מה המחיר הכי ריצפתי שאתם מכירים ב-YES , כולל HD ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 987
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #21 

smallville4r כתב:
riji כתב:אני עדיין חושב שהיא פיספסה משהו בחוזה,
לפני חודשיים וגם היום יס לא מוכנים לחבילות של פחות מ- 3 שנים, הם מוכנים שתתחייב לחבילה
לשנתיים במחיר קבוע, אבל אז הם מוסיפים קנס על ביטול חבילת ה- HD לפני תום השלוש שנים.
...
riji,
גם אני לקחתי את הממיר בפיקדון בתקופה שהוא עלה 1300 ש"ח. שום סעיף בחוזה לא מזכיר קנס. להיפך, על yes להחזיר לי את הכסף, במקרה שאני מחזיר את הממיר, בניכוי פחת של 10% על כל שנה או חלק ממנה. כמו-כן, אין שום סעיף בחוזה שמתנה את השירות בתקופת זמן כלשהי ובטח לא תקופה של 3 שנים.
...
אתה צודק, זה מה גם שאני זוכר לגבי ההתחלה. אבל לדעתי היום זה כבר לא נכון, הם מחייבים לחבילה של 3 שנים וההנחה שלי הייתה שמדובר על משהו שנעשה לאחרונה.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #22 

אז כפי שכתבתי - ההנחה שלך אינה נכונה. לפני חודשיים עדיין היו התנאים ש-smallville4r ציין.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

Jeff פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #23 

לפי הפרסומים באתר , החבילה הכי משתלמת למצטרפים חדשים היא :
YESMAXHD + בסיס כולל ילדים + סרטים + 12 חבילות תוכן, חודשיים ללא תשלום ב-259 שח לחודש . דורש התחיבות לשלוש שנים ( לא מוזכר מסלול פקדון במקרה כזה ולא בטוח שקיימת אפשרות כזו גם לאלה שרוצים להלוות 3200 שח ליס ל-3 שנים ולקבל בחזרה 2000 שח ) .
זה מאוד מוזר שהאפשרות השניה של YESMAXHD עם רק 3 חבילות תוכן ועם אותה התחיבות זה מתומחר ב-249 שח . 9 חבילות תוכן שוות 10רק שח הפרש ? יס לא יציעו את ההצעה הזו (של ה-12 חבילות ) מרצונם וינסו להתעלם מקיומו אבל אם תבקשו מהם לגלוש ללינק של המבצע תגלו מיד איך פתאום נזכרים שיש דבר כזה .
לדעתי המצטרפים החדשים צריכים להתעקש בנוסף לזה גם על 3 חודשי MAXHD חינם כלומר עוד שווי של 180 שח . לא כתוב באף מקום באתר שאין כפל מבצעים .

אם נסכם את הנתונים נקבל :
- עלות חודשית מנוי YESMAXHD עם כל הערוצים וכל החבילות חוץ מפרמיום ו5HD עולה 260 שח לחודש עם התחיבות ל-3 שנים ( תוודאו שגם המחיר לא ישתנה לאחר שנתיים כי זה בדרך כלל פועל לרעת הלקוח ) .
- הנחה חודשיים חינם : 14.50 שח בחישוב חודשי ( 520 שח בחישוב לשלוש שנים )
- הנחה על MAXHD חינם : 5 שח בחישוב חודשי ( 180 שח בחישוב לשלוש שנים )

מכאן אפשר לסכם ולהגיד שהמחיר הכי רצפתי שיש נכון לעכשיו ללקוחות חדשים ( ולצערי לא ללקוחות קיימים שרוצים לחדש חוזה ) הוא 240 שח לחודש עבור הטכנולוגיה הכי מתקדמת היום - YESHDMAX עם כל החבילות חוץ מפרמיום ו-5HD ועם התחיבות לשלוש שנים .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #24 

