קניתי עכשיו AX200E
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. מאיפה קנית?
ב. האם התמונה נהיית כחולה? או שאין כלום? בכל מקרן אמור להיות לכל הפחות מסך כחול.
ב. האם התמונה נהיית כחולה? או שאין כלום? בכל מקרן אמור להיות לכל הפחות מסך כחול.
האם זה קרה מספר פעמים?
האם זה קרה מספר פעמים שהמנורה נדלקת ואח"כ נכבית? אם כן הרי שהיא אינה שרופה.
איזו נורה דולקת במקרן באותו הזמן? אחרי הירוקה? האם המכשיר חדש או משומש?
יתכן שמשהו אצלך בחיבורים או בהגדרות אינו תקין.
לי אגב יש כבר כשנה וחצי את המקרן הזה. מעולה!!!
איזו נורה דולקת במקרן באותו הזמן? אחרי הירוקה? האם המכשיר חדש או משומש?
יתכן שמשהו אצלך בחיבורים או בהגדרות אינו תקין.
לי אגב יש כבר כשנה וחצי את המקרן הזה. מעולה!!!
תודה על התגובות אנשים ,, סופו של דבר היה צריך לסובב את העדשה קצת לשחק עם הזום וזה הסתדר
אם כבר אני פה אשמח לדעת קצת על שמירת המקרן מנורה , וכרגע שמתי את הנורה במצב חיסכוני ורואים מעולה
האם חסכוני כמו שהמוכר אמר לי המנורה יכולה להחזיק 4 שנים אפילו??
2 . איזה מצב בדיוק אני צריך כי כרגע אנ צופה אורך 180 סמ גובה 108 סמ זה בטח 90 אינצ,
השאלה האם אני יכול להגדיל יותר ( יש לי מספיק מקום ) אבל האם זה יפגע בחיי המנורה וכו ,
3. אני חייב לציין הייתי צריך לקנות את זה הרבה לפני רואים פשוט מעולה ב 6500 שח בדיוק כמו LCD שיש לי ופשוט רציתי LCD הרבה יותר גדולה . אני מקווה להכין קצת תמונות כרגע אני רואה את זה על קיר ואני רואה מדהים
תודה .
אם כבר אני פה אשמח לדעת קצת על שמירת המקרן מנורה , וכרגע שמתי את הנורה במצב חיסכוני ורואים מעולה
האם חסכוני כמו שהמוכר אמר לי המנורה יכולה להחזיק 4 שנים אפילו??
2 . איזה מצב בדיוק אני צריך כי כרגע אנ צופה אורך 180 סמ גובה 108 סמ זה בטח 90 אינצ,
השאלה האם אני יכול להגדיל יותר ( יש לי מספיק מקום ) אבל האם זה יפגע בחיי המנורה וכו ,
3. אני חייב לציין הייתי צריך לקנות את זה הרבה לפני רואים פשוט מעולה ב 6500 שח בדיוק כמו LCD שיש לי ופשוט רציתי LCD הרבה יותר גדולה . אני מקווה להכין קצת תמונות כרגע אני רואה את זה על קיר ואני רואה מדהים
תודה .
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש מגבלת שעות בד"כ על המנורה - אז הכל תלוי כמה זמן אתה עומד לבזבז ביום בצפייה
אני אחרי שנתיים וקצת עומד עד 1200 שעות.
שוב הכל שאלה אם אתה רואה כל יום 5 שעות - ויש למקרן 3000 שעות אפשרויות על אותה מנורה - אז זה יספיק רק ל600 יום - קצת פחות משנתיים.
אני אחרי שנתיים וקצת עומד עד 1200 שעות.
שוב הכל שאלה אם אתה רואה כל יום 5 שעות - ויש למקרן 3000 שעות אפשרויות על אותה מנורה - אז זה יספיק רק ל600 יום - קצת פחות משנתיים.
אבל תלוי באיכות התמונה לא 3000 שעות זה על LOW ככה אמרו לי
איך אני יכול לדעת בדיוק מה התמונה המתאימה והחסכונית ביותר שתתן לי חיים ארוכים למנורה אם יש לך מושג בדגם הזה ספציפי
ובקשר לגודל של המסך ככל שאני מגדיל יותר איכות התמונה יורדת הבנתי. כרגע אצלי זה 180 רוחב גובה 108
אני יכול יותר ובלי לפגוע במנורה
טנק יו
איך אני יכול לדעת בדיוק מה התמונה המתאימה והחסכונית ביותר שתתן לי חיים ארוכים למנורה אם יש לך מושג בדגם הזה ספציפי
ובקשר לגודל של המסך ככל שאני מגדיל יותר איכות התמונה יורדת הבנתי. כרגע אצלי זה 180 רוחב גובה 108
אני יכול יותר ובלי לפגוע במנורה
טנק יו
א) במצב חיסכון הנורה אמורה להחזיק יותר זמן, אך השונות בין הנורות (אפילו ממש מאותו הדגם) כל כך גדולה שאי אפשר לתת מספרים מדויקים. זה הרבה עיניין של מזל.
מצב חיסכון הוא גם מצב של אור יותר חלש. אם זה מספיק עיניך יגידו. ככל שתעשה זום יותר גדול הבהירות תרד, כך שאולי מגודל תמונה מסוים מצב חיסכון יהיה חשוך מידי.
עוצמת הנורה יורדת גם עם הגיל. מה שקורה אצל רוב בעלי המקרנים הוא שהנורה חדשה מצב חיסכון בהיר מספיק אבל עם הזמן (נניח אחרי 1000 שעות) אתה נאלץ לעבור למצב בהיר.
ב) לא ברורה השאלה השנייה. מה הקשר בין גודל התמונה לפגיעה במנורה. המנורה לא "יודעת" מה גודל התמונה.
מצב חיסכון הוא גם מצב של אור יותר חלש. אם זה מספיק עיניך יגידו. ככל שתעשה זום יותר גדול הבהירות תרד, כך שאולי מגודל תמונה מסוים מצב חיסכון יהיה חשוך מידי.
עוצמת הנורה יורדת גם עם הגיל. מה שקורה אצל רוב בעלי המקרנים הוא שהנורה חדשה מצב חיסכון בהיר מספיק אבל עם הזמן (נניח אחרי 1000 שעות) אתה נאלץ לעבור למצב בהיר.
ב) לא ברורה השאלה השנייה. מה הקשר בין גודל התמונה לפגיעה במנורה. המנורה לא "יודעת" מה גודל התמונה.
משה