הסיבה לכך פשוטה - הם מחזיקות אין סוף זמן דיבור ואני קשקשן סלולרי לא קטן.
החלפתי אוזניות כמו גרביים, באחת אין קליטה בשניה לא שומעים ברוח, בשלישית שומעים מצויין אך הצד השני לא שומע אותך, ברביעית הכל נשמע מעולה למשך שעה עד שצריך לטעון אותה מחדש.
ואז גיא לוי המפורסם המליץ לי בחום לנסות את ה-VOYAGER הרגילה. היא מכוערת, אפרורית ודי גדולה. עם זאת, לא מרגישים אותה על האוזן וכמעט כל סרט מד"ב שמכבד את עצמו מחזיק כמה כאלה על האוזניים של האנשים במשרד שלחוצים בגלל החיזרים שכרגע נחתו...
עם זאת, האוזניה שלי כבר התחילה להתבלות. היא (ואני) עברה לא מעט וכבר הגיע הזמן לשים אותה במגרה ולהגיע למשהו טיפה יותר משמעותי.
ENTER VOYAGER PRO. האוזניה יפה בהרבה מקודמתה, אך גודלה לא ממש שופר. למיקרופון יש כיוון חוץ וכיוון פנים ועל ידי חיסור השניים הוא מצליח להעלים רוח ורעשים חיצוניים באופן מעולה.
היא יושבת מעולה על האוזן וניתן לחברה או ישירות או לשים כיסוי ספוגי שנכנס לתוך האוזן.

בשני המקרים לא מרגישים אחרי כמה שניות אותה במקום (אם כי לאחר כמה שעות זה טיפה הציק לי כשהספוג היה מחובר, יתכן שאני צריך מחבר אוזן מעט קטן יותר.
איכות הסאונד טיפה בעייתית. הקול של צד שני נשמע מעט עמום, אבל מבינים הכל (חוץ מהאות ס' שנשמעת כמו ש').
דיברתי עם מרטין כששנינו ברוח פרצים באיזור חוף תל אביב, ושנינו שמענו זה את זה למרות הרעש הסביבתי והרוח המציקה. בכך לדעתי המתכננים התעלו אפילו על המודל הקודם.
למרות שאני מדבר ומדבר, לא מזיז לאוזניה. היא פשוט בעלת בטריה מטורפת. לפי הספר, היא מחזיקה כ-5 שעות דיבור. אני הגעתי לסדר גודל כזה של שיחות ולמרות זאת היא עדיין לא צפצפה לי שצריך טעינה...
המטען הוא מיקרו USB. די מעצבן (מה רע במיני USB?!).

המיקרופון נראה די חללי אך מטעה בגודלו מכיוון שהוא כסוף על רקע שחור (טיפה כמו הטריק שקוסמים משתמשים בכדי לדמות שולחן דק מכפי שהוא באמת ולגרום לנו לחשוב שלא יתכן שהדוגמנית פשוט התקפלה לשולחן החלול).
בסה"כ אני מאוד מרוצה, אם כי הייתי מעדיף שהיא תהיה פחות בומית (פחות באס יותר טרבל).
המחיר: 100 דולר (מחיר רחוב זול מכך):
http://www.plantronics.com/north_americ ... oyager-pro