מחפש את החומר שמחברים איתו ממברנות רמקולים לבסיס

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
ZiggyMan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2833

שליחה

מי שברשותו רמקולים עתיקים בטח מכיר את התופעה שהחומר הגמיש שמקיף את הממברנות ומחבר אותם למסגרת האלמנט פשוט מתיישן ונאכּל. יש חברות שמשתמשות בגומי שמחזיק קצת יותר, אבל לרוב זה איזה חומר ספוגי ומוקצף. איפה משיגים דבר כזה בארצינו? איך קוראים לחומר? ובאיזה דבק רצוי להדביק אותו?

אני יודע שניתן לרכוש טבעות גמישות מוכנות, אבל איכשהו נראה לי שבכמויות גדולות יהיה יותר זול לעבוד עם חומר גולמי. בכל מקרה, איפה ניתן לרכוש טבעות מוכנות, ומה טווח המחירים?

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805

שליחה

חבל להתעסק עם זה לבד, עדיף ללכת למתקן רמקולים. תיקון "סראונד" זה בעיקר מה שהם עושים.

Jeka
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48

שליחה

בEBAY יש קיטים לשיפוץ דריברים

ZiggyMan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

העניין הוא שאני לא "לבד". אני לא מדבר על 2~3 רמקולים, אלא על כמות שזורמת אלי באופן קבוע. למעשה מדובר בדרייבים שהולכים לפח, ולפעמים יש שם כאלו ממש טובים שיוצרו לפני 20 שנה (כשעוד עשו אותם טוב) והם אפילו פועלים מצויין מלבד אותה טבעת.
..

ariekarp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596

שליחה

ZiggyMan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תודה. מסתבר שזה עסק די יקר בקיטים. אם מישהו יודע על עוד משהו, רצוי ישראלי, אשמח.
..

barvfr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 725

שליחה

ZiggyMan כתב:מי שברשותו רמקולים עתיקים בטח מכיר את התופעה שהחומר הגמיש שמקיף את הממברנות ומחבר אותם למסגרת האלמנט פשוט מתיישן ונאכּל. יש חברות שמשתמשות בגומי שמחזיק קצת יותר, אבל לרוב זה איזה חומר ספוגי ומוקצף. איפה משיגים דבר כזה בארצינו? איך קוראים לחומר? ובאיזה דבק רצוי להדביק אותו?

אני יודע שניתן לרכוש טבעות גמישות מוכנות, אבל איכשהו נראה לי שבכמויות גדולות יהיה יותר זול לעבוד עם חומר גולמי. בכל מקרה, איפה ניתן לרכוש טבעות מוכנות, ומה טווח המחירים?
...
ברמקולים ישנים, החומר היה סוג של נייר/קרטון. הגומי שאתה מדבר עליו זה- לטקס.
והסוג המודרני יותר, הוא סוג של חומר ספוגי, וקיבלת לינקים מתאימים.

אם אין לך ניסיון, מציע שלא תתעסק עם זה לבד.
אולי כדאי שתפנה לרפי אוזמן ותקבל ייעוץ, ואלי תוכל לרכוש גם חומר גלם :wink:
http://www.rhausmann.co.il/

ZiggyMan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

האמת שפניתי אליו, טרם קיבלתי תשובה.

ונסיון? אני מתכוון לרכוש נסיון. שתבין, אני לא מדבר על 2 רמקולים פרטיים, אלא על כמות שעומדת להפוך לתעשיה :)

חזור אל “DIY והדפסות 3D”