מה להכניס כדי להוציא 720p או 1080i?
אז ככה, יש לי מקרן Toshiba TDP-S20 שקניתי לפני שנה.
באותה תקופה, לא הייתי מודע לכל הנושא של HD, ככה שהלכתי על המקרן הזה. בכל מקרה, עכשיו שאני קצת יותר מודע, קראתי שוב את ה USER MANUAL וה SPEC שלו, וראיתי שהוא יכול לקבל כ INPUT SIGNAL חוץ מ 420p, 420i, גם 720p, 1080i...
המממ... האומנם? ראוי לציין שאין לו כניסת DVI או HDMI אלא רק כניסת SVIDEO ו2 כניסותComponent Color difference כחיבור RGB (15 פינים).
כרגע, ה DVD והממיר HOT (הפצוע) שלי מחוברים למגבר ומשם ב SVIDEO למקרן. כן, כן, אני יודע שאני יכול להרוויח קצת איכות אם לא אעבור דרך המגבר. אני עובד על זה (או לייתר דיוק מחכה שהאישה לא תהיה בבית כדי לפתוח את התעלות בלי להסתבך/להסתכן)
השאלה שלי היא כזאת: יש לי DVD של פיוניר DV 535 שיודע להוציא COMPONENT (למרות שכרגע מחובר ב SVIDEO). בחיבור כזה SVIDEO, מה ה DVD שלי מוציא? 420p? ובחיבור COMPONENT מה הוא יוציא?
לחליפין, מה צורת החיבור המתבקשת כדי להנות מהמקסימום שהמקרן הזה יכול לתת?
באותה תקופה, לא הייתי מודע לכל הנושא של HD, ככה שהלכתי על המקרן הזה. בכל מקרה, עכשיו שאני קצת יותר מודע, קראתי שוב את ה USER MANUAL וה SPEC שלו, וראיתי שהוא יכול לקבל כ INPUT SIGNAL חוץ מ 420p, 420i, גם 720p, 1080i...
המממ... האומנם? ראוי לציין שאין לו כניסת DVI או HDMI אלא רק כניסת SVIDEO ו2 כניסותComponent Color difference כחיבור RGB (15 פינים).
כרגע, ה DVD והממיר HOT (הפצוע) שלי מחוברים למגבר ומשם ב SVIDEO למקרן. כן, כן, אני יודע שאני יכול להרוויח קצת איכות אם לא אעבור דרך המגבר. אני עובד על זה (או לייתר דיוק מחכה שהאישה לא תהיה בבית כדי לפתוח את התעלות בלי להסתבך/להסתכן)
השאלה שלי היא כזאת: יש לי DVD של פיוניר DV 535 שיודע להוציא COMPONENT (למרות שכרגע מחובר ב SVIDEO). בחיבור כזה SVIDEO, מה ה DVD שלי מוציא? 420p? ובחיבור COMPONENT מה הוא יוציא?
לחליפין, מה צורת החיבור המתבקשת כדי להנות מהמקסימום שהמקרן הזה יכול לתת?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
המקרן שלך הוא 800 על 600. זה אומר שרוב הסיכויים שהוא כבר מעבר לשיא היכולת שלו עבור מקור 720P.
דווקא PAL - כלומר 576 שורות, קרוב יותר. לגבי DVD, מספיק PAL PROGRESSIVE בשביל להגיע קרוב למדי ליכולות של המקרן.
עדיף לשדר את זה בקומפוננט.
דווקא PAL - כלומר 576 שורות, קרוב יותר. לגבי DVD, מספיק PAL PROGRESSIVE בשביל להגיע קרוב למדי ליכולות של המקרן.
עדיף לשדר את זה בקומפוננט.
המקרן הזה מסוגל להציג וידאו ברזלוציה 800X600, עכשיו אם תחבר לו מקור וידאו (כמו שהיזכרתה) בעל רזלוציה גבוהה יותר אז המקרן "ידחוס" אותו ויציג לך אותו כאילו הוא 800X600. המילה MAX מציינת את המקסימום רזלוציה של מקור הודאו שהמקרן יודע לדחוס.
דרך הגב בכמה קניתה אותו ?
דרך הגב בכמה קניתה אותו ?
בחיבור Svideo הוא מוציא ...
576i עבור PAL ו-480i ל-NTSC (נראה לי).
בקומפוננט פרוגרסיב יוצא לך 576P/480P אך תוכל להגדיר שיוציא לך גם i, הקומפוננט בכל מקרה יותר איכותי מ-Svideo .
בקומפוננט פרוגרסיב יוצא לך 576P/480P אך תוכל להגדיר שיוציא לך גם i, הקומפוננט בכל מקרה יותר איכותי מ-Svideo .
תודה עופר, תודה Shaymomo...
אם כך, אני אקנה כבל של 15 מטר ואחבר את ה DVD ישירות למקרן דרך הקומפוננט RGB. אני מבין שזאת הכניסה האיכותית ביותר במקרה שלי (יותר מ (SVIDEO, כך שמן הסתם ארצה לחבר גם את הממיר של HOT דרך הכניסה הזאת. מאחר ויש רק כניסת אחת פנוייה ויש לי 2 מקורות HOT ו DVD, יש קופסא שעושה TOGGELING או שאין צורך להסתבך עם זה?
אם כך, אני אקנה כבל של 15 מטר ואחבר את ה DVD ישירות למקרן דרך הקומפוננט RGB. אני מבין שזאת הכניסה האיכותית ביותר במקרה שלי (יותר מ (SVIDEO, כך שמן הסתם ארצה לחבר גם את הממיר של HOT דרך הכניסה הזאת. מאחר ויש רק כניסת אחת פנוייה ויש לי 2 מקורות HOT ו DVD, יש קופסא שעושה TOGGELING או שאין צורך להסתבך עם זה?
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אני לא מכיר את המקרן, אבל אם הרזולוציה שלו נמוכה מ 720P אזLorenb כתב:אוקיי. מה זה מקסימום? 720p או 1080i?...
הכוונה היא שהוא יכול לקבל רזולוציה כזו א ב ל הוא לא יוכל להציג אותה
במלואה, כלומר יוריד את הרזולוציה לרזולוציית המקרן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אתה יכול להמיר את האות של הוט מ-SCART RGBcvS לקומפוננט תוך שימוש ב-TRANSCODER.
יש לנו מבצע לחברי האתר על TRANSCODERS (לחץ על כפתור המבצעים בראש האתר).
אתה גם תצטרך ממתג (תבדוק אם יש לך מיתוג כבר ברסיבר).
יש לנו מבצע לחברי האתר על TRANSCODERS (לחץ על כפתור המבצעים בראש האתר).
אתה גם תצטרך ממתג (תבדוק אם יש לך מיתוג כבר ברסיבר).