שאלה למתקינים מיקצועים בנושא של השחלת כבלים בתוך הקיר
הי
עוד יומים אני מקבל LCD שאני הולך להתקין על הקיר
אצלנו הקיר הוא טרומי אבל בכול זאת אני רוצה לחצוב ולהכניס את הכבלים לקיר (מטר וחצי לערך) אחד מהכבלים זה כבל SCART משני הצדדים אני רוצה את האפשרות שבמידה ואני צריך להחליף את הכבל הנ"ל בעתיד אני יוכל
השאלה שלי האם משתמשים בתעלות פלסטיק או צנור ומה הכותר (המידה) שאני אצטרך בכדי להעביר את הראש של ה SCART ללא בעיה
עוד יומים אני מקבל LCD שאני הולך להתקין על הקיר
אצלנו הקיר הוא טרומי אבל בכול זאת אני רוצה לחצוב ולהכניס את הכבלים לקיר (מטר וחצי לערך) אחד מהכבלים זה כבל SCART משני הצדדים אני רוצה את האפשרות שבמידה ואני צריך להחליף את הכבל הנ"ל בעתיד אני יוכל
השאלה שלי האם משתמשים בתעלות פלסטיק או צנור ומה הכותר (המידה) שאני אצטרך בכדי להעביר את הראש של ה SCART ללא בעיה
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
יש ראשי סקארט פריקים, כלומר רק המעטפת מתפרקת ואז אתה יכול להכניס את החוטים.
יש ראשים מסיבים מאוד שאפילו בתעלה 25X30 לא נכנסים.
יש כבל שצד אחד הוא עם כבלי וידאו ואודיו וRCA נקבה וצד שני RCA זכר לSCART, היופי בכבל הזה שהוא חד כיווני ומעביר רק RGBS עם סאונד.
עדיפות היא לתעלה 25X30 או צינור 50.
יש ראשים מסיבים מאוד שאפילו בתעלה 25X30 לא נכנסים.
יש כבל שצד אחד הוא עם כבלי וידאו ואודיו וRCA נקבה וצד שני RCA זכר לSCART, היופי בכבל הזה שהוא חד כיווני ומעביר רק RGBS עם סאונד.
עדיפות היא לתעלה 25X30 או צינור 50.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
עדיף תעלה 25X30, וכבל SCART של חברות שונות (לא יכול לרשום שמות אבל אל תקנה את הפשוטים)
אתה צריך SCART חד כיווני ושיהיה RGBS + אודיו, לא חייב מלא אלא אם כן אין לך תמיכה בRGBS אז אתה חייב S-VIDEO וCOMPOSITE.
אתה צריך SCART חד כיווני ושיהיה RGBS + אודיו, לא חייב מלא אלא אם כן אין לך תמיכה בRGBS אז אתה חייב S-VIDEO וCOMPOSITE.
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
קח תעלה של 60X40 וה SCART יכנס בצורה טובה בלי לפרק כלום, לחצוב בשביל להכניס 40 מ"מ זה לא סוף העולם אפילו בטרומי.
כבר הכנסתי תעלה של 60X60 בקיר בטון.
בכל מקרה עדיפה תעלה של 40X60 על צינור 50 מ"מ בגלל המבנה המלבני (בייחוד בשביל ה SCART ).
יואב.
כבר הכנסתי תעלה של 60X60 בקיר בטון.
בכל מקרה עדיפה תעלה של 40X60 על צינור 50 מ"מ בגלל המבנה המלבני (בייחוד בשביל ה SCART ).
יואב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קיימים מתאמים מ ואל SCART המאפשרים העברת ה RGB דרך 4 כבלי ווידאו רגילים כך שמבחינת איכות זה בדיוק מה שאתה מקבל מכבל SCART to SCART והעברת RGB דרכו. זה גם מאפשר לך להעביר כבלים למרחקים ארוכים יותר ללא הפרעה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אני מתכוון לחבר את הממיר של הוט לטלויזיה שבשתי הצדדים יש לי SCART
והמרחק בין הממיר לטלויזיה זה לא יותר מ 1.5מטר אז עדין אני שואל האם כדי לי לחבר SCART to SCART מלא
ולגבי התעלות אני מתכוון להכניס אותם שקועים בתוך הקיר ללא אפשרות לפתוח האם עדין תעלה 40X60 תספיק לי להכניס כבל SCART ועוד כמה כבלים דקים כמו 2 כבלים HDMI ואולי כבל אופטי
והמרחק בין הממיר לטלויזיה זה לא יותר מ 1.5מטר אז עדין אני שואל האם כדי לי לחבר SCART to SCART מלא
ולגבי התעלות אני מתכוון להכניס אותם שקועים בתוך הקיר ללא אפשרות לפתוח האם עדין תעלה 40X60 תספיק לי להכניס כבל SCART ועוד כמה כבלים דקים כמו 2 כבלים HDMI ואולי כבל אופטי
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לפי דעתי 40X60 יספיקו כדי להעביר את מה שאתה רוצה, אבל אם זה אפשרי תשתמש עם תעלה 60X60 (יותר נוח להשחלה), הכל תלוי בעובי הקיר וביכולת החציבה בו מבחינה קונסטרוקטיבית.
אני מציע לך לקחת את הכבלים שאתה רוצה להעביר איתך כשאתה הולך לקנות את התעלה וכך תוכל להחליט ביתר קלות.
כל הדברים מתייחסים לתשתית ולא לצד של איכות כבלים.
יואב.
אני מציע לך לקחת את הכבלים שאתה רוצה להעביר איתך כשאתה הולך לקנות את התעלה וכך תוכל להחליט ביתר קלות.
כל הדברים מתייחסים לתשתית ולא לצד של איכות כבלים.
יואב.
לא תהיה לך בעיה
אחי שביצעתי את החציבה שלי הכנסתי תעלה 40X60 ולא הייתה לי שום בעיה להכניס את הסקארט שלי בהצלחה..
(סליחה על הדיליי)
(סליחה על הדיליי)