מסך כחול ב MCE שלי...
קצת מפחיד אחרי הטמפ' שנמדדו לא מזמן... אתמול הוא עבד עד מתישהו אחה"צ (ב 6 בערב התחברתי אליו מרחוק פעם אחרונה). בלילה כשחזרתי בסביבות 11 הוא כבר היה עם מסך כחול, ומאז הוא עולה אבל נתקע.
השינוי היחידי שעשיתי בו הוא החלפת דיסק (עשיתי גוסט מדיסק של 120 לדיסק של 200 חדש יותר), אבל מאז הוא עבד תקין והצליח להקליט ולתת שירות.
הוא עולה עם שגיאה של אחד ה USBים.
נראה לי אם אני כבר מוציא אותו שוב מאחורי השידה, אני כבר אעשה לו שדרוג מאווררים.
ראיתי בנועה את הכלוב של SCHYTE
ואת הקירור לדיסק של SCHYTE
מישהו מכיר וממליץ?
תודה
מוטי
השינוי היחידי שעשיתי בו הוא החלפת דיסק (עשיתי גוסט מדיסק של 120 לדיסק של 200 חדש יותר), אבל מאז הוא עבד תקין והצליח להקליט ולתת שירות.
הוא עולה עם שגיאה של אחד ה USBים.
נראה לי אם אני כבר מוציא אותו שוב מאחורי השידה, אני כבר אעשה לו שדרוג מאווררים.
ראיתי בנועה את הכלוב של SCHYTE
ואת הקירור לדיסק של SCHYTE
מישהו מכיר וממליץ?
תודה
מוטי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
לא כדאי.
אצלי כבר כמה שנים I CAGE, עובד פנטסטי
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4054
הדבר היחיד שעשיתי בו זה להחליף את המאוור של TT למאוורר של SCYTH SFLEX שיהיה שקט יותר.

אצלי כבר כמה שנים I CAGE, עובד פנטסטי
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4054
הדבר היחיד שעשיתי בו זה להחליף את המאוור של TT למאוורר של SCYTH SFLEX שיהיה שקט יותר.

אני אזין קודם את ה ICAGE, ומקסימום אם זה רועש מדי אני אקפוץ פה ל KSP ליד העבודה ואקח את ה SCHYTE.
לפי דעתי, זה לא קשור לחום אלא לאיזו בעיה אחרת. אתמול הוא התחיל לתת לי מסכים כחולים גם אחרי 5 דקות עבודה (עם השגיאה הידועה IRQ_LESS_NOT_EQUAL) או משהו כזה...
אני שוקל פשוט להתקין מחדש ולראות, ולהעיף אולי כמה כרטיסים (את ה SB שגם ככה לא קריטי ואת הכרטיס USB שיש לי...) להוריד קצת עומס אולי מהספק...
למרות שלפני זה עבדתי עם 3 דיסקים ובלי אוורור בכלל (רק ספק ומעבד) ולא הייתה שום בעיה.
אוף
לפי דעתי, זה לא קשור לחום אלא לאיזו בעיה אחרת. אתמול הוא התחיל לתת לי מסכים כחולים גם אחרי 5 דקות עבודה (עם השגיאה הידועה IRQ_LESS_NOT_EQUAL) או משהו כזה...
אני שוקל פשוט להתקין מחדש ולראות, ולהעיף אולי כמה כרטיסים (את ה SB שגם ככה לא קריטי ואת הכרטיס USB שיש לי...) להוריד קצת עומס אולי מהספק...
למרות שלפני זה עבדתי עם 3 דיסקים ובלי אוורור בכלל (רק ספק ומעבד) ולא הייתה שום בעיה.
אוף