קניית משחקים pal לps3 ntsc , יהיו בעיות?
אני יודע שאין נעילת איזורים והמשחקים יעבדו , אבל הבנתי שיש בעיה עם תוכן להורדה...
זה נכון ? או שהבעיה היא עם זה שיש לי יוזר אמריקאי?
בקיצור האם אני עלול להתקל באיזושהיא בעיה בקניית משחק pal לקונסולה ? (מעבר להפעלה , ברור שזה יעבוד)
זה נכון ? או שהבעיה היא עם זה שיש לי יוזר אמריקאי?
בקיצור האם אני עלול להתקל באיזושהיא בעיה בקניית משחק pal לקונסולה ? (מעבר להפעלה , ברור שזה יעבוד)
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
הכל יעבוד פיקס... פשוט לא תוכל להוריד תוכן עבור המשחק מהחנות האמריקאית.
תוכל לשחק און ליין והמשחק יעבוד.
לדוגמא: היה לי LPB גרסה אירופאית; הבאתי את הבעיה שהיו כל מיני חבילות חינם של בגדים ותחפושות לדמויות. שהורדתי המשחק לא זיהה אותם.
לדוגמא: היה לי LPB גרסה אירופאית; הבאתי את הבעיה שהיו כל מיני חבילות חינם של בגדים ותחפושות לדמויות. שהורדתי המשחק לא זיהה אותם.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא
כי כרגע אנחנו לט יכולים לרכוש באירופאית - הכרטיס אשראי לא מתקבל
כי כרגע אנחנו לט יכולים לרכוש באירופאית - הכרטיס אשראי לא מתקבל
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה לא לגמרי מדוייק - אפשר להוריד תוספות בחינם, ולא חסרות כאלה.
למשל, הדוגמא שניתנה היא LBP. ניתן להוריד לו המון תחפושות נוספות בחינם. אבל אם תרצה את חבילת השלבים של מטאל גיר, לא תוכל להוריד אותה עם גרסת PAL, כי היא בתשלום.
אם אתה מתכנן לקנות משחק, תבדוק איזה תכניות ל DLC יש לו. אם הכל בחינם, או שבכלל אין, אין מניעה לקנות גרסת PAL.
למשל, הדוגמא שניתנה היא LBP. ניתן להוריד לו המון תחפושות נוספות בחינם. אבל אם תרצה את חבילת השלבים של מטאל גיר, לא תוכל להוריד אותה עם גרסת PAL, כי היא בתשלום.
אם אתה מתכנן לקנות משחק, תבדוק איזה תכניות ל DLC יש לו. אם הכל בחינם, או שבכלל אין, אין מניעה לקנות גרסת PAL.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש אפשרות לבעיה, היא קטנה מאוד, במיוחד אם אתה חבר בפורום הזה - אם יש לך מסך ישן שאינו תומך בשידור 60HZ אתה עלול למצוא את עצמך עם מסך שלא יידע לתרגם את האות שהוא מקבל, קרה לי עם הCRT שלי עד שהעפתי אותה לאחר כבוד והחלפתי אותה במסך החדש.
Vocare Ad Regnum
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אבל הוא שאל בהנחה שהאיזור תואם.
אין שום בעיה להירשם לכל החנויות של PSN ולהוריד מכולן תכנים בחינם. אני כבר הורדתי דמואים מהחנויות בהונג קונג וביפן, ו DLC חינמי מהחנות האירופאית. אם יש לך משחק, ויש לו DLC בחינם, אתה תוכל להוריד אותו.
למעשה, אם יש לך משחק ויש לו DLC בתשלום, רק עם משחק אירופאי יהיו לך בעיות, כי לכל שאר החנויות יש כרטיסי Pre Paid.
אין שום בעיה להירשם לכל החנויות של PSN ולהוריד מכולן תכנים בחינם. אני כבר הורדתי דמואים מהחנויות בהונג קונג וביפן, ו DLC חינמי מהחנות האירופאית. אם יש לך משחק, ויש לו DLC בחינם, אתה תוכל להוריד אותו.
למעשה, אם יש לך משחק ויש לו DLC בתשלום, רק עם משחק אירופאי יהיו לך בעיות, כי לכל שאר החנויות יש כרטיסי Pre Paid.
נדב
איזה איזור לא תואם ? של הקונסולה או של ההורדה?
אני בעל קונסולה אמריקאית .אני רוצה לקנות משחק באירופה ולהוריד dlc מחנות אירופאית (חינם , אני יודע שבתשלום אי אפשר)
תהיה לי בעיה בגלל שהקונסולה אמריקאית ? או שהתנאי היחיד הוא שהמשחק יהיה מותאם לתוכן שאתה מוריד בשבילו(מבחינת איזור , ולא משנה מאיפה הקונסולה עצמה)?
