כרטיס קול USB לחובבי שפופרות
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ה-Tube Delight הוא כרטיס קול USB אשר ארוז כמו שפופרת (Vacuum Tube) מבית היוצר של Gimickry Brando.
הכרטיס קול, לא באמת עושה שימוש בשפופרת אלא רק נראה כמו ואתם חייבים להודות שזה נראה לא רע, במיוחד כשהוא מחובר למחשב נייד עם מתאם 90 מעלות (מצורף לערכה).
עלות: 32$.
http://usb.brando.com.hk/usb-tube-delig ... 42d15.html
הכרטיס קול, לא באמת עושה שימוש בשפופרת אלא רק נראה כמו ואתם חייבים להודות שזה נראה לא רע, במיוחד כשהוא מחובר למחשב נייד עם מתאם 90 מעלות (מצורף לערכה).
עלות: 32$.
http://usb.brando.com.hk/usb-tube-delig ... 42d15.html
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
הרי ברור כי מחשב נייד הינו פשרה של ביצועים עבור ניידות, אז לחבר אליו עוד מכשירים אשר יורידו את הניידות? ייתכן ויש שוק למכשיר, אבל בטח לא עבור מחשבים ניידים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זיו...זיו...לפעמים אני נואש ממך. הרי מה שאפשר לעשות זה לחבר כמה כאלה ל USB HUB שיחובר למחשב קטן כמו ה Fit-PC וכשבאים אורחים אפשר להגיד להם שיש לך מגבר מנורות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
היום זה כבר פחות נכון (זה נכון לאולטרא ניידים) , היום הרבה כבר קונים מחשבים ניידים לבית (שלפעמים נמצאים במקום קבוע בבית) , מהטעם של חסכון במקום בעיקר ואסטטיות.הרי ברור כי מחשב נייד הינו פשרה של ביצועים עבור ניידות, אז לחבר אליו עוד מכשירים אשר יורידו את הניידות? ייתכן ויש שוק למכשיר, אבל בטח לא עבור מחשבים ניידים....
ישנם כבר מחשבים ניידים עם יכולות עיבוד גבוהות ואף מחשבים שיתאימו לרגפיקה ואודיו מתקדמים.
אצלי בבית יש 4 ניידים ומחשב נייח לא יכנס !