מה המחיר הכי ריצפתי שאתם מכירים ב-YES , כולל HD ?
אני בדילמה אם להשאר כמנוי ליס hd או לעזוב ולהתחבר ל-DTT . לא אני ולא משפחתי רואים הרבה טלויזיה וכשרואים זה מסתכם בערוצי 10 ו-22 ואולי 3-4 סרטים בחודש ביס hd .
בגלל שמצד אחד התכנים מאוד התדרדרו בכל ערוצי יס בתקופה אחרונה ומצד שני המחירים עלו , שוקל ברצינות לעזוב לטובת ה-DTT . צלחת לוין בשלב הזה יותר ממה שאני צריך .
אם יס היו מאפשרים הזמנת ערוצים לפי התאמה אישית ולא היו מחייבים אותי לחבילת בסיס אבסורדית שנוצרה רק כדי למצוץ כמה שיותר כסף מהצרכן , היה לי הרבה יותר קל להשאר מנוי בחברה .
בגלל שאני במצב שאני יכול להתנתק בכל רגע (אין לי שום התחיבות בחברה ) מאמין שבנושא העלויות אולי חברת יס תוכל לבוא לקראתי .
מה המחיר הכי טוב ששמעתם עד עכשיו שכולל את יס HD שחברת יס יכולה להציע ? אני לא מעוניין בכל סוג של התחיבות . מה זה המבצע של 3 יס מקס HD חינם ? זה דורש התחיבות ? מה הם נותנים חינם ?
בגלל שמצד אחד התכנים מאוד התדרדרו בכל ערוצי יס בתקופה אחרונה ומצד שני המחירים עלו , שוקל ברצינות לעזוב לטובת ה-DTT . צלחת לוין בשלב הזה יותר ממה שאני צריך .
אם יס היו מאפשרים הזמנת ערוצים לפי התאמה אישית ולא היו מחייבים אותי לחבילת בסיס אבסורדית שנוצרה רק כדי למצוץ כמה שיותר כסף מהצרכן , היה לי הרבה יותר קל להשאר מנוי בחברה .
בגלל שאני במצב שאני יכול להתנתק בכל רגע (אין לי שום התחיבות בחברה ) מאמין שבנושא העלויות אולי חברת יס תוכל לבוא לקראתי .
מה המחיר הכי טוב ששמעתם עד עכשיו שכולל את יס HD שחברת יס יכולה להציע ? אני לא מעוניין בכל סוג של התחיבות . מה זה המבצע של 3 יס מקס HD חינם ? זה דורש התחיבות ? מה הם נותנים חינם ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
לגבי מקס HD - אתה יכול לקחת בלי התחייבות, אבל אתה צריך לשלם תשלום חד פעמי של בערך 3,000 ש"ח (פיקדון שחלקו מוחזר אם תעזוב).
בכל מקרה, לדעתי תחכה - כשייצא ה DTT יס מאוד יתגמשו בחבילות שלהם... הדרך היחידה לשמר לא מעט לקוחות תהיה בחבילות בתפירה אישית.
בכל מקרה, לדעתי תחכה - כשייצא ה DTT יס מאוד יתגמשו בחבילות שלהם... הדרך היחידה לשמר לא מעט לקוחות תהיה בחבילות בתפירה אישית.
- yakirbest
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 391
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני לקחתי את היס מקס הרגיל ב9.90 ל3 שנים המחיר הכי זול שאתה יכול למצוא לגבי HD זה 39.90 ואת זה עד היום אי אפשר להוריד מקסימום את ההתקנה והיס מקס HD עדיין יקר מאוד תן לפראיירים להזמין עד שיצאו מבצעים טובים רואה בינתיים הם נותנים אותו ל3 חודשים חינם ולאט לאט יורידו עוד ככה אני מאמין בכל אופן כמו ש-uriler אמר תחכה עד שיצא הDTT
תודה על התגובות . מה שאתם אומרים זה נכון . אני גם מאמין שחלק גדול מהציבור מחכה לאלטרנטיבה שתכלול את הערוצי 10 ו-22 שלא יתעלה 200 שח כמו בכבלים .
ברור שאחרי עזובה של 10-20% הלקוחות הראשונים גם יס יבינו שהמחיר שהם מציעים לא מציאותיים ושבניגוד לעבר , קיימת חלופה .
אני מאמין שעד סוף השנה 25% מלקוחות יס יעזבו וכדי לעצור את זה , יס יצטרכו לעשות מהלך מהיר וכואב מבחינתם .
