XBOX 360 בפורמט NTSC - מה ההשלכות?
שלום רב,
אם בע"ה ה-XBOX 360 יחזור למלאי בארה"ב בשבועיים הקרובים, אז יהיה מישהו שירכוש עבורי.
טרם הקניה, הייתי רוצה לדעת מה בדיוק ההשלכות של XBOX 360 בפורמט NTSC במדינתנו דוברת ה PAL - מעבר למשחקים שאני יודע שאצטרך לרכוש בחו"ל.
השימוש העיקרי של המערכת יהיה כ MCE Extender - האם למטרה זו יש בעיות בכך שהפורמט NTSC?
כל מידע בנושא יתקבל בברכה...
הרבה תודה מראש!
אם בע"ה ה-XBOX 360 יחזור למלאי בארה"ב בשבועיים הקרובים, אז יהיה מישהו שירכוש עבורי.
טרם הקניה, הייתי רוצה לדעת מה בדיוק ההשלכות של XBOX 360 בפורמט NTSC במדינתנו דוברת ה PAL - מעבר למשחקים שאני יודע שאצטרך לרכוש בחו"ל.
השימוש העיקרי של המערכת יהיה כ MCE Extender - האם למטרה זו יש בעיות בכך שהפורמט NTSC?
כל מידע בנושא יתקבל בברכה...
הרבה תודה מראש!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לפי דעתי מדובר בXBOX הישן ולא ב360idobi כתב:עפר תודה, בדיוק בגלל זה אני שואל - פשוט כבר קראתי על בעלי XBOX (המקורי) מארה"ב שמפעילים אותו כ Extender פה בארץ בלי בעיה......
הכל אופן בפורום האוסטרלי יש דיון מיתמשך בעינין ומריפרוף קל ראץי שהם מזמינים את המכשירים שלהם מארופה (גם הם עובדים בPAL )
http://www.xpmediacentre.com.au/communi ... y.php?f=20
בהצלחה
רפי - תודה על המידע. בדקתי באתר ולצערי לא מצאתי אינפורמציה ספציפית ל NTSC. יש מבחינתי שני יתרונות עיקריים ל גרסת ה NTSC - מחיר המוצר (וזמינותו מבחינתי) ומחיר המשחקים בפורמט NTSC ב ebay בחודשים הקרובים.
אולי בשבועות הקרובים ייצא יותר מידע בנושא התיאמות של ה Extender בין NTSC ל PAL...
MDK - תודה רבה על ההצעה (שלא הבנתי אם היא בצחוק או באמת), אבל בכל מקרה לא אקח את הסיכון עם הבייבי שלך...
אולי בשבועות הקרובים ייצא יותר מידע בנושא התיאמות של ה Extender בין NTSC ל PAL...
MDK - תודה רבה על ההצעה (שלא הבנתי אם היא בצחוק או באמת), אבל בכל מקרה לא אקח את הסיכון עם הבייבי שלך...
לאחרונה ביקרתי
בלונדון (כשבועיים לפני הכריסמס) ורכשתי את הXBOX360 כולל חבילת ההרחבה
(שלט אלחוטי , הארדדיסק 20 GB, אוזניות וכו') ב - 269 לירות סטרלינג
החבילה הבסיסית עולה 209 לי"סט ( היה חסר במלאי ), וכמובן PAL...
(שלט אלחוטי , הארדדיסק 20 GB, אוזניות וכו') ב - 269 לירות סטרלינג
החבילה הבסיסית עולה 209 לי"סט ( היה חסר במלאי ), וכמובן PAL...
MDK - שוב תודה על ההצעה, אבל לא נראה לי כדאי לטלטל אותו יותר מדי - חבל על הסיכון. מקווה להשיג את המידע המיוחל.
getsko - תתחדש, מקווה שאתה נהנה מהצעצוע! מבחינתי הרבה יותר קל להשיג מארה"ב, יהיה מבחר עשיר יותר של משחקים למכירה ב ebay בפורמט NTSC - ובכול זאת ההבדל במחיר, כ 350 ש"ח.
getsko - תתחדש, מקווה שאתה נהנה מהצעצוע! מבחינתי הרבה יותר קל להשיג מארה"ב, יהיה מבחר עשיר יותר של משחקים למכירה ב ebay בפורמט NTSC - ובכול זאת ההבדל במחיר, כ 350 ש"ח.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ב XBOX הישן (לא ה 360) אין הבדל פיזי בין גרסת PAL לגרסת NTSC. כאשר ב XBOX יש MOD CHIP ניתן לבחור האם המכשיר הוא PAL או NTSC מהתפריט.
יש הבדל בספק של המכשיר 220V לגרסת ה PAL ו 110V לגרסת ה NTSC.
ל XBOX 360 עדיין אין MOD CHIP ואני לא יודע אם גם כאן החומרה זהה.
במידה שאתה מחבר את ה XBOX 360 ב DVI לא צריך להיות הבדל לדעתי.
יש הבדל בספק של המכשיר 220V לגרסת ה PAL ו 110V לגרסת ה NTSC.
ל XBOX 360 עדיין אין MOD CHIP ואני לא יודע אם גם כאן החומרה זהה.
במידה שאתה מחבר את ה XBOX 360 ב DVI לא צריך להיות הבדל לדעתי.
רפי - הרבה תודה על המידע.
על אף שבאמת נראה כי לא תהיה בעיה להפעיל 360 ב NTSC כ Extender, אם הטלוויזיה היא מלוטי-סיסטם...אני מאמין שלא יהיה לי כדאי להזמין מארה"ב, בעיקר בגלל בעית החשמל והצורך בממיר מתח גדול ויקר.
ראיתי למשל בשוויץ, שבזכות היורו הפכה מאחת המדינות היקרות באירופה לזולה ביותר, 360 במחיר של כ 2000 ש"ח. זה הכיוון שאליו אני הולך אם אצליח לקמבן מישהו שנוסע.
על אף שבאמת נראה כי לא תהיה בעיה להפעיל 360 ב NTSC כ Extender, אם הטלוויזיה היא מלוטי-סיסטם...אני מאמין שלא יהיה לי כדאי להזמין מארה"ב, בעיקר בגלל בעית החשמל והצורך בממיר מתח גדול ויקר.
ראיתי למשל בשוויץ, שבזכות היורו הפכה מאחת המדינות היקרות באירופה לזולה ביותר, 360 במחיר של כ 2000 ש"ח. זה הכיוון שאליו אני הולך אם אצליח לקמבן מישהו שנוסע.