רמקולים של BOSE Acoustimass 10-IV
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
במידה ושמעת את הסט, איך התרשמת ממנו?
יש רצון רק בסטליטים? בדוק גם סטים סטליטים אחרים כגון KEF 3005 וסטים דומים מבית Morel, Klipsch ושאר החברות הגדולות.
יש רצון רק בסטליטים? בדוק גם סטים סטליטים אחרים כגון KEF 3005 וסטים דומים מבית Morel, Klipsch ושאר החברות הגדולות.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
השאלה שלך לא נכונה...
אתה צריך להקשיב לרמקולים, עם רסיברים שונים - ולמצוא שידוך שאתה אוהב.
לגבי רסיבר - אתה צריך לראות מה אתה מחפש (איזה מקור יחובר, איזה תכנים, האם דרוש Video Upscale, מיתוג HDMI וכו', תמיכה בפורמטי אודיו חדשים וכן הלאה), ומה התקציב עבורו.
אתה צריך להקשיב לרמקולים, עם רסיברים שונים - ולמצוא שידוך שאתה אוהב.
לגבי רסיבר - אתה צריך לראות מה אתה מחפש (איזה מקור יחובר, איזה תכנים, האם דרוש Video Upscale, מיתוג HDMI וכו', תמיכה בפורמטי אודיו חדשים וכן הלאה), ומה התקציב עבורו.
ההבנה של במגברים או רמקולים היא אפסית , בעיקרון הולך להיות מחובר ממיר רגיל של הוט ומחשב בחיבור HDMI לטלויזיה FULL HD
לכן אני פשוט רוצה המלצות כדי לדעת מה לבחון בחנות כי על מוכרים אני לא ממש סומך , התקציב שאני רוצה להוציא הוא בסביבות ה-8000
אם צריך להוסיף עוד איזה 1000 בשביל משהו שהוא יותר טוב באופן משמעותי אני יוסיף
לכן אני פשוט רוצה המלצות כדי לדעת מה לבחון בחנות כי על מוכרים אני לא ממש סומך , התקציב שאני רוצה להוציא הוא בסביבות ה-8000
אם צריך להוסיף עוד איזה 1000 בשביל משהו שהוא יותר טוב באופן משמעותי אני יוסיף
לא חשוב על איזו מערכת סאטלייטים את הולך, מומלץ להימנע מרמקולים של bose (דבר די ידוע בקרב חובבים).
ברשותך, אני אנסח את זה קצת שונה :HazooM כתב:לא חשוב על איזו מערכת סאטלייטים את הולך, מומלץ להימנע מרמקולים של bose (דבר די ידוע בקרב חובבים)....
יש חברות גדולות אחרות שמציעות יותר (או הרבה יותר ) תמורה לכסף מאשר bose .
פסילה רבתי של החברה איננה מוצדקת. במחירים שהם מוצעים למכירה יש, לדעת רבים, אלטרנטיבות אטרקטיביות יותר.
- donaldduck
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 17
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[interest]נערך על ידי ziv_r: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]
- donaldduck
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 17
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
[interest]נערך על ידי ziv_r: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
matanbr, חבל לך להינעל על מותג של רמקולים לפני שתישמע אותם. יש לך בסה"כ תקציב מוגבל כך שאם זו הרכישה הראשונה כדאי לך ללכת ולשמוע מוצרים דומים מחברות אחרות וההצעה של זיו היא בכלל לא רעה.
אתה תחשוף את עצמך לאש צולבת מכל הכיוונים בגלל השם של BOSE. הסיבה היא שזו חברה שנוקטת בשיטות שיווק ומכירה מאוד אגרסיביות תוך הפצת נתונים שהם לא תמיד מצליחים לגבות אותם, כך שהדעה הרווחת בקרב חלק מחובבי האודיו היא שהם נותנים תמורה ירודה יחסית למחיר שלהם - מצד שני אני אחד מאלה שחושבים שכל מערכת סטליטים זעירים + סאב היא מערכת שלא נותנת תמורה נאותה כך שאני מאוד אבין אותך אם לא תסכים איתי.
מה שהייתי מציע לך זה לקחת יום חופש, לתאם פגישה בחנות ולבקש לשמוע מגברים של Harman Kardon, Yamaha, Onkyo או DENON כשהם מחוברים לסט של אחת החברות שזיו ציין או ל BOSE - מה שיש להם בחנות. תתרכז דווקא במגברים ותבדוק מי מצליח לדעתך להוציא את הצליל הטוב ביותר עבורך.
אתה תחשוף את עצמך לאש צולבת מכל הכיוונים בגלל השם של BOSE. הסיבה היא שזו חברה שנוקטת בשיטות שיווק ומכירה מאוד אגרסיביות תוך הפצת נתונים שהם לא תמיד מצליחים לגבות אותם, כך שהדעה הרווחת בקרב חלק מחובבי האודיו היא שהם נותנים תמורה ירודה יחסית למחיר שלהם - מצד שני אני אחד מאלה שחושבים שכל מערכת סטליטים זעירים + סאב היא מערכת שלא נותנת תמורה נאותה כך שאני מאוד אבין אותך אם לא תסכים איתי.
מה שהייתי מציע לך זה לקחת יום חופש, לתאם פגישה בחנות ולבקש לשמוע מגברים של Harman Kardon, Yamaha, Onkyo או DENON כשהם מחוברים לסט של אחת החברות שזיו ציין או ל BOSE - מה שיש להם בחנות. תתרכז דווקא במגברים ותבדוק מי מצליח לדעתך להוציא את הצליל הטוב ביותר עבורך.
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 04/07/2009 17:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מותר לך לאהוב רמקולים שלא פופולארים בעיני אחרים.donaldduck כתב:[interest]נערך על ידי ziv_r: הודעה מסחרית מעוסק בתחום.[/interest]...
אני מניח שברמת המחיר שלהם שמעת בוודאי סטליטים אחרים שנשמעו לך פחות טוב, נכון?
אולי תוכל לשתף את החברים אילו סטליטים באותה רמת מחיר שמעת ופחות אהבת מה BOSE ?
אולי זה יעזור לפותח הפוסט להבין מהן האלטרנטיבות העומדות בפניו.