קיטועים בבלו ריי מסויימים בA110
היי,
שמתי לב שבריפים שונים יש קיטועים בתמונה רק כשהצילום הוא ממש מרחוק. יש את זה בסרט the international בסצינות שונות. שמתי לב לזה גם בפתיחה של what doesn't kill you כשרואים את בוסטון מלמעלה (אני לא בטוח שאני לא מתבלבל בסרט).
זו בעיה ידועה?
שמתי לב שבריפים שונים יש קיטועים בתמונה רק כשהצילום הוא ממש מרחוק. יש את זה בסרט the international בסצינות שונות. שמתי לב לזה גם בפתיחה של what doesn't kill you כשרואים את בוסטון מלמעלה (אני לא בטוח שאני לא מתבלבל בסרט).
זו בעיה ידועה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
המזרימדיה לא יודע אם הצילום נעשה מרחוק או מקרוב ולפי זה מבצע קיטועים. נראה לי שזה סצנות של Panning בהם תופעת ה Judder בולטת במיוחד. על מנת לשלול בעיה של קצב נתונים לא תקין בין המקור לנגן, נסה לנגן את הסצנות מכונן מקומי.
ברור לי שהוא לא יודע אבל רק בהן זה קורה (חשבתי שאולי קצב הנתונים בהן גבוה יותר אבל לא בדקתי). זה קורה כשיש PANNING אבל לא נראה לי שזה JUDDER, זה ממש נהיה כמו בהילוך איטי ועם קפיצות.
אין לי כונן פנימי. אני מבין שזו לא בעיה מוכרת, אני אבדוק את זה יותר לעומק (אני חושד שאולי זה קרה לי עם סרטים שמוקמו על כונן שמחובר באמצעות כרטיס PCI TO SATA).
תודה.
אין לי כונן פנימי. אני מבין שזו לא בעיה מוכרת, אני אבדוק את זה יותר לעומק (אני חושד שאולי זה קרה לי עם סרטים שמוקמו על כונן שמחובר באמצעות כרטיס PCI TO SATA).
תודה.
בדקתי ע"י חיבור הארד דיסק חיצוני לUSB של הפופקורן ועדיין יש את הבעיה. זה לא קורה רק בPANNING או בלונגשוטים, זה פשוט בולט יותר בהם.
אם למישהו יש במקרה ריפ מלא של the international אשמח אם הוא יעביר ל1:48:24 שניות ויגיד לי אם כשהאיש רץ התנועה שלו חלקה.
אצל כל מי שמריץ ריפים מלאים הם רצים חלק אפילו ללא קפיצונת?
אם למישהו יש במקרה ריפ מלא של the international אשמח אם הוא יעביר ל1:48:24 שניות ויגיד לי אם כשהאיש רץ התנועה שלו חלקה.
אצל כל מי שמריץ ריפים מלאים הם רצים חלק אפילו ללא קפיצונת?
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
בדקתי את הקבצים של EyalR. זו אותה בעיה מוכרת בפופקורן בניגון כאשר ה output הוא 24p.
הפופקורן מעבד פריימים והתמונה נראית קופצת.
בניגון ב 60hz הסרטים מנגנים אצלי תקין.
שלחתי בעבר מספר דוגמאות של סרטים כאלו לחברה, אבל הבעיה לא תוקנה.
חלק מבעיות של הקפיצה ב 24p תוקנו כאשר תוקן הבאג שגרם לפופקורן להיתקע לאחר 40 דקות בניגון סרטי בלוריי, אבל עדיין יש סרטים שקופצים.
הפופקורן מעבד פריימים והתמונה נראית קופצת.
בניגון ב 60hz הסרטים מנגנים אצלי תקין.
שלחתי בעבר מספר דוגמאות של סרטים כאלו לחברה, אבל הבעיה לא תוקנה.
חלק מבעיות של הקפיצה ב 24p תוקנו כאשר תוקן הבאג שגרם לפופקורן להיתקע לאחר 40 דקות בניגון סרטי בלוריי, אבל עדיין יש סרטים שקופצים.