אבל מה עושים עד אז ? ממשיכים לשלם 250 שח ליס על כלום ?
ברור שאחרי עזובה של 10-20% הלקוחות הראשונים גם יס יבינו שהמחיר שהם מציעים לא מציאותיים ושבניגוד לעבר , קיימת חלופה .
אני מאמין שעד סוף השנה 25% מלקוחות יס יעזבו וכדי לעצור את זה , יס יצטרכו לעשות מהלך מהיר וכואב מבחינתם .
אבל מה עושים עד אז ? ממשיכים לשלם 250 שח ליס על כלום ?
חלומות...Jeff כתב:תודה על התגובות . מה שאתם אומרים זה נכון . אני גם מאמין שחלק גדול מהציבור מחכה לאלטרנטיבה שתכלול את הערוצי 10 ו-22 שלא יתעלה 200 שח כמו בכבלים .
אבל מה עושים עד אז ? ממשיכים לשלם 250 שח ליס על כלום ?...
25% עזיבה? בשביל ערוץ אחד נוסף (שממילא מאיימת עליו הסגירה)? לא בעולם שלנו. מילא הייתה חבילת DTT כמו באנגליה\ארה"ב, אבל בארץ זה לא יקרה. מה שכן, בהחלט כדאי להמתין במידה ואתה יכול. ואם אתה אומר שאתה ממילא לא רואה טלויזיה, אז מציעים פה אופציה של ממיר לויני רגיל על התשתית של יס - משהו שיכול להיות הרבה יותר זול. מציע לבדוק את זה.
levikon , יש לי סטרימר גם בגלל זה ההחלטה לא כל כך קשה .
השאלה היא אם אחכה חודש , חודשיים ואשלם את ה-500 שח האלה סתם ליס מבלי להשתמש באף אחד מהערוצים שהם מציעים או אעבור כבר החודש לשידורי ה-DTT ? אני גר באזור ת"א ומאמין שבאזור הזה אהיה מסוגל לקלוט את השידורים באיכות טובה גם לפני הראשון לאוגוסט כשהשידורים הדיגיטליים יתחילו רשמית .
אני לא רואה סיבה להשאר מנוי ביס ברמת המחירים האלה ועם חבילה בסיסית שנוצרה רק כדי להוציא כמה שיותר כסף מהצרכן . יס במירוץ אחרי פראיירים שיסכימו להתחיבות לשלוש שנים עם מבצעים עלובים . זה רק מראה עד כמה הם מנותקים מהמציאות ושאין מה לצפות להגיון מצידם .
מישהו מכיר חנות מומלצת לרכישת ממיר DTT ואנטנה באזור ת"א ? בשלב הזה אין לי מה לעשות עם ממיר מקליט או ממיר HD , כך שאני מאמין שהממיר המומלץ עבורי הוא הרגיל שעולה בסביבות ה-400 שח .
השאלה היא אם אחכה חודש , חודשיים ואשלם את ה-500 שח האלה סתם ליס מבלי להשתמש באף אחד מהערוצים שהם מציעים או אעבור כבר החודש לשידורי ה-DTT ? אני גר באזור ת"א ומאמין שבאזור הזה אהיה מסוגל לקלוט את השידורים באיכות טובה גם לפני הראשון לאוגוסט כשהשידורים הדיגיטליים יתחילו רשמית .
אני לא רואה סיבה להשאר מנוי ביס ברמת המחירים האלה ועם חבילה בסיסית שנוצרה רק כדי להוציא כמה שיותר כסף מהצרכן . יס במירוץ אחרי פראיירים שיסכימו להתחיבות לשלוש שנים עם מבצעים עלובים . זה רק מראה עד כמה הם מנותקים מהמציאות ושאין מה לצפות להגיון מצידם .
מישהו מכיר חנות מומלצת לרכישת ממיר DTT ואנטנה באזור ת"א ? בשלב הזה אין לי מה לעשות עם ממיר מקליט או ממיר HD , כך שאני מאמין שהממיר המומלץ עבורי הוא הרגיל שעולה בסביבות ה-400 שח .
כמה דברים שכדאי שתדעו על ממיר הDTT
1. הוא משדר רק 4 או 5 ערוצים בסיסיים :ערוץ 2, הכנסת, 10, וערוץ 1.
ערוצי מוזיקה וערוצי סרטים לא יהיו לכם ...
