לא מצליח להפעיל קבצי XVID מתוך מדיה סנטר של ויסטה
-
yuvalb70
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
המדיה סנטר מודיע על חוסר בקודק מתאים. שתלתי FFDSHOW עדכני ווידאתי שעובד. בנוסף לזה דרך מדיה פלייר רגיל אני מצליח להפעיל את הקבצים וגם רואה שהם מופעלים דרך FFDSHOW. איך מקנפגים את מדיה סנטר להפעיל ?
יובל.
יובל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בדרך כלל זה נגרם במקרים אלו בגלל ש VMC לא מוצא קודק לאודיו. האייקון הכחול של מפענח האודיו נדלק לך כשאתה מנגן מחוץ ל VMC?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין שום צורך בשינוי ב registry בניגון mpeg-4 דרך ה VMC או ה WMP וב VMC אין אפשרויות לקנפג את הנגן כך שאין לך מה לחפש בכיוון הזה.
כל התקלות שנתקלתי בהן עם ה VMC נבעו מקנפוגים והתקנות חיצוניות כך שאני לא יכול להצביע במדוייק על הבעיה אצלך אבל אני יכול לתתלך כיוונים למחשבה:
1. מה עוד התקנת מלבד ffdshow ואיזה גרסת ffdshow התקנת דיוק? ישנן תוכנות שאני יודע בוודאות גמורה שהן ידפקו לך את ההתקנה, כמו חבילות הקודקים של K-LITE או התקנה של NERO שבה הותקנו גם הרכיבים שאינם קשורים לצריבה נטו.
2. מי מפצל את קובצי ה AVI שבהם ארוזים סרטי ה XVID? למפצל המדיה המובנה של מערכת ההפעלה יש פוטנציאל להיתקע. אני תמיד ממליץ להתקין את Haali ולתת לו לפצל גם קבצי AVI (יש מדריך בדביקים)
3. מהיא קונפיגורציית האודיו שלך?. בוודאות, הפעלת DTS-Connect או Dolby Digital Live בדרייברים של כרטיסי הקול שתומכים בכך לא מאפשרת ל VMC לנגן סרטים, אבל ייתכנו סיבות נוספות.
4. האם הרצת את הקבצים דרך GRAPHEDIT כדי לראות מהיא בררת המחדל של פיצול ופענוח הסרטים? הרבה פעמים מגלים שם הפתעות.
כל התקלות שנתקלתי בהן עם ה VMC נבעו מקנפוגים והתקנות חיצוניות כך שאני לא יכול להצביע במדוייק על הבעיה אצלך אבל אני יכול לתתלך כיוונים למחשבה:
1. מה עוד התקנת מלבד ffdshow ואיזה גרסת ffdshow התקנת דיוק? ישנן תוכנות שאני יודע בוודאות גמורה שהן ידפקו לך את ההתקנה, כמו חבילות הקודקים של K-LITE או התקנה של NERO שבה הותקנו גם הרכיבים שאינם קשורים לצריבה נטו.
2. מי מפצל את קובצי ה AVI שבהם ארוזים סרטי ה XVID? למפצל המדיה המובנה של מערכת ההפעלה יש פוטנציאל להיתקע. אני תמיד ממליץ להתקין את Haali ולתת לו לפצל גם קבצי AVI (יש מדריך בדביקים)
3. מהיא קונפיגורציית האודיו שלך?. בוודאות, הפעלת DTS-Connect או Dolby Digital Live בדרייברים של כרטיסי הקול שתומכים בכך לא מאפשרת ל VMC לנגן סרטים, אבל ייתכנו סיבות נוספות.
4. האם הרצת את הקבצים דרך GRAPHEDIT כדי לראות מהיא בררת המחדל של פיצול ופענוח הסרטים? הרבה פעמים מגלים שם הפתעות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
ויסטה 32 או 64 ביט?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
yuvalb70
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה על התשובה המפורטת ! לצערי עדיין לא עזר :
- השתדלתי לא להתקין כלום מעבר להמלצות פה - יש לי NERO ESSENTIALS בלבד ללא שאר השטויות של התוכנה. השבוע התקנתי את DIVX 7 מתוך יאוש.... ולא עזר... להוריד ?
- התקנתי גרסא עדכנית והגדרתי גם AVI ולא עזר. אפשר להוסיף הגדרות בלי להתקין שוב ?
- יש תמיכה ב DOLBY DIGITAL אבל לא ראיתי את המילה LIVE לא בטוח שזה משנה או לא. סרטים אני כן רואה וגם DVD בלי בעיות.
- התקנתי ובדקתי - נראה שעובר דרך FFDSHOW.
- השתדלתי לא להתקין כלום מעבר להמלצות פה - יש לי NERO ESSENTIALS בלבד ללא שאר השטויות של התוכנה. השבוע התקנתי את DIVX 7 מתוך יאוש.... ולא עזר... להוריד ?
- התקנתי גרסא עדכנית והגדרתי גם AVI ולא עזר. אפשר להוסיף הגדרות בלי להתקין שוב ?
- יש תמיכה ב DOLBY DIGITAL אבל לא ראיתי את המילה LIVE לא בטוח שזה משנה או לא. סרטים אני כן רואה וגם DVD בלי בעיות.
- התקנתי ובדקתי - נראה שעובר דרך FFDSHOW.