רשמים מטלויזיה HITACHI LCD דגם L32A02A

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 688
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום , רציתי לשתף אתכם ברשמים מהטלוויזיה הנ"ל, הכל התחיל כשחיפשתי טלוויזיה לחדר שינה
בעל החנות שקניתי אצלו את כל מוצרי החשמל לבית , המליץ לי בחום על זו בגלל המחיר ובגלל שהיא מוצלחת לשידורי SD , בקיצור כחלק מהשירות הוא הציע לי לקחת אותה לשבועיים ניסיון ללא תשלום, בתום שבועיים תרצה תשלם לא תרצה תחזיר, בקיצור אמרתי למה לא, אז הטלוויזה הגיעה , נתלתה על הקיר והיא כבר כשבוע אצלי, מה אומר לכם, פשוט רואים מצוין! , יחסית לכל הטלוויזיות 32 שראית (כגון סמסונג-צבעים לא אמיתיים , טושיבה- גרועה, סוני-רעש תמונה חזק ועוד) בקיצור אני מופתע לטובה מהטלוויזיה הזו -אחרי שכיוונתי אותה לטעמי , אה היא מחוברת לממיר של הוט ע"י RCA ,זהו, בקיצור לא להאמין לשמועות, וגם המחיר פצצה. למי שמחפש טלוויזה לא יקרה לחדר שינה אני ממליץ ללכת לראות .

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

ניסית לחבר אותה למחשב במקרה?

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

לא, היא בחדר שינה ואין לי מחשב שם..

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #4 

arik35 כתב:שלום לחברי הפורום , רציתי לשתף אתכם ברשמים מהטלוויזיה הנ"ל, הכל התחיל כשחיפשתי טלוויזיה לחדר שינה
בעל החנות שקניתי אצלו את כל מוצרי החשמל לבית , המליץ לי בחום על זו בגלל המחיר ובגלל שהיא מוצלחת לשידורי SD , בקיצור כחלק מהשירות הוא הציע לי לקחת אותה לשבועיים ניסיון ללא תשלום, בתום שבועיים תרצה תשלם לא תרצה תחזיר, בקיצור אמרתי למה לא, אז הטלוויזה הגיעה , נתלתה על הקיר והיא כבר כשבוע אצלי, מה אומר לכם, פשוט רואים מצוין! , יחסית לכל הטלוויזיות 32 שראית (כגון סמסונג-צבעים לא אמיתיים , טושיבה- גרועה, סוני-רעש תמונה חזק ועוד) בקיצור אני מופתע לטובה מהטלוויזיה הזו -אחרי שכיוונתי אותה לטעמי , אה היא מחוברת לממיר של הוט ע"י RCA ,זהו, בקיצור לא להאמין לשמועות, וגם המחיר פצצה. למי שמחפש טלוויזה לא יקרה לחדר שינה אני ממליץ ללכת לראות .
...
טושיבה גרועה?? סוני - רעש תמונה חזק? זה משהו שבדקת בצורה רצינית או אלו הצהרות כלליות?
האם ייתכן שהיטאצ'י נתנה לך את התוצאה הכי טובה לחיבור SD של הוט (שגם ככה איכותו נמוכה)? בעוד
שלצרכים אחרים דווקא ההיטאצ'י תתן את התוצאה הכי פחות טובה?
ההמלצה שלך נראית לי מאוד בעייתית אם אתה משווה בין דגמים לפחות תסביר איך בדקת את המוצרים של החברות
השונות.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #5 

אני למשל בעל היטאצ'י בערך מאוקטובר, ואני לא מרוצה.
חוץ מעניין החיבור למחשב שמתסכל אותי, כשאני רואה HD אני לא נופל והחדות. וזה לא קשור לאיכות הסרט כי ניסיתי בלי סוף.

שידורי טלוויזיה נראה סביר ...
השלט לא מתפקד הכי טוב,.
לא המוצר הכי טוב שקניתי.

