הצעת מחיר שקיבלתי בהיי פיי ל פלזמה פנסוניק PW8

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
jojo פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מסך ללא רמקולים וללא סטנד שולחני.
עם מתקן לקיר והתקנה.

מחיר - 12700 .

טען שצוספת רמקולים תעלה בסביבות 1200 שקלים.

אנא כיתבו באם ידוע לכם על מחיר טוב יותר והיכן קניתם.

תודה.

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

12,900 עם מתקן שולחני והתקנה בהיי פיי

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #3 

שתיכם על אותה חנות היי פיי, בדרך כלל בוחרים מתקן שולחני או לקיר , לא מקבלים את שתיהם, לא ?

emordeko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

נשמע מחיר מצוין
לא הייתי משלם 1200 שח לרמקולים

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

12700 זה מחיר זהה למחיר ...

שליחה #5 

שקיבלתי בחנות אחרת (דיילי סייל), אני ממליץ בתוקף לא לקנות היום את הפלזמה הזאת !!!
עזבו אתכם מ"התקשר לבירור מחיר , התחייבות לזול ביותר" וחכו לפחות חודש עד שמספיק חנויות ימכרו את המוצר ותיהיה תחרות אמיתית.

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

Ncoder אני מצטער

שליחה #6 

אבל צריך לחתוך בנקודת זמן ולקנות במחיר הכי טוב
לפי הגישה שלך עכשיו זה הזמן לקנות טלויזיה שחור לבן ...כי יש דילים לא נורמליים :lol:
המחירים עכשיו נמוכים מתמיד-אפילו ביחס לאירופה

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

אבל מדובר במוצר חדש ...

שליחה #7 

בסדר אז הרבה יגידו ש-ZAP הוא לא אינדיקציה למחיר אבל אני חושב ש-ZAP בכל זאת שווה משהו, אני עוקב אחר האתר הזה כבר חודש וכל הזמן יש חנויות שעולות ויורדות, כשהיה המבצע של ה-9000 ש"ח ל-37PW8 פתאום 3 חנויות ביטלו את הפרסום שלהם ב-ZAP על ה-37PW8, אז עכשיו כמעט כל החנויות באינטרנט מבקשות שתתקשרו לבירור מחיר עבור PW8, זה מוצר כל כך חדש שכל החנויות דוחות את התחרות עליו על מנת למכור ברווח גבוה יותר, לא צריך להיות גאון כדי להבין מה הולך פה..

מעניין שבמקרה בשתי חנויות שונות המחיר עומד היום על 12700, סמוך עליי, אם לפני חודש אנשים קנו את הפלזמה הזאת ב-13900 וב-13700 אז היום (חודש בלבד) יכלו להרוויח 1500 ש"ח, אני אומר שהיום עדיין אין אינדיקציה למחיר המומלץ, חכו עוד חודש והסיכויים הרבה יותר נמוכים שהמחירים יעלו.

42PW7 ניתן להשיג היום ב-10500 ו-PW8 ב-12700.. הפרש של 2200 ש"ח לא נראה לי כל כך מוצדק עבור דגם שעבור להחליף דגם ישן, מחירי הפלזמות אמורות לצנוח ולא לעלות.
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 24/01/2006 14:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אינדיקציה לגבי המחירים בזאפ אי אפשר לקבל אם ניזונים רק מהאתר עצמו אלא לאחר סיבוב בחנויות ורק אז אתה יודע אם המחיר שפורסם הוא זול או יקר.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

אז אנחנו צריכים לעשות "מסע הופעות" ...

שליחה #9 

ארצי בשביל לברר את המחירים בכל החנויות בארץ?

ZAP שואף לרכז את כל החנויות בארץ, זה שיש חנויות שמפרסמות ומבטלות מתי שהן רוצות (מתי שמתאים להן) זה חלק מהעניין (וכמובן שהן עושות זאת בכוונה), בוא נודה שברוב המקרים באינטרנט זה יוצא יותר זול.

