עזרה בבחירת רסיבר Entry level
אני מחפש רסיבר בסיסי לחיבור לטלויזיה פלזמה 50 אינץ, רמקולים קיימים (וורפדייל), חדר סלון כ-50 מ"ר.
המטרה העיקרית הינה לקולנוע ביתי והתקציב עד 2,000 ש"ח. מן הסתם חשוב שיהיו חיבורי HDMI ושיתמוך בפורמטים הקיימים בשוק.
על מה הייתם ממליצים?
תודה
המטרה העיקרית הינה לקולנוע ביתי והתקציב עד 2,000 ש"ח. מן הסתם חשוב שיהיו חיבורי HDMI ושיתמוך בפורמטים הקיימים בשוק.
על מה הייתם ממליצים?
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במחיר הזה אין רסיבר חדש, שכולל את כל מה שאתה רוצה.
המינימום לחדש זה 2900 ש"ח עבור הרמן קארדון AVR255.
המינימום לחדש זה 2900 ש"ח עבור הרמן קארדון AVR255.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה נגנים אתה מחבר? ועם איזה חיבורים?
מה זה כל הפורמטים הקיימים בשוק?
מה זה כל הפורמטים הקיימים בשוק?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני יודע למה אולי הוא מתכוון - אני רק רוצה להיות בטוח שהוא יודע למה הוא מתכוון
כי הפורמטים החדשים - נמצאים ברסיברים של לפחות 3K...
כי הפורמטים החדשים - נמצאים ברסיברים של לפחות 3K...
OK, מכיוון שאני חדש בתחום, נראה לי שהשאלה שלי לא מספיק ברורה, אז אני אנסה להגדיר מחדש.
מהקריאה בפורום ובמאמרים, הבנתי שיש פורמטים חדשים שנתמכים על ידי הרסיברים החדשים יותר (במחירים של 3,000 ש"ח ויותר) ושאני אתקל בהם בכותרי בלו ריי או בתכנים דרך הסטרימר.
מצד שני אני לא יכול להשקיע כרגע יותר מ-2,000 ש"ח וישנם מספר רסיברים בשוק למשל Denon 1509, Yamaha 463 שנכנסים לתקציב הזה אבל אינם תומכים בפורטים החדשים.
השאלה היא האם שימוש ברסיברים אילו ימנע ממני לצפות בכותרים או תכנים חדשים, או שפשוט אראה/ אשמע אותם ברמת איכות פחות טובה?
תודה
מהקריאה בפורום ובמאמרים, הבנתי שיש פורמטים חדשים שנתמכים על ידי הרסיברים החדשים יותר (במחירים של 3,000 ש"ח ויותר) ושאני אתקל בהם בכותרי בלו ריי או בתכנים דרך הסטרימר.
מצד שני אני לא יכול להשקיע כרגע יותר מ-2,000 ש"ח וישנם מספר רסיברים בשוק למשל Denon 1509, Yamaha 463 שנכנסים לתקציב הזה אבל אינם תומכים בפורטים החדשים.
השאלה היא האם שימוש ברסיברים אילו ימנע ממני לצפות בכותרים או תכנים חדשים, או שפשוט אראה/ אשמע אותם ברמת איכות פחות טובה?
תודה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
ברוב המקרים, מקור בעל פס קול מתקדם (למשל - DTS MA) כולל גם פסקול ישן, אבל באיכות טובה יותר (למשל - DTS Core, שהינו מעט טוב יותר מה DTS הרגיל - קידוד גבוה יותר בגלל שאין מגבלת נפח).
במקרה כזה - גם רסיבר מדגם פשוט יותר יעשה את העבודה מצוין (אני יכול להעיד למשל, שיש לי רסיבר Yamaha RX-V630, בן 8 - שניגן קובץ BD מ HDX 1000) והיה DTS מצוין).
במקרה כזה - גם רסיבר מדגם פשוט יותר יעשה את העבודה מצוין (אני יכול להעיד למשל, שיש לי רסיבר Yamaha RX-V630, בן 8 - שניגן קובץ BD מ HDX 1000) והיה DTS מצוין).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יש לך כבר רמקולים?
איזה?
כי גם על זה צריך לחשוב...
חבל לקנות רסיבר סופר דופר - בשביל רמקולים לא איכותיים מספיק.
איזה?
כי גם על זה צריך לחשוב...
חבל לקנות רסיבר סופר דופר - בשביל רמקולים לא איכותיים מספיק.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
uriler,
הרחבה למה שרשמת, כל פסקול DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD מכיל Core עבור תמיכה אחורה.
הרחבה למה שרשמת, כל פסקול DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD מכיל Core עבור תמיכה אחורה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
זה חלק מהתקן?ziv_r כתב:uriler,
הרחבה למה שרשמת, כל פסקול DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD מכיל Core עבור תמיכה אחורה....
כי נתקלתי ב BD rip שלא כלל תאימות אחורה... אבל אולי זה היה באג
אז אם יש לי ריפ מלא של בלוריי, שאניziv_r כתב:uriler,
הרחבה למה שרשמת, כל פסקול DTS-HD Master Audio & Dolby TrueHD מכיל Core עבור תמיכה אחורה....
מנגן בפופקורן, מה הסיבה שכשאני
שם את האודיו על נניח DTS-HD
אני לא שומע כלום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46419
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
uriler,
באג בנגן. תוכל לוודא את הדבר על ידי שימוש ב tsMuxerGUI.
Yondalar,
נא פרט את הדגם המדוייק של המזרימדיה שברשותך, דגם הרסיבר, צורת החיבור בינהם והצג את תפריט ההגדרות במזרימדיה.
באג בנגן. תוכל לוודא את הדבר על ידי שימוש ב tsMuxerGUI.
Yondalar,
נא פרט את הדגם המדוייק של המזרימדיה שברשותך, דגם הרסיבר, צורת החיבור בינהם והצג את תפריט ההגדרות במזרימדיה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אז פה טמונה הבעיה שלך.Yondalar כתב:RAW...
RAW אומר לפופקורן "תוציא את האות במצב שלו", ולמעשה מדובר ב Passthrough (בלי פענוח).
כאשר יש פסקול DTS-MA, הפופקורן מוציא אותו כך והרסיבר לא יודע להתמודד.
אם תעביר את זה ל DTS (ותעשה כמובן את השינוי המתאים גם עבור DD), הרסיבר יראה שאתה רוצה סיגנל יוצא ב DTS, וישלוף את הפסקול המתאים.
אגב, כרגע בכל מקרה לא יוצא לך שום סיגנל, כי כבל אופטי לא יכול להעביר את הפורמטים החדשים.