מחפש יורש לפרוססור שלי ROKSAN CASPIEN DSP
שלום לי יש את הפרוססור ואני רוצה לשדרג אותו כדי לקבל את הפורמטים החדשים לא חשוב לי הגברה ולא שום דבר אחר הפרוססור שלי מחובר למגבר שני ערוצים מנורות + מגבר 3 ערוצים מנורות היבריד ואני מוכן לשלם עד סכום של 3k אני מבין שמה שנישאר זה ללכלת לכיוון רסיבר עם הפורמטים החדשים למשל הרמן קרדן דגם 255 מה דעתכם ? אשמח לתגובות
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש לך כניסה 7.1 אנלוגית?
יש לך HDMI? איזה תקן?
יש לך HDMI? איזה תקן?
- michael123
- חבר מכור קשה

אין..michael123 כתב:יש לך כניסה 7.1 אנלוגית?
יש לך HDMI? איזה תקן?...
אז באמת אין אופציה להוסיף decoder/נגן חיצוני
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
http://emotiva.com/umc1.shtmmoshem74 כתב:תוכל לפרט בבקשה.bossgt6 כתב:פרוססור של אימוטיבה יתן לך מענה...
תודה....
עדין לא יצא אבל עומד לצאת בקרוב מאוד.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אז זהו בדיוק - בגלל שבארץ אין הרבה אופציות הצעתי לו משהו שיחרוג מעט מהתקציב שלו אבל אמור לתת לו בדיוק מה שהוא מחפש וברמה , אין פה עניין של חכם גדול /קטן - עולם גלובלי , יש רשת , רואים בודקים , משווים מכל מקום ובכל אופציה אפשרית, לפני שניגשים לחנות מתחת לבית ומבצעים רכישה מהירה.
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46384
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אודה לך אם תוכל להאיר את עיננו לגבי המבחר ה"אינסופי" שקיים ב eBay לפרוססורים בעלי תמיכה לפורמטים המתקדמים.moshem74 כתב:חכם גדול, מחו"ל העניין כבר שונה לגמרי,כנס לאיביי שם אין סוף למה שאתה יכול לרכוש....
- michael123
- חבר מכור קשה

זיו צודק,
באופן כללי יש מבחר דל של SSP בעלי HDMI 1.1 ובודדים עם HDMI 1.3 (כמו ANTHEM), אבל בטח שלא עד 3000 ש"ח.
למען האמת, גם EMOTIVA עם כל המיסים ומשלוח יעלה יותר
באופן כללי יש מבחר דל של SSP בעלי HDMI 1.1 ובודדים עם HDMI 1.3 (כמו ANTHEM), אבל בטח שלא עד 3000 ש"ח.
למען האמת, גם EMOTIVA עם כל המיסים ומשלוח יעלה יותר
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
נכון שזה יעלה לו יותר , אבל זה הכי קרוב ל 3K , וזה אולי המענה הראוי ביותר בסביבות התקציב הזה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........