פלזמת EDTV זולה - Sony FWD42PV1 או שכדאי להשקיע ב-PWD8?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
biodome פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

היי guys.. :)

אח שלי מתכוון לקנות פלזמה חדשה. השימוש יהיה בעיקר לשידורי טלוויזיה (כבלים/לווין) וסרטי DVD.
מדובר באדם שסביר להניח לא יהנה מיתרונות ה-HDTV עד שהם יהיו נפוצים וזולים במיוחד לכלל הציבור, ואחד שיעדיף להשקיע כמה שפחות בשביל לקבל את התמונה הגדולה והאיכותית.

הציעו לו מסך סוני 42PV1 מתחת ל-11K (אולי עם טרייד-אין, אני לא בטוח כרגע).
הבנתי שהגישה בפורום היא להמליץ בעיקר על ה-Panasonic TH42PWD8 שניתן למצוא ב-12.5K..

אישית הייתי ממליץ לו ללכת בכלל על NEC 42XR3 כמו של עופר, או על PTAE-900 אם הוא היה מוכן להקשיב ולהשקיע יותר, אבל סביר להניח שהוא לא ירצה להשקיע באופציית ה-HDTV או להיות מוגבל לתנאי התאורה של המקרנים.

בהנחה שהוא לא מתכוון ללכת ולעשות השוואת בין המסכים, איזה מסך עדיף לו לקחת באיזור המחיר הזה של ה-11K? האם באמת שווה לו להשקיע עוד קצת בשביל האיכות של הפאנאסוניק (שאני מבין שהוא גם דגם חדיש יותר מהסוני), או שסביר מאוד להניח שהוא לא ישים לב להבדלים משמעותיים בכלל?

תודה על העזרה,
רן.

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שווה להשקיע בפאנסוניק

שליחה #2 

אין הבדל גדול ותחשוב שזו קניה לכמה שנים קדימה....
אז בעוד חודש הוא ישכח את ההפרש וישאר עם ההנאה...

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

אין ספק שאם כבר כדאי לקחת את הפנסוניק ואני מתכוון לפלזמה.

biodome פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 603
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

אגב התחקיר שלי היה דיי מהיר, אבל בין המסכים הזולים יחסית, ה-PW8 הוא המסך ללכת עליו, או שקיימות עוד אלטרנטיבות משתלמות באותו טווח מחירים?

ואילו יתרונות יש ל-PW8 על ה-PV1, שכן מבחינתו גם הפרש של ~ 1500 ש"ח זה הרבה להשקיע, אם בסופו של דבר הוא מקבל את אותו הדבר (פלזמת EDTV ב-42 אינץ').

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”