Jeff כתב:לפי הפרסומים באתר , החבילה הכי משתלמת למצטרפים חדשים היא :
YESMAXHD + בסיס כולל ילדים + סרטים + 12 חבילות תוכן, חודשיים ללא תשלום ב-259 שח לחודש . דורש התחיבות לשלוש שנים ( לא מוזכר מסלול פקדון במקרה כזה ולא בטוח שקיימת אפשרות כזו גם לאלה שרוצים להלוות 3200 שח ליס ל-3 שנים ולקבל בחזרה 2000 שח ) .
זה מאוד מוזר שהאפשרות השניה של YESMAXHD עם רק 3 חבילות תוכן ועם אותה התחיבות זה מתומחר ב-249 שח . 9 חבילות תוכן שוות 10רק שח הפרש ? יס לא יציעו את ההצעה הזו (של ה-12 חבילות ) מרצונם וינסו להתעלם מקיומו אבל אם תבקשו מהם לגלוש ללינק של המבצע תגלו מיד איך פתאום נזכרים שיש דבר כזה .
לדעתי המצטרפים החדשים צריכים להתעקש בנוסף לזה גם על 3 חודשי MAXHD חינם כלומר עוד שווי של 180 שח . לא כתוב באף מקום באתר שאין כפל מבצעים .

אם נסכם את הנתונים נקבל :
- עלות חודשית מנוי YESMAXHD עם כל הערוצים וכל החבילות חוץ מפרמיום ו5HD עולה 260 שח לחודש עם התחיבות ל-3 שנים ( תוודאו שגם המחיר לא ישתנה לאחר שנתיים כי זה בדרך כלל פועל לרעת הלקוח ) .
- הנחה חודשיים חינם : 14.50 שח בחישוב חודשי ( 520 שח בחישוב לשלוש שנים )
- הנחה על MAXHD חינם : 5 שח בחישוב חודשי ( 180 שח בחישוב לשלוש שנים )

מכאן אפשר לסכם ולהגיד שהמחיר הכי רצפתי שיש נכון לעכשיו ללקוחות חדשים ( ולצערי לא ללקוחות קיימים שרוצים לחדש חוזה ) הוא 240 שח לחודש עבור הטכנולוגיה הכי מתקדמת היום - YESHDMAX עם כל החבילות חוץ מפרמיום ו-5HD ועם התחיבות לשלוש שנים .
...
וכפי שכבר ציינתי מקודם גם את המחיר הזה יכול לקבל לקוח קיים שיתעקש מספיק והמבצע שקיבלה השכנה חביב בהחלט אבל לא חריג.

לסיכום לקוח קיים של יס יכול לקבל היום : 245 ש"ח לכל החבילות (TOP) + יסמקס HD + שני ממירים רגילים בהתחייבות לשלוש שנים.
בהנחה של 10 ש"ח בערך אפשר לקבל אותו דבר אבל עבור CHOICE (סרטים + 3 חבילות)

Jeff פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #25 

riji ,
זה לא מדויק . עד כמה שידוע לי , אין שום אפשרות ללקוח קיים לקבל את חבילת TOP של יס על בסיס HDMAX ב-245 שח גם אם מאיים להתנתק או עושה שמיניות באויר מול משרדי יס בכפר סבא .
אני התמקחתי איתם . היתה לי נקודת התחלה מאוד טובה - סיום חוזה קודם , חופשי מכל התחייבות , ותק של הרבה שנים , החזרת ממיר YES-HD בגלל איכות השידורים ב-SD ובקשה להתנתק שכובדה עד לשלב הגעת הטכנאים לקחת את הציוד .
בנקודה זו אמרתי להם שאני מוכן לבטל את תאריך הניתוק אם יתחשבו בי כלקוח חדש , חדש שרק עכשיו גילה שחברת יס קיימת . כמובן שביקשתי ישר את מסלול TOP עם כל החבילות עם כל ההנחות כמו ללקוח חדש . בהתחלה לא רצו לשמוע על זה ואז ביקשו \ התחננו שננסה להגיע להבנה הדדית . לגבי ההנחות ללקוח חדש לא היתה בעיה , יכולתי לקבל דיי בקלות אבל לגבי המחיר ופתיחת כל הערוצים , היה להם מאוד קשה . בסופו של דבר הסכמתי שאוותר על פורטל המשחקים ועל החבילה בערבית ( ומכאן רק 10 חבילות ולא 12 ) וגם שיעלו את מחיר החבילה בעוד 10 שח ל-270 שח אבל אקבל את הממיר השני ( ושלישי אם יהיה בעתיד ) בחינם ועל הממיר הזה היתי משלם 15 שח לחודש לפני זה .

