שאלה על meta browser

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

היום בפעם הראשונה התחלתי לשחק קצת עם הmeta browswer. הוא באמת נחמד, ונותן קצת יותר שליטה. מה שכן, אני שם לב שאת כל הmetadata שהוא מביא הוא מכניס לתיקיות שבהן התכנים יושבים, והmedia browser שם את הכל במיקום מרוכז. זה גם יוצר כפילויות, וגם לא נראה לי שהmedia browser באמת לוקח מה שהmeta browser מביא .
יש איזה דרך לחבר ביניהן?

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

mrunderhill כתב:היום בפעם הראשונה התחלתי לשחק קצת עם הmeta browswer. הוא באמת נחמד, ונותן קצת יותר שליטה. מה שכן, אני שם לב שאת כל הmetadata שהוא מביא הוא מכניס לתיקיות שבהן התכנים יושבים, והmedia browser שם את הכל במיקום מרוכז. זה גם יוצר כפילויות, וגם לא נראה לי שהmedia browser באמת לוקח מה שהmeta browser מביא .
יש איזה דרך לחבר ביניהן?
...
הסינרגיה כבר קיימת. mediabrowser לא יוריד אינפורמציה שה metabrowser כבר הוריד.
הדבר הנכון זה לשים את האינפורמציה של הסרט באותה ספריה עם הסרט, כפי ש metabrowser עושה.
אתה יכול למחוק את הספריה המרכזית של mediabrowser ואם יש חוסרים שה metabrowser לא הצליח להשלים, ה mediabrowser יוריד מחדש.
יש לך גם אפשרות בתוך התפריט של ה meidabrowser להורות לו שלא ינסה להוריד בכלל אינפורמציה בעצמו, האפשרות נקראת "use external internet provider" או משהו כזה. אני לא מממליץ לך לבטל את האפשרות הזו, כיוון שכפי שאמרתי ה metabrowser לא מוצא הכל ועדיף להשאיר את הmedia browser כגיבוי.

mrunderhill פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #3 

אוקי אני אעשה את זה. אתה יודע בדיוק איזו ספריה למחוק? אני רוצה להיות בטוח שאני לא מוריד משהו קריטי

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #4 

הייתי מחפש ב c:\programdata\media browser בטח ספרית cache או משהו כזה. תחפש ספריה עם המון קבצים, ואני מציע לך לשנות לה את השם, בשלב הראשון, במקום למחוק, כדי שתוכל להחזיר בחזרה במקרה ואתה טועה.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”