כמה שאלות לפני קניית XBOX360

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
dragon772 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה

אני עומד לקנות אקסבוקס בחודש הקרוב ויש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם.

1) אני מתכוון לקנות יחד עם האקס בוקס טלויזית LCD FULL HD 32 והשאלה שלי היא האם ה FULL HD יתן תמונה יותר טובה מאשר על טלויזיה שהיא HD READY ?

2) בקשר לפריצה, כמה היא עולה? האם צריך לעדכן כל זמן מסויים את הפריצה ולשלם כל פעם מחדש על העידכון תוכנה הזה? נגיד שיש לי מכשיר פרוץ ואני נכנס ל LIVE ללא הכנסת שום דיסק לכונן של המכשיר, עדיין יש סיכוי ל באן או שברגע שהכונן ריק מצב לקבל ?

3) מהו ההבדל בין גירסאת ה elite ל גירסאת ה premium ? חוץ מהצבא ונפח הדיסק? האם נפח הדיסק הוא רק בכדי לשמחור דמואים וסרטונים של משחקים שמורדים מהאינטרנט? (אם כך נפח הדיסק הוא פרט שולי).
מה זה 65NM במכשיר? האם נחוץ הקירור הנוסף שמציעים? מה זה Jasper במכשיר?

4) האם יש אחריות על המכשיר ועל הפריצה? ומאיפה הכי כדאי וזול לקנות?

סליחה על כמות השאלות ותודה לעונים. :?

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

לא תמצא בפורום הזה מידע על פריצות כאלו או אחרות .
צצליץ לך לרשום הודעה בפורום של fxp\gamer וכד' .

dragon772 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אבל ראיתי שרשמו פה על רפיצות ועדכונים וכו..וענו להם

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585

שליחה

אני לא חושב שיש פה ממש חוק של הפורום נגד דיבור על פריצות, ראיתי שהעירו רק כשאנשים דיברו ספציפית על הורדות (מאיפה להוריד את משחק X), אבל עדיין, האווירה כאן היא לא ידידותית לפריצות, ובצדק - בלי קשר לאם זה חוקי או מוסרי, פורום שבו דיבור על פריצות נעשה לגיטימי מידרדר מהר מאוד לפורום של בני עשרה שכותבים "חחחחחחחחחח אחים שלי מאיפו אני יוריד את המיסחק אזה?".

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

או השימוש במילים:
זה משחק סוסה

dragon772 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

ח סבבה אבל נראה לי שרק פה יש אנשים עם מספיק ידע בשביל לענות לי על השאלות ששאלתי בצורה ברורה ונכונה

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818

שליחה

dragon772 כתב:אני עומד לקנות אקסבוקס בחודש הקרוב ויש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם.

1) אני מתכוון לקנות יחד עם האקס בוקס טלויזית LCD FULL HD 32 והשאלה שלי היא האם ה FULL HD יתן תמונה יותר טובה מאשר על טלויזיה שהיא HD READY ?
כן, במשחקים שתומכים ב1080P וזה גם תלוי במסך,ובמרחק הצפיה ממנו...

2) בקשר לפריצה, כמה היא עולה? האם צריך לעדכן כל זמן מסויים את הפריצה ולשלם כל פעם מחדש על העידכון תוכנה הזה? נגיד שיש לי מכשיר פרוץ ואני נכנס ל LIVE ללא הכנסת שום דיסק לכונן של המכשיר, עדיין יש סיכוי ל באן או שברגע שהכונן ריק מצב לקבל ?
יש המון חנויות שנותנות שירותים כאלו, כולם מחירים דומים פחות או יותר, תחפש בגוגל.
לא, אתה לא אמור לקבל BAN אם אתה משחק עם משחקים מקוריים או ללא משחק בכונן למרות שהמכשיר שלך פרוץ.
אבללל, אי אפשר לדעת מה ואיך מייקרוסופט פועלת
.

3) מהו ההבדל בין גירסאת ה elite ל גירסאת ה premium ? חוץ מהצבא ונפח הדיסק? האם נפח הדיסק הוא רק בכדי לשמחור דמואים וסרטונים של משחקים שמורדים מהאינטרנט? (אם כך נפח הדיסק הוא פרט שולי).
מה זה 65NM במכשיר? האם נחוץ הקירור הנוסף שמציעים? מה זה Jasper במכשיר?
שולי מאד.
65NM זה בהקשר של המעבד, זה פרמטר שאתה צריך שיהיה במכשיר שאתה רוכש.
לא נחוץ.
Jasper זה סוג של לוח אם חדש ס XBOX360.

4) האם יש אחריות על המכשיר ועל הפריצה? ומאיפה הכי כדאי וזול לקנות?
אין, חפש בגוגול חנויות שנותנות שירותים כאלו

סליחה על כמות השאלות ותודה לעונים. :?
...

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

אם אתה מאיזור הצפון שלח לי הודעה פרטית ואני אתן לך פרטים יותר ספציפיים כי קניתי XBOX360 גרסת ג'ספר לפני שבועיים.