אני בעל קונסולה אמריקאית .אני רוצה לקנות משחק באירופה ולהוריד dlc מחנות אירופאית (חינם , אני יודע שבתשלום אי אפשר)
תהיה לי בעיה בגלל שהקונסולה אמריקאית ? או שהתנאי היחיד הוא שהמשחק יהיה מותאם לתוכן שאתה מוריד בשבילו(מבחינת איזור , ולא משנה מאיפה הקונסולה עצמה)?
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
חחח... לא יודע.אוריאל כתב:נדב
תהיה לי בעיה בגלל שהקונסולה אמריקאית ? או שהתנאי היחיד הוא שהמשחק יהיה מותאם לתוכן שאתה מוריד בשבילו(מבחינת איזור , ולא משנה מאיפה הקונסולה עצמה)?...
יש לי קונסולה אירופאית, אני בחנות האמריקאית, מצליח להוריד תוכן רק למשחקים אמריקאים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם אתה בטוח שלמשחק אין DLC בתשלום ובנוסף, שהטלויזיה שלך לא עושה בעיות בגלל השוני בHZ - אז הכל תקין.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
איך תוריד DLC מחנות אירופאית אם החנויות האירופאית לא מקבלת אמצעי תשלום ישראלי?אוריאל כתב:הבנתי
אז אני מסיק שאם לי יש קונסולה אמריקאית ומשחקים אירופאים ואני מוריד dlc מחנות אירופאית אין בעיה...
הסיכום לכל הנושא הזה די פשוט - להימנע מלרכוש משחקים שיש להם DLC ממקור שאינו אמריקאי, ז"א לוודא שהמשחק הוא אמריקאי ולא אירופאי/אסיאתי. זה לא ממש קשה לביצוע - יש מספיק מקורות בהן ניתן למצוא משחקים באלו (איביי, PLAYASIA, VGP וכו).
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הובר, למה אתה לא קורא לפני שאתה מגיב? הרי כבר דשנו בנושא הזה במעלה השירשור, וכבר הופיעו שם המלים:
אין שום בעיה להוריד dlc כל עוד הוא בחינם
dlc בתשלום לא יעבוד...
- Huber
- חבר במועדון HT

MAL - נא לא לקפוץ. קראתי וראיתי שהבחור ציין בפירוש שהוא לא הצליח לזהות תוכן חינמי ב LBP אירופאי, ככה שההמלצה שלי עומדת בעינה ואני לא רואה בה שום פסול - להיפך.nadavck כתב:הכל יעבוד פיקס... פשוט לא תוכל להוריד תוכן עבור המשחק מהחנות האמריקאית.
לדוגמא: היה לי LPB גרסה אירופאית; הבאתי את הבעיה שהיו כל מיני חבילות חינם של בגדים ותחפושות לדמויות. שהורדתי המשחק לא זיהה אותם....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הדגשת רק חלק ממה שנדב כתב, הייתה עוד הדגשה חשובה אחת:Huber כתב:MAL - נא לא לקפוץ. קראתי וראיתי שהבחור ציין בפירוש שהוא לא הצליח לזהות תוכן חינמי ב LBP אירופאי, ככה שההמלצה שלי עומדת בעינה ואני לא רואה בה שום פסול - להיפך.nadavck כתב:הכל יעבוד פיקס... פשוט לא תוכל להוריד תוכן עבור המשחק מהחנות האמריקאית.
לדוגמא: היה לי LPB גרסה אירופאית; הבאתי את הבעיה שהיו כל מיני חבילות חינם של בגדים ותחפושות לדמויות. שהורדתי המשחק לא זיהה אותם.......
תוכן מהחנות האמריקאית לא יעבוד עם משחק אירופאי. תוכן מהחנות האירופאית, כן יעבוד. מניסיון.nadavck כתב:הכל יעבוד פיקס... פשוט לא תוכל להוריד תוכן עבור המשחק מהחנות האמריקאית.....
- Huber
- חבר במועדון HT

אז למה אני צריך את כל הכאבי ראש של לזקור מה ממי ואפא ולמה? למה לא לרכוש מלכתחילה משחקים אמריקאיים וזהו? בייחוד שלא חסרים מקורות לרכישה במחירים שפויים.
כמובן שאני מדבר אך ורק על משחקים שיש להם DLC, משחקים אחרים לא ממש רלוונטיים לדיון.
כמובן שאני מדבר אך ורק על משחקים שיש להם DLC, משחקים אחרים לא ממש רלוונטיים לדיון.