2. את הממיר הזה צריך לרכוש לכל טלוויזיה בבית כאשר העלות היא כ- 400 ש"ח לכל ממיר ובנוסף יש לרכוש אנטנה לכל ממיר שהעלות שלה היא 50 ש"ח..
3. ישנם ממירי DTT התומכים ב-HD ,אבל איזה תכנים ב-HD ישדרו לכם כבר בערוצים הללו? שורה תחתונה תקנו ממיר DTT עם HD אך לא תהנו מאיכות צפייה של HD
4. בניגוד ליס או להבדיל HOT המספקות לכם מענה טלפוני ושירות לקוחות טכנאי במידה ויש תקלה כאן אין את הדבר הזה, התקלקל לך הממיר? לך תקנה חדש ותוציא עוד 400 שקל.
בקיצורררררר הממיר הזה רק מחזיר את מי שייקח אותו אחורה מבחינה טכנולוגית וגם מבחינה כספית הוא לא כזה משתלם.
עדיף לקחת חבילה מיס ב-210-250 שקל שכוללת לך את הממירים ומספקת לך שירות טכני ולהנות מחבילה מורחבת של ערוצים ומטכנולוגיה מתקדמת.
1. הוא משדר רק 4 או 5 ערוצים בסיסיים :ערוץ 2, הכנסת, 10, וערוץ 1.
ערוצי מוזיקה וערוצי סרטים לא יהיו לכם ...
2. את הממיר הזה צריך לרכוש לכל טלוויזיה בבית כאשר העלות היא כ- 400 ש"ח לכל ממיר ובנוסף יש לרכוש אנטנה לכל ממיר שהעלות שלה היא 50 ש"ח..
3. ישנם ממירי DTT התומכים ב-HD ,אבל איזה תכנים ב-HD ישדרו לכם כבר בערוצים הללו? שורה תחתונה תקנו ממיר DTT עם HD אך לא תהנו מאיכות צפייה של HD
4. בניגוד ליס או להבדיל HOT המספקות לכם מענה טלפוני ושירות לקוחות טכנאי במידה ויש תקלה כאן אין את הדבר הזה, התקלקל לך הממיר? לך תקנה חדש ותוציא עוד 400 שקל.
בקיצורררררר הממיר הזה רק מחזיר את מי שייקח אותו אחורה מבחינה טכנולוגית וגם מבחינה כספית הוא לא כזה משתלם.
עדיף לקחת חבילה מיס ב-210-250 שקל שכוללת לך את הממירים ומספקת לך שירות טכני ולהנות מחבילה מורחבת של ערוצים ומטכנולוגיה מתקדמת.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
עשוש,
אני לא יודע למה אבל יש לי תחושה שאתה בעל אינטרס...
1. נכון, אף אחד לא אמר שהוא משדר יותר מזה - מוזיקה וסרטים יש גם הרבה דרכים אחרות להשיג (בשונה מחדשות, תכניות בידור חיות וכו').
2. לא בהכרח חייבים לקנות אנטנה, וגם ב yes \ hot יש חשיבות למס' הממירים (בתלות בחבילה).
3. הערוצים הישראליים מושכים לכיוון HD, לא ברור מתי זה ייצא לפועל אבל זה בהחלט באויר.
4. שניה - כשאתה קונה טלויזיה אתה צריך לקנות חדשה אם היא מתקלקלת? מכונת כביסה? מקרר? DVD? למה שפה זה יהיה שונה? החנות ממנה תקנה / היבואן - יתנו אחריות...
אני לא יודע למה אבל יש לי תחושה שאתה בעל אינטרס...
1. נכון, אף אחד לא אמר שהוא משדר יותר מזה - מוזיקה וסרטים יש גם הרבה דרכים אחרות להשיג (בשונה מחדשות, תכניות בידור חיות וכו').
2. לא בהכרח חייבים לקנות אנטנה, וגם ב yes \ hot יש חשיבות למס' הממירים (בתלות בחבילה).
3. הערוצים הישראליים מושכים לכיוון HD, לא ברור מתי זה ייצא לפועל אבל זה בהחלט באויר.
4. שניה - כשאתה קונה טלויזיה אתה צריך לקנות חדשה אם היא מתקלקלת? מכונת כביסה? מקרר? DVD? למה שפה זה יהיה שונה? החנות ממנה תקנה / היבואן - יתנו אחריות...