dragon772 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

kingshoko תודה רבה על התשובות, בקשר לתשובה הראשונה שלך, כמה באמת משחקים תוכים ב 1080P ? ההבדלים במחירים של ה FULL וה READY הוא 1000 שקל לערך ואני מתלבט

dragon772 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

toxin לא אחי אני מאיזור המרכז ..אלו ההצעות הכי אטרקטיביות שמצאתי בינתיים:

http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1160 -- 2200

http://www.play-box.co.il/details.asp?i ... 9%F8%E9%ED
פה המחיר הכי אטרקטיבי אבל החנות לא נראת לי אמינה במיוחד

http://www.vgs.co.il/default.asp?catid= ... 6162D4F8CF} יוצא 2100 עם 2 שלטים

Rac65
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

dragon772 כתב:kingshoko תודה רבה על התשובות, בקשר לתשובה הראשונה שלך, כמה באמת משחקים תוכים ב 1080P ? ההבדלים במחירים של ה FULL וה READY הוא 1000 שקל לערך ואני מתלבט
...
מעטים מאוד, אם השימוש היחיד בTV הוא ה360, אין טעם להשקיע על יתר המידה. (אם אתה רוצה רשימה, תן בחיפוש בגוגל.. XBOX 360 1080P LIST..)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

dragon772, אני קניתי את גרסת הארקייד+ שלט נוסף ב-1600 שקל. אני מתאר לעצמי שגרסת הפרימיום הייתה עולה עוד 200-300 שקל.
החנויות שהבאת כאן קצת יקרות (אולי ככה זה באיזור המרכז).

DANBR22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 802

חנויות

שליחה

אנג'ויסטיק אחלה חנות אני קניתי את שלי שם וגם שדרגתי את הפריצה לא מזמן.

בנוגע לשאר השאלות שלך, כרגע עדיף לך לקנות את גירסת הפריצה החדשה ביותר שהיא 1.6 משחקים חדשים לא יעבדו על פריצות ישנות יותר מ1.4.

כל הדיונים בנוגע ל MN95 וג'אספר נובעים מכך שלמכשיר יש נטייה להתחמם ולהישרף הסטטיסטיקות אומרות שלמכשיר בעל מעבד MN90 סיכוי של 30% לטבעת מוות (כינוי הניתן לשריפה עקב הנורות הנדלקות במכשיר בצורת טבעת אדומה), ל MN65 סיכוי של כמה אחוזים בודדים ואילו בגירסת הג'אספר כבר מדובר בעשיריות אחוז. תוכל להשיג עוד מידע בנושא כיצד מזהים בפורום של FXP.

מקווה שעזרתי,

דן 8)

dragon772 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה על התשובות, עכשיו בדקתי ואני לא בטוח שכדאי להשקיע במכשיר, כי כל הורדה של משחק היא סיפור= קודם כל אין את כל המשחקים הישנים להורדה טובה בביטורנט...(ישנים מלפני שנה-שנתיים) וכל משחק זה קרוב ל 10 ג'יגה .. ודיסק דואל עולה בסביבות ה 30-40 שקל זה אומר שלא יהיה אפשר להוריד כל משחק שיוצא כמו במחשב כי זה לוקח די הרבה זמן והדיסקים לא זולים כלכך..אילו חסרונות שלא חשבתי עליהם כי אני מתלבט אם לקנות מחשב טוב או אקסבוקס + טלויזית kcd ...

מה אתם אומרים?

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433

שליחה

קנה קצת משחקים, תוודא שאלו משחקים ממש טובים (יש דמואים, ביקורות וכו'), ופשוט תהנה מהם ותנצל אותם כמו שצריך. אתה תרגיש הרבה יותר סיפוק מזה מאשר עשרה משחקים שתוריד בחודש ולא באמת תמצא את הזמן להנות מהם.

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444

שליחה

ד"א על 32" לא תראה שום הבדל בין FHDל HDR

Rac65
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66

שליחה

dragon772 כתב:תודה על התשובות, עכשיו בדקתי ואני לא בטוח שכדאי להשקיע במכשיר, כי כל הורדה של משחק היא סיפור= קודם כל אין את כל המשחקים הישנים להורדה טובה בביטורנט...(ישנים מלפני שנה-שנתיים) וכל משחק זה קרוב ל 10 ג'יגה .. ודיסק דואל עולה בסביבות ה 30-40 שקל זה אומר שלא יהיה אפשר להוריד כל משחק שיוצא כמו במחשב כי זה לוקח די הרבה זמן והדיסקים לא זולים כלכך..אילו חסרונות שלא חשבתי עליהם כי אני מתלבט אם לקנות מחשב טוב או אקסבוקס + טלויזית kcd ...

מה אתם אומרים?
...
זאת היא כבר שאלה שבכלל לא קשורה לנושא, מחשב זה מחשב, קונסולה זה קונסולה. (למרות, שהפער לפעמים קטן.)

- הורדה של משחק היא לא "סיפור", כל משחק ניתן למצוא ברשת. (בהנחה שחיפשת יותר מדקה וחצי.)
- אין משחק שגדול מ7 ג'יגה. (בהנחה שמדובר במשחק על דיסק אחד, שהרוב המוחלט הוא כזה.)
- חבילה של 10 דיסקים DL עולה 40 שקלים בדיוק. (פשוטים, 90 שקל עבור 10 של VERBATIM.)
- תוכל להוריד מה שתרצה, מתי שתרצה, אם קשה לך לחכות, תעשה מנוי בRS ותוריד מהר.

את מי אתה מנסה לשכנע, ובמה? רוצה 360? נשמח לעזור - את החישובים האחרים אתה יכול לעשות בעצמך.

dragon772 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

סבבה תודה על העזרה מה שהתכוונתי להגיד הוא שתמשחקים הישנים יותר קשה להוריד וזה חבל..אבל לא משנה בכל זאת אני אקנה את המכשיר כמעט בטוח

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תעשה מנוי ל megashares.com (עולה 25 דולר לחצי שנה )
ואז תלך לקישור
http://tehparadox.com/forum/f76/xbox-36 ... ly-177290/

(ייתכן שתצטרך להרשם בחינם ל tehparadox.com כדי לראות את הקישור השני .

יש שם 156 משחקים להורדה ישירה בmegashares (מהירות מקסימלית של המודם שלך )

חזור אל “קונסולות”