כרגע אין פרסום ל-PW8 ב-ZAP, מוצר חדש, והרבה חנויות מבקשות "להתקשר לבירור מחיר", לא שווה לחכות קצת שיפסיקו עם השטויות האלה של ה"להתקשר" ושיפרסמו בפומבי כבר את המחירים שלהם?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

לא אמרתי מסע הופעות סך הכל 3-4 חנויות, איך אתה יודע אם המחיר בזאפ טוב או לא בלי שבדקת בחנות " אמיתית " איזה קנה מידה יש לך ? אם רשום בזאפ שמוצר מסויים עולה הכי זול 10K מאיפה אתה יודע שזה הכי זול ?.
לידיעתך יש המון אבל המון חנויות שלא מפורסמות בזאפ ובהרבה מקרים גם יותר זולות מהמחירים הכי נמוכים.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

אתה אומר שיש המון חנויות ...

שליחה #11 

ויש המון מקרים אבל מציע לבדוק ב-3-4 חנויות.

אז אתה יודע מה בוא נלך הפוך, למה שאני אברר מחירים ב-3-4 חנויות אמיתיות ולא אחכה למחירים המוצעים באינטרנט, מאיפה אני אדע שהמחיר שלהם יותר זול?

המציאות היא שאף אחד לא יבקר בכל כך הרבה חנויות, אני לא יודע אם המחיר שיש בזאפ הוא יותר נמוך או יורת גבוה אבל עובדה שהם בכלל לא מפרסמים מחיר, שוב בגלל שמדובר במוצר חדש.

אז זה כל העניין, אין קנה מידה, בוא נחכה שיהיה קנה מידה !

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

כנראה לא קראת טוב את ההודעה , אתה כתבת שזאפ שואף לרכז את כל החנויות בארץ ואני טענתי שזה לא נכון כי יש המון חנויות שלא מופיעות באינטרנט , לבדוק ב 3-4 חנויות כתבתי רק בשביל לקבל מושג על מחיר ,אני טוען שאי אפשר להסתמך רק על האינטרנט כל עוד עדיין קיימות חנויות בחוץ ואפשר לעשות סקר שוק אז למה לא ? ולאחר מכן לפנות לאינטרנט ואז לקבל מושג, או לעשות זאת בצורה הפוכה, אבל להסתמך רק על האינטרנט זו טעות לדעתי.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

אני מסכים איתך שלא צריך להסתמך רק על האינטרנט...

שליחה #13 

אבל אתה לא ענית לי על השאלה "למה שאני אברר מחירים ב-3-4 חנויות אמיתיות ולא אחכה למחירים המוצעים באינטרנט, מאיפה אני אדע שהמחיר שלהם יותר זול?".
אז אני כבר הרמתי טלפון ללגאסי ולהייפיי, לדייליסייל ל"יוסי חשמל" ולסלון חללית, והייתי ב-2 חנויות בבית שאן + חנות אחת בעפולה (ליד קופ"ח העמק") כולם חנויות אמיתיות.

אגב יש גם חנויות אמיתיות שיש להם אתר אינטרנט כמו הייפיי, לגאסי והעולם הדיגיטלי, אף חנות לא מפרסמת את המחיר ל-PW8 למרות ששאר הפלזמות שלהן באתר כן מקבלות פרסום מחיר, אני יכול לתת לך דוגמה לעוד 10 חנויות אמיתיות ומוכרות שיש להם אתר באינטרנט אך לא מפרסמות מחיר ל-PW8.. משום מה אין התייחסות לעובדה הזאת..

אז כמו שאמרת לא משנה אם נבדוק קודם באינטרנט ואז בחנויות או להיפך על מנת לקבל מושג על המחיר, בסדר גמור אבל הבעייה שאין מחירים באינטרנט היום, אז אחרי שעשינו סיבוב בחנויות כדאי לחכות שיהיו מחירים באינטרנט או לא? או שאולי מבחינתך האינטרנט הוא פחות חשוב?

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

אם זה ככה אנחנו מדברים על אותו דבר, הרי ידוע בהרבה מקרים שחנות מסויימת מפרסמת מחיר מסוים באינטרנט ואם מגיעים לחנות או מתקשרים אז מקבלים מחיר יותר זול, אני דיברתי באופן כללי כשיש מחירים בשני הכיוונים, לגבי הדגם שמדובר אפשר בהחלט להמתין קצת עד שיפרסמו מחירים זה אכן יכול להשתלם.

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

Re: אז אנחנו צריכים לעשות "מסע הופעות" ...

