היום בפעם הראשונה התחלתי לשחק קצת עם הmeta browswer. הוא באמת נחמד, ונותן קצת יותר שליטה. מה שכן, אני שם לב שאת כל הmetadata שהוא מביא הוא מכניס לתיקיות שבהן התכנים יושבים, והmedia browser שם את הכל במיקום מרוכז. זה גם יוצר כפילויות, וגם לא נראה לי שהmedia browser באמת לוקח מה שהmeta browser מביא .
יש איזה דרך לחבר ביניהן?
שאלה על meta browser
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
הסינרגיה כבר קיימת. mediabrowser לא יוריד אינפורמציה שה metabrowser כבר הוריד.mrunderhill כתב:היום בפעם הראשונה התחלתי לשחק קצת עם הmeta browswer. הוא באמת נחמד, ונותן קצת יותר שליטה. מה שכן, אני שם לב שאת כל הmetadata שהוא מביא הוא מכניס לתיקיות שבהן התכנים יושבים, והmedia browser שם את הכל במיקום מרוכז. זה גם יוצר כפילויות, וגם לא נראה לי שהmedia browser באמת לוקח מה שהmeta browser מביא .
יש איזה דרך לחבר ביניהן?...
הדבר הנכון זה לשים את האינפורמציה של הסרט באותה ספריה עם הסרט, כפי ש metabrowser עושה.
אתה יכול למחוק את הספריה המרכזית של mediabrowser ואם יש חוסרים שה metabrowser לא הצליח להשלים, ה mediabrowser יוריד מחדש.
יש לך גם אפשרות בתוך התפריט של ה meidabrowser להורות לו שלא ינסה להוריד בכלל אינפורמציה בעצמו, האפשרות נקראת "use external internet provider" או משהו כזה. אני לא מממליץ לך לבטל את האפשרות הזו, כיוון שכפי שאמרתי ה metabrowser לא מוצא הכל ועדיף להשאיר את הmedia browser כגיבוי.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אוקי אני אעשה את זה. אתה יודע בדיוק איזו ספריה למחוק? אני רוצה להיות בטוח שאני לא מוריד משהו קריטי