI FI TUNING/
אני מעוניין להזמין ואני גם יודע איזה יחידות אמפר אני צריך.
הבעייה שיש שני דגמים FAST BLOW ו SLOW BLOW.
חבר מחו"ל (ניוזילנד שהחשמל שם 230V), המליץ לי על SLOWBLOW . ואילו בארץ חבר שהוא מבין בתחום אמר לי FASTBLOW.
הבעיה שאני צריך 20A למגבר SA250. הבעיה שאין FASTBLOW ב 20A (רק SLOWBLOW). רציתי לדעת
האם זה ישנה אם אני אזמין SLOWBLOW במקום FAST BLOW.
האם המשמעות שאני חשוף/לא מוגן במקרה של בעיות חשמל כתוצאה מכך שאני אשתמש ב SLOWBLOW ןלא ב FASTBLO?
האם ניתן להשתמש במגבר ב FAST BLOW ל IEC וב SLOWBLOW ל DC?
לתשובתכם אודה
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
השאלה לאיזה שימוש מיועד הנתיך.
אם זה בכניסה למגבר שיש לו זרם INRUSH גבוה כמו שנאי, יש צורך בSLOWBLOW . אם זה ביציאה של המגבר עבור הגנה על הדרגה הסופית השתמש בFASTBLOW המהיר ביותר האפשרי - חצאי מוליכים לרוב" יתאידו" לפני שהפיוז "יתחיל לחשוב" שיש קצר. קיימים פיוזים מיוחדים להגנה על חצאי מוליכים שהם SUPER FAST ומחירם בהתאם. להגנה על רמקולים FASTBLOW .
הפיוז צריך להיות מותאם לאופי הציוד עליו הוא מגן.
אם זה בכניסה למגבר שיש לו זרם INRUSH גבוה כמו שנאי, יש צורך בSLOWBLOW . אם זה ביציאה של המגבר עבור הגנה על הדרגה הסופית השתמש בFASTBLOW המהיר ביותר האפשרי - חצאי מוליכים לרוב" יתאידו" לפני שהפיוז "יתחיל לחשוב" שיש קצר. קיימים פיוזים מיוחדים להגנה על חצאי מוליכים שהם SUPER FAST ומחירם בהתאם. להגנה על רמקולים FASTBLOW .
הפיוז צריך להיות מותאם לאופי הציוד עליו הוא מגן.
תודה חברים
תודה ariekarp ולכל החברים.
אני מניח שלכניסה למגבר IEC כמו שהציע ariekarp ה slowblow עושה את העבודה.
האם הבנתי נכון???
יוסי
אני מניח שלכניסה למגבר IEC כמו שהציע ariekarp ה slowblow עושה את העבודה.
האם הבנתי נכון???
יוסי