שליחה #15 

Ncoder כתב: ZAP שואף לרכז את כל החנויות בארץ, זה שיש חנויות שמפרסמות ומבטלות מתי שהן רוצות (מתי שמתאים להן) זה חלק מהעניין (וכמובן שהן עושות זאת בכוונה), בוא נודה שברוב המקרים באינטרנט זה יוצא יותר זול.
?
...
8O :hammer:
לפני שאתה :rocket: אמירות כאלו,כך קצת חומר למחשבה:
1.ב- ZAP (נכון להיום בבעלות של דפי זהב) מופיע מישהו משלם כדי להופיע,(התמחור הוא לפי קליקים)
2. ל-ZAP יש מנוע חיפוש שסורק את האתרים שמשלמים לו,בתדירות מסויימת כל יום(פעמיים או שלוש),לכן כל הנושא של הצגת מחירים זה באחראיות של האתרים המפרסמים !!!
3.תתחיל להפנים את העובדה שאתה ה"דג" והחנויות הם ה"דייגים" :wink: ,זה במקרה שחשבתה שאתה ב-ZAP כדי "לצוד" מחירים זולים.....דוגמית קטנה,לא מעט סוחרים מופעים תחת כמה שמות(כמה חנויות,בפועל אותו חנות,ולא פעם אותו נציג שרות עונה לכמה טלפונים שונים :lol: )
4. כמו ש-lironk אמר אין מנוס מלהשוות מול מחירים של חנויות פיזיות,ולא חשוב מאיפו אתה מתחיל.
.....ועוד....ועוד

אם תרצה עוד חומר למידה,תישאל,אנחנו פה :wink:

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #16 

מנסיון אישי עם זאפ,

כאשר שדרגתי את המערכת (ד.ו.ד , רסיבר, סאב, רמקולים) נגשתי לחנות שמפרסמת בזאפ במחיר מסויים, וקניתי את ציוד במחיר נמוך ב 20% מהמחיר שמפורסם בזאפ, ללא יוצא מן הכלל המחיר היה זול מהמחיר שהחנות פרסמה בזאפ (למרות שכל רכיב היה מיבואן שונה).

צריך להבין שהחניות שמפרסמות בזאפ (לפחות בתחום האודיו) מוגבלות לפרסם את המחיר שהיבואן רוצה שיפרסמו, זאת הסיבה שבחלק מהחניות הם מציינים שכדאי להגיע לחנות בכדי לקבל הנחה.
שמוליק ו.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

1-2 מה הקשר? נו אז ?...

שליחה #17 

3. אני ב-ZAP בשביל להשוות מחירים, אין מה להשוות היום ולכן המחירים גבוהים (זה למה לפני חודש זה עלה כמעט 14000 והיום זה עולה כמעט 12500 אך עדיין אין למה להשוות כך שיש לצפות למחירים טובים יותר).

נראה לך שאני מעדיף לקנות מוצר בזול מחנות לא אמינה?
לא פעם ולא פעמיים רכשתי מוצרים דרך האינטרנט מאחד החנויות הלא הכי הכי זולות ואם אתה חושב שאתה מכיר אותי ושאני מה"חכמים" שקופצים על החנות הראשונה ברשימה אז אתה טועה.

אתה אולי מכליל את זה אבל אני מדבר על הקשר הכללי שסובב סביב מוצר אחד ספיציפי (קרא את השרשור).

אתה לא מחדש לי כלום, אבל תודה בכל אופן :wink: .

ocsi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #18 

shmulikwe כתב: ...צריך להבין שהחניות שמפרסמות בזאפ (לפחות בתחום האודיו) מוגבלות לפרסם את המחיר שהיבואן רוצה שיפרסמו, זאת הסיבה שבחלק מהחניות הם מציינים שכדאי להגיע לחנות בכדי לקבל הנחה.
...
נכון מאוד,לא שזה מצליח להם כל כך,אבל הם מנסים את הכל,לוגו שהחנות מורשה מטעמה,אצירת הספקה לאותו חנות שמציג מחירים זולים.....וזה מהסיבה ש-ZAP היא כמו "חלון ראווה" גדול שכולם מסתכלים בו :idea: במיוחד הסוחרים/חנויות פיזיות/רשתות,ואף אחד לא פראייר :wink:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”