PS3 Bluetooth Headset - חלקי חילוף מהיכן?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
שלום אנשים.
יש ברשות את ה PS3 Bluetooth Headset, הבעייה שהבת שלה הצליחה לשים את הידיים שלה על האוזנייה ומאז הקשת שמחזיקה את האוזנייה על האוזן נעלמה ללא עקבות ואין לי איך להשאיר את זה על האוזן, מה שהופך את המוצר לבלתי שימושי. יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעייה? יש אפשרות היכנשהו להזמין "חלקי חילוף"? האם אפשר לעשות איסשהו מודינג ולאלתר קשת איכשהו? אשמח לכל תגובה.
[/b]
יש ברשות את ה PS3 Bluetooth Headset, הבעייה שהבת שלה הצליחה לשים את הידיים שלה על האוזנייה ומאז הקשת שמחזיקה את האוזנייה על האוזן נעלמה ללא עקבות ואין לי איך להשאיר את זה על האוזן, מה שהופך את המוצר לבלתי שימושי. יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעייה? יש אפשרות היכנשהו להזמין "חלקי חילוף"? האם אפשר לעשות איסשהו מודינג ולאלתר קשת איכשהו? אשמח לכל תגובה.
[/b]
-
Huber
- חבר במועדון HT

פאבל - זה אומר שאתה מתנדב לתת לי את הקשת? 
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Huber,
אני אלתרתי כמה פעמים "קשת" לאוזניה עבור אחותי (מבנה האוזן שלה לא מאפשר לאוזניית כפתור להחזיק במקום, ורוב הדיבוריות לסלולרי בנויות על אחת כזו).
פשוט חוט ברזל קשיח (נחושת עבה בציפוי פלסטי, מאלה הירוקים / צהובים / כחולים / חומים), עם ציפוי בד / ספוג דק כלשהו.
זה יוצא די נוח למען האמת
אני אלתרתי כמה פעמים "קשת" לאוזניה עבור אחותי (מבנה האוזן שלה לא מאפשר לאוזניית כפתור להחזיק במקום, ורוב הדיבוריות לסלולרי בנויות על אחת כזו).
פשוט חוט ברזל קשיח (נחושת עבה בציפוי פלסטי, מאלה הירוקים / צהובים / כחולים / חומים), עם ציפוי בד / ספוג דק כלשהו.
זה יוצא די נוח למען האמת
-
Huber
- חבר במועדון HT

uriler - הבעייה היא לאו דווקה באילתור קשת אלא בקושיה הבאה - איך אני מחבר את זה לאוזניה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

Itay_Pollak כתב:אולי שווה לפנות לישפאר?...
רגע, רגע , עוד פעם... "לפנות לישפאר"...
האופטימיות שלך מרעננת
-
Huber
- חבר במועדון HT

יכול, לא כרגע, אני מבטיח מחר או מחרתיים להעלות תמונה.uriler כתב:אתה יכול אולי להעלות צילום שניים של המצב הקיים?Huber כתב:uriler - הבעייה היא לאו דווקה באילתור קשת אלא בקושיה הבאה - איך אני מחבר את זה לאוזניה?......