בעיה rxv2500
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
כלומר שהבאס ברמקולים לא יעבוד וכול הסאב ילך לסאבוופר. ויש מצב שהוא מנגןן אבל ההגברה הפנימית שלו לא עובדת זה כמו שאני יכבה את הסאב ורק הרסיבר יתן לו מה שהוא נותן . אבל שאני שם על both שהסאב ילך רק לרמקולים וגם לסבאוופר הוא פועל רגיל. דרך אגב זה נימצא ברסיבר איפה שרשום" basic "ואז "speaker set "ואז "bass out "ואז שם אני מגדיר את כול מה שהזכרתי לעייל
ההגדרות והשמות קצת מבלבלותzion1234 כתב:כלומר שהבאס ברמקולים לא יעבוד וכול הסאב ילך לסאבוופר. ויש מצב שהוא מנגןן אבל ההגברה הפנימית שלו לא עובדת זה כמו שאני יכבה את הסאב ורק הרסיבר יתן לו מה שהוא נותן . אבל שאני שם על both שהסאב ילך רק לרמקולים וגם לסבאוופר הוא פועל רגיל. דרך אגב זה נימצא ברסיבר איפה שרשום" basic "ואז "speaker set "ואז "bass out "ואז שם אני מגדיר את כול מה שהזכרתי לעייל...
הגדרה של סאב בלבד-swer - רק אם יש מידע בערוץ הסאב הוא יעבוד (5.1 או 7.1)
הגדרה של סאב וקדמיים יחד -both - גם במצב סטראו הסאב יקבל מידע ויעבוד (2.0)
כל זה נכון לשמיעה במצב straight - לא בדקתי במצב של אפקטים (פרולוג'ק....)
הכול רשום במדריך למשתמש
ירון
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

הוא לא עובד לי בשום ערוץ לא בפרו לוגיק ולא בכלום רק כאשר אני שם על both . ובימהה הקודם שלי הוא היה פעול רגיל שהיתי מגדיר על swer. דרך אגבב אתה מרוצה מהרסיבר הזה?? ואם אתה יכול לעזור ליי איך לכוון את האיקוליזר אני ישמח .היתי רוצה שהסאב של הרמקולים יותר ימרח כזה לא יתן בומים חזקיםם. איך אני עושה את זה באיקולוזיר בקטגוריה של הסאב ששזה 1,2,3 נידמה לי?? תודההה, מחכה לעזרתךך עד שמצאתי מישהו שיש לו את הרסיבר הזהה.
DTS או 3 AC בדקתה ?zion1234 כתב:הוא לא עובד לי בשום ערוץ לא בפרו לוגיק ולא בכלום רק כאשר אני שם על both...
פרולוגיק הוא לא רב ערוצי ורק ברב ערוצי הסאב יעבוד במצב swer
quote="zion1234"]ואם אתה יכול לעזור ליי איך לכוון את האיקוליזר אני ישמח .היתי רוצה שהסאב של הרמקולים יותר ימרח כזה לא יתן בומים חזקיםם. איך אני עושה את זה באיקולוזיר בקטגוריה של הסאב ששזה 1,2,3 נידמה לי?? תודההה, מחכה לעזרתךך עד שמצאתי מישהו שיש לו את הרסיבר הזהה.[/quote]
יש לרסיבר הזה RC סביר ולא שיניתי כלום בהגדרות שלו
את הRC הפעלתי במצב FRONT (אם אני זוכר נכון את השם) כדי שלא יבוצע שינוים ברמקולים הקדמיים אלה רק האחרים יותאמו אליהם
באופן כללי אני מרוצה מהרסיבר אבל שירשרתי לרסיבר מגבר משולב שליפור הסטראו
ירון
תקרא את המדריך למשתמש
אם אין לך את המדריך למשתמש מצורף קישור
http://www.yamaha-uk.com/pdf/owner_manuals/RX-V2500.pdf
הכול כתוב שם
ירון
אם אין לך את המדריך למשתמש מצורף קישור
http://www.yamaha-uk.com/pdf/owner_manuals/RX-V2500.pdf
הכול כתוב שם
ירון
-
zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

את האמת האנגלית שלי לא ממש טובה ואני לא יבין מיזה מה זה rc ואיך לכוון את האיקולזיר תודה בכול אופןן. עוד שאלה תגיד אני מישתמש בzone כשאני ניכנס ברסיבר אצלי לזון רשום שם רק zone b לא זון 2 או 3 תודהה??