DMaster כתב:כן יש ארון שאני מתייחס אליו כבר כאל קיר.. הוא באורך של כל החדר.. אי אפשר לתמרן אותו יותר מדי :X
ושני הדלתות בשימוש, אחת היא ליציאה למרפסת.. לא שיקרתי כשאמרתי שהחדר בעייתי

אני מבין שהאפשרות הכי טובה היא למקם אותם במקומות שסימנתי..? קחו בחשבון שהקדמיים והאחוריים יהיו מכוונים כלפי מטה וימינה או שמאלה, כאשר הזווית תהיה קהה יותר באחוריים.
האם עדיין זה יפגע בסראונד? משהו מורגש?
...
נראה אם הבנתי נכון:
בצד אחד יש ארון שתופס את כל הקיר וניתן להזיז אותו רק לקיר ממול (אם בכלל וזה גם לא עוזר...).
בקיר הנגדי לארון יש שולחן + מחשב, נכון? גם זה תופס את כל הקיר?
בקיר רוחבי אחד יש חלון, דלת ומתחת לחלון יש ספה דו-מושבית.
ממול לקיר הזה יש גם כן דלת, שידה קטנה ומסך.
וואלה, חדר בעייתי...
תשמע, אני לא בטוח אבל לדעתי האפשרויות הסבירות הן:
- אם אתה משאיר את המסך בגובה הנוכחי שלו, אז אתה יכול להתקין את הקדמיים+ הסנטר כמו שסימנת או לשים את הסנטר באותו הגובה של הקדמיים. זה ייתן אחידות מסוימת: תחשוב שאתה שומע תנועה שמתחילה מרמקול ימין, עוברת לסנטר ועוברת לרמקול שמאל. נדמה שבהפרשי הגבהים כפי שסימנת זה ישמע מוזר, לא?
- אפשרות שניה יכולה להיות להתקין את המסך גבוה יותר (נאמר שהמסגר העליונה שלו תהיה בקו הגובה של המשקוף ומעליו יהיה הסנטר) ולכוון את המסך כלפי מטה (זה נקרא מתקן עם tilt ). כך תוכל להתקין את הקדמיים והסנטר באותו הגובה ובמרחק סביר מהמסך. אם יהיה לך נוח לצפות כשהמסך גבוה יותר ומופנה בזווית כלפי מטה - לא יודע. אצלי בחדר שינה זה כך אבך אני צופה מהמיטה ואז זה הכי נוח שאפשר.
לגבי הרמקולים האחוריים - לא רואה אפשרות אחרת.