התרשמתי שיס יודעים את המצב טוב ובאים לקראת הלקוחות , אם הלקוח מפגין רצון כזה . מצד שני "עוקצים" את כל מי שלא מפגין שום התעניינות בהוזלת המחירים . הכי חשוב זה להבין שאת המבצעים למצטרפים חדשים לא יתנו גם אחרי התמקחות רצינית אבל יפגינו גמישות רבה לספק את הלקוח עם מחירים ותנאים סבירים שלא רחוקים הרבה מאלו שמצטרפים החדשים מקבלים .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

זה אולי לא מובטח אבל זה מדוייק מאוד. ניתן לקבל את העסקה הזו כאשר הדבר היחיד שעליו הם לא מוכנים להתפשר זה העלות של הטכנאי שמגיע (159 ש"ח). כמובן שהכל תלוי בנקודת הפתיחה כפי שציינת, אבל זה רלוונטי גם ללקוח הנמצא בהתחייבות הכל שאלה של התעקשות. מצד שני כפי שכבר אמרת חבל שזו השיטה, אני אישית ממש לא נהנה מזה וחושב שזו שיטה לא הוגנת אבל בסופו של דבר אותי לימדו שברומא תתנהג כמו רומאי.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #27 

." מצד שני "עוקצים" את כל מי שלא מפגין שום התעניינות בהוזלת המחירים . הכי חשוב זה להבין שאת המבצעים למצטרפים חדשים לא יתנו גם אחרי התמקחות "ציטוט.
עוקצים-כלומר הכוונה לעושקים" :?:
כי עקיצה זה נשמע פלילי.אז הרווחת כמה שקלים על חשבון אלו שמשלמים מחירון אבל יש להם פנאי אחר לעשות
כסף הרבה יותר מאשר להתעסק בקטנות.הבנתי שקישרי לקוחות נותנים הטבות דומות בשיחות טלפון אז
המסקנה המתבקשת כמו שאחד החברים כתב: 80 אחוז מהלקוחות יממנו את ה20 אחוז שמתמקחים ומשוויצים
שכופפו את הכבלים.

Jeff פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #28 

כן , הכוונה זה ל"עושקים" , אבל באופן כללי מטרת השירשור הזה זה לא להשוויץ ולהראות כמה טוב אני בלהתמקח אלא להפנות את תשומת הלב למנויים קיימים וחדשים לתופעה המכוערת הזו של להרוויח בכל חודש על גבינו "בקטנה " שזה הופך בחישוב רב שנתי ל"לשבור לנו את הגב במחירים מופרזים בגדול " .
אם תעשה כך לא רק עם יס , הוט או כל חברה "עושקת " אחרת תחסוך לעצמך הרבה כסף לכל פנאי אחר .
כשאתה הולך לסופר ואתה יודע שמוצר עולה 7 שקלים אבל יש לך בכי ס רק מטבע של 10 שקלים , אתה לא משאיר את ה-3 שקלים עודף לסופר . אתה מתעקש לקבל את ה-3 שקלים בחזרה , גם אם בשביל זה צריך לפתוח קצת את הפה . זה לא על חשבון פנאי אחר וזה לא גם כדי להשוויץ מול חברים ולהגיד להם "תראו איך דפקתי את הסופר - עמדתי על שלי וקיבלתי 3 שקלים שלי בחזרה כעודף ".
כך עומדים פני הדברים בכל החנויות ומקומות הנותנים שירותים בארץ : או שאתה מתעקש לקבל מחיר הוגן ומחפש כל דרך להשיג אותו או גונבים אותך וזה לא משנה אם אתה מרגיש את זה או לא . כמו שאתה מציין יש אחוז גבוה של אנשים שיודעים שזה המצב ומעדיפים להשאיר את ה-3 שקלים שלהם עודף לסופר מאשר לפתוח את הפה ולבזבז אנרגיה כדי לבקש את הכסף חזרה .
זורו44 כתב:." מצד שני "עוקצים" את כל מי שלא מפגין שום התעניינות בהוזלת המחירים . הכי חשוב זה להבין שאת המבצעים למצטרפים חדשים לא יתנו גם אחרי התמקחות "ציטוט.
עוקצים-כלומר הכוונה לעושקים" :?:
כי עקיצה זה נשמע פלילי.אז הרווחת כמה שקלים על חשבון אלו שמשלמים מחירון אבל יש להם פנאי אחר לעשות
כסף הרבה יותר מאשר להתעסק בקטנות.הבנתי שקישרי לקוחות נותנים הטבות דומות בשיחות טלפון אז
המסקנה המתבקשת כמו שאחד החברים כתב: 80 אחוז מהלקוחות יממנו את ה20 אחוז שמתמקחים ומשוויצים
שכופפו את הכבלים.
...

