צפייה בחנות - שימו לב לתוצאות
שלום,
ניתקלתי היום במקרה בחנות בחולון שמוכרת רק טלוויזיות LCD ופלסמה, עם ההתחייבות למחירים הנמוכים בארץ (עוד לא בדקתי את זה לעומק).
מה שמעניין, שמהתבוננות בטלווזיות המוצגות שם בחנות - NEC, TOSHIBA, PANASONIC ו LG (כולן פלסמה 42) אני חייב לאמר שהLG והפנסוניק היו היחידות שהתלבטתי ביניהם...ובסופו של דבר הLG PX3 מבחניתי לקחה!
ולמה? - הצבעיים היו החיים ביותר, והתמונה חדה מאוד אבל מעל לכל: אלגוריתם הפריסה שלה הוא מדהים!! שום דבר לא נראה "מרוח" על המסך, יש שם מיטוב תמונה דינמי, המוכר הסביר לי שזה נובע מהתוכנה שנמצאת רק בLG (האם זה Intelligent Eye?), חברה - זה נראה טוב! + יש לה את כל החיבורים שבעולם. מבחינתי המינוס היחיד הוא הרמקולים המכוערים בצדדים.
האם היא HD אמיתי?
הצפייה היתה מאותו מקור וידאו וכל הטלווויזיות היו מכוילות היטב לטענת המוכר.
ניתקלתי היום במקרה בחנות בחולון שמוכרת רק טלוויזיות LCD ופלסמה, עם ההתחייבות למחירים הנמוכים בארץ (עוד לא בדקתי את זה לעומק).
מה שמעניין, שמהתבוננות בטלווזיות המוצגות שם בחנות - NEC, TOSHIBA, PANASONIC ו LG (כולן פלסמה 42) אני חייב לאמר שהLG והפנסוניק היו היחידות שהתלבטתי ביניהם...ובסופו של דבר הLG PX3 מבחניתי לקחה!
ולמה? - הצבעיים היו החיים ביותר, והתמונה חדה מאוד אבל מעל לכל: אלגוריתם הפריסה שלה הוא מדהים!! שום דבר לא נראה "מרוח" על המסך, יש שם מיטוב תמונה דינמי, המוכר הסביר לי שזה נובע מהתוכנה שנמצאת רק בLG (האם זה Intelligent Eye?), חברה - זה נראה טוב! + יש לה את כל החיבורים שבעולם. מבחינתי המינוס היחיד הוא הרמקולים המכוערים בצדדים.
האם היא HD אמיתי?
הצפייה היתה מאותו מקור וידאו וכל הטלווויזיות היו מכוילות היטב לטענת המוכר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שאלתי - ומה ענה (כמו כל מוכר):
"אלו טלווזייות שני מכר, נראה לך שאני לא יכייל אותן?".
היא לא HD?? קשה לאמר, אז הפנסוניק (נדגם עם ה8 בסוף, שהמוכר אמר שעוד אין לו) היא כן?
דרך אגב - המוכר מאוד לא המליץ על ה37" פנסוניק, אמר שיש גרועות, יש שחר לדבר?
אבל מעל הכל, מה אתה אומר על המתיחה המושלמת שלהם?
"אלו טלווזייות שני מכר, נראה לך שאני לא יכייל אותן?".
היא לא HD?? קשה לאמר, אז הפנסוניק (נדגם עם ה8 בסוף, שהמוכר אמר שעוד אין לו) היא כן?
דרך אגב - המוכר מאוד לא המליץ על ה37" פנסוניק, אמר שיש גרועות, יש שחר לדבר?
אבל מעל הכל, מה אתה אומר על המתיחה המושלמת שלהם?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ה LG ידעה לבד לצמצם את הפסים השחורים בפרסומות של ערוץ 2 ולשנות את המסך שוב כאשר הם לא היו.
בנוסף, כל דמות שראיתי בין ארבעת הטלווזייות הנ"ל בשידורי טלוויזיה היה מתוח בצורה משמעותית מול הLG.
הם יישמו טכנולוגיה שנקראת Faroudja DCD Video de-interlacing and line doubling.
וזה לא רע בכלל
בנוסף, כל דמות שראיתי בין ארבעת הטלווזייות הנ"ל בשידורי טלוויזיה היה מתוח בצורה משמעותית מול הLG.
הם יישמו טכנולוגיה שנקראת Faroudja DCD Video de-interlacing and line doubling.
וזה לא רע בכלל
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
עיבוד תמונה של פרוגד'ה אכן טוב.
מעניין מי כייל עבורו, ואיך בדיוק הוא כייל אותן. להגיד שהמסכים מכויילים זה יפה, אבל השאלה אם הם כויילו מקצועית או שהם שיחקו עם הפרמטרים עד שהמסכים נראו טוב.
מה שם החנות?
מעניין מי כייל עבורו, ואיך בדיוק הוא כייל אותן. להגיד שהמסכים מכויילים זה יפה, אבל השאלה אם הם כויילו מקצועית או שהם שיחקו עם הפרמטרים עד שהמסכים נראו טוב.
מה שם החנות?
החנות נקראת ARTVISION
ברחוס סוקולוב.
הוא אמר לי:"תפתח כאן את ZAP ואני מבטיח לך מחיר נמוך ממה שתמצא שם".
נשמע טוב.
מה אומר לך, התרשמתי מאוד מהמנוע של פרוגד'ה ומכל הכניסות שיש לLG.
מעניין איך הPX4 לעומתה? ומעניין איך הפנסוניק PW8 לעומת הPW7.
איפה אפשר לראות את השתיים הנ"ל?
ברחוס סוקולוב.
הוא אמר לי:"תפתח כאן את ZAP ואני מבטיח לך מחיר נמוך ממה שתמצא שם".
נשמע טוב.
מה אומר לך, התרשמתי מאוד מהמנוע של פרוגד'ה ומכל הכניסות שיש לLG.
מעניין איך הPX4 לעומתה? ומעניין איך הפנסוניק PW8 לעומת הPW7.
איפה אפשר לראות את השתיים הנ"ל?
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
להבטיח מחיר זול יותר מזאפ זה לא אינדיקציה בכלל,המחירים בזאפ עבור פלאסמות או LCD גובהים בהרבה ממה שאפשר להשיג בכל חנות אפילו מבלי להתמקח.
אני הייתי מציע לך לבדוק בעוד כמה חניות פה בפורום ולא להסתמך על חנות אחת,מה גם שהייתי ממליץ בחום לראות את הפיוניר באותה הזדמנות...חבל לעשות את השיקול מבלי לראות אותה גם.
אני הייתי מציע לך לבדוק בעוד כמה חניות פה בפורום ולא להסתמך על חנות אחת,מה גם שהייתי ממליץ בחום לראות את הפיוניר באותה הזדמנות...חבל לעשות את השיקול מבלי לראות אותה גם.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money