אפל: אל תשאירו את ה-iPhone בשמש
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
Apple הוציאה אזהרה לכל בעלי ה-iPhone בשל מספר תלונות אשר הגיעו לידי החברה בדבר הודעה המופיע למשתמשים במכשיר. בהודעה נכתב כי על המכשיר לאתחל את עצמו לפי שהמשתמש יוכל להמשיר ולהשתמש בו. על פי בדיקות הנערכו באפל נמצא כי טמפרטורת המכשיר הגיע ל- 32º, טמפרטורה גבוהה מאוד למכשיר זה. אפל מזהירה כי במידה והודעה זו חוזרת מספר פעמים ישנן סכנות אשר עשויות להיגרם למכשיר כגון קיצור של חיי הסוללה, בעיות תצוגה שונות, אובדן קליטה ועוד….
לדעת רבים אפל הייתה צריכה להוציא אזהרה כבר לפני שנה בעת יציאת המכשיר לשוק ולא רק עכשיו לאחר שבעלי המכשיר פנו אלייה. יש לציין שהבעיה מופיע רק באיפון 3G ובאיפון 3GS, מה שאומר שכבר מלפני שנה ידעה החברה על בעיית התחממות הצפויה אך לא הזהירה אף משתמש. כרגע מומלץ לשמור את האיפון במקום קריר יחסית (או להפעיל עליו מאוורר?) ולא מול אור שמש ישיר וזאת בכדי למנוע קריסה שלו.
http://www.tgspot.co.il/cellphone/iphon ... g-warning/
לדעת רבים אפל הייתה צריכה להוציא אזהרה כבר לפני שנה בעת יציאת המכשיר לשוק ולא רק עכשיו לאחר שבעלי המכשיר פנו אלייה. יש לציין שהבעיה מופיע רק באיפון 3G ובאיפון 3GS, מה שאומר שכבר מלפני שנה ידעה החברה על בעיית התחממות הצפויה אך לא הזהירה אף משתמש. כרגע מומלץ לשמור את האיפון במקום קריר יחסית (או להפעיל עליו מאוורר?) ולא מול אור שמש ישיר וזאת בכדי למנוע קריסה שלו.
http://www.tgspot.co.il/cellphone/iphon ... g-warning/
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מוזר, אני תמיד מבשל את הציוד האלקטרוני הרגיש והיקר שלי. אפל היחידים שפשוט מתייחסים לזה.
תיכף תגידו שאני לא יכול לשפוך עליו מים רותחים, לזרוק אותו מהחלון או להפסיק לשרוט אותו עם המפתחות שלי...
תיכף תגידו שאני לא יכול לשפוך עליו מים רותחים, לזרוק אותו מהחלון או להפסיק לשרוט אותו עם המפתחות שלי...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73329
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
"על פי בדיקות הנערכו באפל נמצא כי טמפרטורת המכשיר הגיע ל- 32º, טמפרטורה גבוהה מאוד למכשיר זה."
oferlaor - 32 מעלות זה לבשל? זו טמפרטורה סטנדרטית לקיץ ישראלי. הייתי מסכים איתך אם היו אומרים "אל תשאירו אותו באוטו סגור בשמש" שם הטמפרטורה יכולה להגיע לכפול מזה ויותר, אבל 32 מעלות? ברצינות?
אולי הם יוצאים מנקודת הנחה שלכל מי שיש כסף לאייפון יש גם כסף למיזוג 24/7?
oferlaor - 32 מעלות זה לבשל? זו טמפרטורה סטנדרטית לקיץ ישראלי. הייתי מסכים איתך אם היו אומרים "אל תשאירו אותו באוטו סגור בשמש" שם הטמפרטורה יכולה להגיע לכפול מזה ויותר, אבל 32 מעלות? ברצינות?
אולי הם יוצאים מנקודת הנחה שלכל מי שיש כסף לאייפון יש גם כסף למיזוג 24/7?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
המכשיר שלי היה בטמפ' הרבה יותר גבוהה מ-32 מעלות...
או שיש שם טעות הקלדה, או שמדובר על חום פנימי או על פרמטר אחר שאנחנו לא מתייחסים אליו.
הרי ברור לך שהמכשיר עובד גם בטמפ' 32 מעלות, לא?
או שיש שם טעות הקלדה, או שמדובר על חום פנימי או על פרמטר אחר שאנחנו לא מתייחסים אליו.
הרי ברור לך שהמכשיר עובד גם בטמפ' 32 מעלות, לא?
- Huber
- חבר במועדון HT

עופר, הם לא מדברים על עובד/לא עובד, הם אומרים שאם תשאיר אותו בטמפרטורה שכזו תסבול מתוצאות לטווח ארוך (לא משהו מיידי כמו כיבוי של המכשיר וכו) כגון ירידה באיכות הסוללה וכו:oferlaor כתב:המכשיר שלי היה בטמפ' הרבה יותר גבוהה מ-32 מעלות......
"אפל מזהירה כי במידה והודעה זו חוזרת מספר פעמים ישנן סכנות אשר עשויות להיגרם למכשיר כגון קיצור של חיי הסוללה, בעיות תצוגה שונות, אובדן קליטה ועוד…"
אני מאוד מקווה בשבילם ובשביל כל בעלי המכשיר ש 32 מעלות זו בדיחה או טעות הקלדה
- Huber
- חבר במועדון HT

היום באילת 41 מעלות, פה אצלנו בנתניה 31 מעלות. אם ככה אסור לצאת עם האייפון בחוץ בישראל בקיץ...BALOO1111 כתב:25 מעלות זה נקרא חם בחורף.
אבל 32 ושתיים בקיץ זה חם אבל לפעמים באילת ובכל מיני מקומות זה מגיע ליותר....
- Huber
- חבר במועדון HT

מסתבר שזו לא טעות הקלדה - כשאמרו 35 מעלות התכוונו לטמפרטורת הסביבה ולא לטמפרטורה של המכשיר. עצוב:
http://www.xbitlabs.com/news/mobile/dis ... lcius.html
[left]In fact, Apple iPod players and Apple iPhone handsets have always had rather strict thermal limitations, unlike any other devices. As a result, Apple has never welcome usage of the iPod at the beach on a hot summer day. Obviously, keeping iPhone/iPod inside pockets of tight clothes may also cause the device to malfunction.[/left]
אולי בגלל זה לא ששו לשווק אותו בישראל?
http://www.xbitlabs.com/news/mobile/dis ... lcius.html
[left]In fact, Apple iPod players and Apple iPhone handsets have always had rather strict thermal limitations, unlike any other devices. As a result, Apple has never welcome usage of the iPod at the beach on a hot summer day. Obviously, keeping iPhone/iPod inside pockets of tight clothes may also cause the device to malfunction.[/left]
אולי בגלל זה לא ששו לשווק אותו בישראל?
- Huber
- חבר במועדון HT

http://www.dailytech.com/Theories+Swirl ... e15640.htm
בעיות חום, בעיות של עוצמת קליטה, ועכשיו בעיות של זמן בטרייה נמוך משמעותית מהמוצהר. מה קורה בממלכת אפל?!
בעיות חום, בעיות של עוצמת קליטה, ועכשיו בעיות של זמן בטרייה נמוך משמעותית מהמוצהר. מה קורה בממלכת אפל?!