Sync
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 287
קיבל תודות: 20 פעמים

לא מתכופף

שליחה #29 

אני משתמש די "פשוט" כשזה מגיע לטלוויזיה. לא מנסה לכופף אף אחד ולא מבלה שעות בשיחות עם שירותי לקוחות, איומים, שימור לקוחות ואחרים. גם כך הזמן הפנוי שלי קצר מפתיל.
ההצעה הטובה ביותר שקיבלתי למעבר לקוח קיים לחבילת יס HD כולל MAX היתה מעל 300 שקלים עם התחייבות לשלוש שנים. לא הוזכר פיקדון. דובר על החלפת אחד מארבעת הממירים הקיימים בממיר HD ומקס.
לא יודע איך אחרים עושים את זה אבל הסיפורים ששמעתי על האפשרויות להוזלה לא התממשו בשיחתי עם יס. אני כנראה שייך לפלח שוק שרואה את הדברים קורים רק למישהו אחר או לחבר של מישהו אחר או למישהו ששמע ממישהו ששמע ממישהו...
מותר לציין שנשארתי עם מנוי רגיל באיקס שקלים... והפלסמה נשארה רק HD Ready...
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #30 

ותכל'ס זה ממש מעצבן כי אתה למעשה יודע בוודאות שבכל תחום מאוכל ורהיטים ועד לאינטרנט ושידורי טלוויזיה, אם אתה לקוח רגיל שלא מבקש שום דבר, לא עשית סקר מחירים מטורף, אין לך חברים בתחום, אין לך קשרים בתחום ואין לך איזה ועד עובדים חזק שדואג לך לא תקבל מחיר טוב אף פעם.

כלומר היום אתה יכול להרגיש שאתה משלם מחיר הוגן רק במקרים הבאים:
אתה קונה מוצר דרך מנוע השוואת מחירים - זאפ
אתה משלם לחברת חשמל או לעירייה

בכל מקרה אחר אי אפשר לדעת.... אפילו ניסיון לייצר מנוע השוואת מחירים בתחום המדובר באתר "כמהזה" החזיק בדיוק כמה חודשים כאשר היום כל מה שיש שם זה מחירונים של החברות ללקוחות חדשים.

אז נכון מדובר בפרוטות, אבל הכסף הזה מצטבר ומה שאותי הכי מרגיז זה שמישהו מרוויח על חשבון החלשים כי הם אלו שלא יודעים לדרוש את מה שמגיע להם. ומצד שני התופעה מעודדת את כל ה"עמך" לריב כל היום עם החברות כדי לסחוט מחיר, כמו משחק ילדותי, אתם לא עושים לי הנחה?? אין בעיה, אני עוזב למתחרים.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #31 

"לומר היום אתה יכול להרגיש שאתה משלם מחיר הוגן רק במקרים הבאים:
אתה משלם לחברת חשמל או לעירייה " -ציטוט
דווקא יש לי נסיון מכותב ועסקי עם הרשות המקומית וחברת החשמל.סעיף קטן בחשבון
החשמל של תעריף למפעל זה הפרש חודשי של מאות שקלים.
כנ"ל עם הרשות המקומית שמקילה בארנונה לגביי גוש מסוים או חלקה התשלום יכול
להתכווץ באחוזים נוספים.
הדברים נכונים למיקוח עם כל החברות ובהצלחה לבעלי הסבלנות וההבנה שטרחו
והכינו שיעוריי בית וסקר שווקים והתייעצו.אין בכלל הגינות בכל השוק הפרטי והמוסדי
ובהחלט המחירון משנה את עצמו גם מול ח.ח והעיריה.

Jeff פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #32 

ברוב המקרים המחירים בין חברות X ו-Y שהם "מתחרים" , מתואמים מראש בינהם .
"התחרות" זו מילה צרכנית יפה , אבל בפועל לא באה לידי ביטוי באף סקטור בארץ , גם אם קיימים "מתחרים " רבים ( בנקים , ספקטי אינטרנט , ספקי טלפון , ספקי סלולר , ספקי תכני טלויזיה ) .
לגבי מנוע השואת מחירים "זאפ" - זה מנוע סוביקטיבי כי לא כל הספקים נמצאים שם . ברוב המקרים , אפשר למצוא מחירים זולים ממה שמתפרסם באתר כמחיר הכי זול .