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

לא יודע מה להגיד לכם, השלט עובד אחלה לא ניסיתי שום דבר מלבד שידורי SD , החיבור למחשב בעייתי? לא יודע לא ניסיתי מה הבעיה בו? ולגבי השוואה לדגים אחרים , רק מה שראיתי בחנויות, Toshiba Regza 32AV550 LCD , Samsung LA32A330 LCD - זו הייתה הכי גרועה , סוני -Sony KDL32V4200 , זה כנראה עניין של טעם , מה שכן אהבתי את התמונה של השארפ- Sharp LC32D44 ואולי אני אקח אותה בסוף , אני מתלבט

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #7 

אם אהבת אותה ואתה מרוצה ממנה ומהמחיר - אז אני לא רואה סיבה לקפוץ להחליף..
נשמע לי מאד הגיוני שאדם רושם שהוא מרוצה ממסך של HITACHI.
לגבי הבעיות שלה כפי שציינו קודם - ייתכן מאד שקיימות.. עדיף לך לבדוק בתקופת נסיון הזו שנתנו לך את כל הפרמטרים שלה..
*ובלי קשר - רשמת שחברת אותה לממיר עם RCA (משמע קומפוזיט) שזה החיבור הכי נחות שיש.
הייתי ממליץ לך לנסות לחבר אותה עם SCART הלא הוא חיבור ה 21 פינים,
במידה ואין לך אז S-VIDOED הלא הוא חיבור ה S-VHS.
אצלי ב LG, המעבר מקומפוזיט ל SVHS חולל ממש פלאים ! התמונה טובה פי כמה ולהפתעתי המון מריחות של תזוזה נעלמו והם הרבה פחות מורגשים.

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

הייתי מחבר אחרת אבל אין לה חיבור אחר, חוץ מזה אין מריחות בכלל וההפרש בינה לבין השארפ ייצא לי בערך 500 שקל, אז אני לא יודע.. מה שכן אני יודע שלשארפ יש חיבור סקארט .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #9 

arik35 כתב:לא יודע מה להגיד לכם, השלט עובד אחלה לא ניסיתי שום דבר מלבד שידורי SD , החיבור למחשב בעייתי? לא יודע לא ניסיתי מה הבעיה בו? ולגבי השוואה לדגים אחרים , רק מה שראיתי בחנויות, Toshiba Regza 32AV550 LCD , Samsung LA32A330 LCD - זו הייתה הכי גרועה , סוני -Sony KDL32V4200 , זה כנראה עניין של טעם , מה שכן אהבתי את התמונה של השארפ- Sharp LC32D44 ואולי אני אקח אותה בסוף , אני מתלבט
...
לא הייתי מסתמך על מה שרואים במרבית החנויות.

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

jacko-il כתב:אם אהבת אותה ואתה מרוצה ממנה ומהמחיר - אז אני לא רואה סיבה לקפוץ להחליף..
נשמע לי מאד הגיוני שאדם רושם שהוא מרוצה ממסך של HITACHI.
לגבי הבעיות שלה כפי שציינו קודם - ייתכן מאד שקיימות.. עדיף לך לבדוק בתקופת נסיון הזו שנתנו לך את כל הפרמטרים שלה..
*ובלי קשר - רשמת שחברת אותה לממיר עם RCA (משמע קומפוזיט) שזה החיבור הכי נחות שיש.
הייתי ממליץ לך לנסות לחבר אותה עם SCART הלא הוא חיבור ה 21 פינים,
במידה ואין לך אז S-VIDOED הלא הוא חיבור ה S-VHS.
אצלי ב LG, המעבר מקומפוזיט ל SVHS חולל ממש פלאים ! התמונה טובה פי כמה ולהפתעתי המון מריחות של תזוזה נעלמו והם הרבה פחות מורגשים.
...
תוכל לתת לי דוגמא לכבל S-VHS?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #11 

כן בשמחה,

נגיד דבר כזה :
http://ultrapro.co.il/products/126376

כמובן שיש יותר יקרים ואולי יותר איכותיים, אבל זה אמור להספיק. (כזה בדיוק יש גם לי ואני מרוצה)

arik35 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

תודה איש, אבל אין לי חיבור SVIDEO לצערי

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”