Sync - אתה גם משלם הרבה וגם לא נהנה מהטכנולוגיה הטובה ביותר היום כי אתה לא רוצה לשבור את הראש לקבל את המחיר הטוב בטכנולוגיה הטובה ביותר . כמוך יש רבים , משלמים ים של כסף לחברות האלה ואחרי 5 שנים מגלים שבמחיר שהם התחילו את המנוי כשהצטרפו לשירות עכשיו אפשר לקבל גם את הטכנולוגיה הטובה ביותר אבל העדיפו לא לשוחח עם אף אחד ולא לדעת מזה . למה אתה בכלל משתמש במסך ב-HDREADY ? למה לא CRT ? בטלויזיה CRT רואים את התכנים שממיר יס\הוט רגיל משדר בצורה מצויינת , הרבה יותר טוב מ-HDREADY .
אז מה קרה בינתיים - שילמת כסף כדי לרכוש מסך איכותי , חדש , שיעמוד יפה בסלון , אבל בגלל שלא רוצה לעמוד על זכותך כצרכן לשלם מחירים נורמליים , ויתרת גם על זכותך להנות ולמעשה אתה צופה בטלויזיה HDREADY באיכות ירודה מבעבר כי במהלך השידרוגים שלך עצרת באמצע .

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #33 

זורו44 כתב:"לומר היום אתה יכול להרגיש שאתה משלם מחיר הוגן רק במקרים הבאים:
להתכווץ באחוזים נוספים.
...
אני מאוד מקווה שמה שאני משלם לחברת חשמל על קילוואט שעה לא נתון למיקוח (לא מדבר על מסלולי לילה וכאלה) כי אם גם זה נתון למשא ומתן באמת הכל פתוח (וכן אני יודע שעובדי חברת חשמל מקבלים ... ובגלל זה גם ציינתי שהכי טוב בכל תחום להתחבר לועד עובדים חזק).

Jeff פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #34 

במקרה של חברת החשמל זה הרבה יותר פשוט - אין מישהו אחר שמספק לך חשמל בינתיים אבל עדיין אתה יכול לדאוג לגנרטור פרטי או מערכת סולרית להפקת חשמל שתחסוך לך כמה אלפי שקלים לשנה .
אבל בוא נגיד שאתה לא רוצה לשבור את הראש עם ציוד ומערכות ואתה לקוח של חברת החשמל . עדיין תוכל לחסוך המון בזה שתכבה ציוד אלקטרוני כשאתה יכול - מחשב , רסיבר .
ידעת שאם אתה מכבה מחשב במשך 12 שעות ליום ולא משאיר אותו דלוק סתם בלילות בגלל נוחות אתה תחסוך כ-100 שקל לחודש בחשבון החשמל ? כנ"ל לגבי מזגן - טמפרטורה של 24-25 מעלות קבוע תחסוך לך 200 שח בחישוב חודשי מאשר טמפרטורה של 20-21 מעלות .
אתה לא תראה שום מבצע בחברת החשמל בסגנון - תתחייב לשלוש שנים וקבל 50 קילוואט בחודש מתנה , אבל עדיין אפשר לחסוך לתשלום החודשי עם מאמץ קטן .
riji כתב:
זורו44 כתב:"לומר היום אתה יכול להרגיש שאתה משלם מחיר הוגן רק במקרים הבאים:
להתכווץ באחוזים נוספים.
...
אני מאוד מקווה שמה שאני משלם לחברת חשמל על קילוואט שעה לא נתון למיקוח (לא מדבר על מסלולי לילה וכאלה) כי אם גם זה נתון למשא ומתן באמת הכל פתוח (וכן אני יודע שעובדי חברת חשמל מקבלים ... ובגלל זה גם ציינתי שהכי טוב בכל תחום להתחבר לועד עובדים חזק).
...

riji
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #35 

הטיפים שלך נכונים אבל אפשר לחסוך בכל דבר וגם לוותר לצורך העניין על יס או הוט ולהשכיר סרטים במנוי בספרית הוידאו אבל כמו שציינת משלמים על נוחות, אבל כל זה לא קשור לכך ששני אנשים שונים שרוצים בסה"כ באותה הנוחות ישלמו פערי מחירים של 30% ויותר, פה הבעיה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”