בכל מקרה , חושב שקיבלתי קרוב מאוד לריצפתי נכון לעכשיו
הזמנתי מיס כלקוח קיים YES-HD-MAX עם התחייבות לשלוש שנים וקיבלתי אותו , עם חבילת הבסיס + סרטים + 10 חבילות תוכן שיכול להחליף - CHIOCE ( התמקחתי גם על החבילה הערבית שהיא היחידה שלא נפתחה , אבל ביקשו ממני להשאיר חבילה סגורה כדי שיוכלו לרשום שלא קיבלתי את אותן ההטבות של מצטרף חדש ) , הכל ב-270 שח עם אפשרות לקחת את 5HD בהנחה של 10 שח כלומר 25 שח במקום 35 שח .
חודשיים ראשונים חינם ושלושה חודשים של MAX-HD חינם , כלומר תמורה של 180 שח.
מה שכן ביקשו ממני לשלם על ההתקנה ולא הסכימו בשום צורה לוותר לי עליה - 160 שח . אני לא כל כך שלם עם זה , מרגיש שזה באמת עלות סתמית כי הטכנאי רק הניח את המכשיר , אמר לי "זה המכשיר וזה השלט שלו , תכנת לי את הפעלת הטלויזיה דרך השלט שעובדת חלקית וגם את הרסיבר דרך השלט שגם עובדת חלקית . נראה לי אתקשר אליהם ואבקש שיחזירו לי את הכסף על ההתקנה ...
חודשיים ראשונים חינם ושלושה חודשים של MAX-HD חינם , כלומר תמורה של 180 שח.
מה שכן ביקשו ממני לשלם על ההתקנה ולא הסכימו בשום צורה לוותר לי עליה - 160 שח . אני לא כל כך שלם עם זה , מרגיש שזה באמת עלות סתמית כי הטכנאי רק הניח את המכשיר , אמר לי "זה המכשיר וזה השלט שלו , תכנת לי את הפעלת הטלויזיה דרך השלט שעובדת חלקית וגם את הרסיבר דרך השלט שגם עובדת חלקית . נראה לי אתקשר אליהם ואבקש שיחזירו לי את הכסף על ההתקנה ...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
אין השוואה...9000es כתב:שלום לכולם .
לא הבנתי איך אפשר להשוות שידור של DTT .
לבין שידורים של חברת יס עם כמות די מספקת של ערוצים + 7 ערוצי HD .
אז איפה ההשוואה ....
את יס / הוט אתה יכול להשוות ללווינים פרטיים, את ה DTT אתה יכול להשוות לשידורים האנלוגיים רק באיכות טובה יותר.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
Jeff - כמה ממירים כלולים בעסקה שלך?
שכנה שלי (מתמקחת טוב) בדיוק סגרה עם YES על 239 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנתיים, כולל ממיר MAX-HD אחד (בתשלום פיקדון ללא התחייבות) וממיר אחד רגיל. לגבי תכנים - בסיס + סרטים + 3 (נדמה לי) חבילות תוכן + HD (לא כולל 5HD).
נראה לי קצת יותר זול מ-270 ש"ח בהתחייבות ל-3 שנים, למרות שלה יש פחות חבילות תוכן וגם תשלום פיקדון על ה-MAX HD (שבכוונתה להחזיר בתום שנתיים).
שכנה שלי (מתמקחת טוב) בדיוק סגרה עם YES על 239 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנתיים, כולל ממיר MAX-HD אחד (בתשלום פיקדון ללא התחייבות) וממיר אחד רגיל. לגבי תכנים - בסיס + סרטים + 3 (נדמה לי) חבילות תוכן + HD (לא כולל 5HD).
נראה לי קצת יותר זול מ-270 ש"ח בהתחייבות ל-3 שנים, למרות שלה יש פחות חבילות תוכן וגם תשלום פיקדון על ה-MAX HD (שבכוונתה להחזיר בתום שנתיים).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אינשטיין ,
גם אצלי יש ממיר נוסף ( היה גם לפני זה ) והוא כלול במחיר שציינתי . כמו כן , ביקשתי וקיבלתי אפשרות להתקין ממיר שלישי רגיל ללא שום תוספת מחיר , מתי שארצה .
אם השכנה שלך לקוחה חדשה ביס ורק עכשיו הצטרפה אז אפשר להגיד שהיתה יכולה לקבל יותר ...
לפי המבצעים שיש עכשיו ביס למצטרפים חדשים , ניתן לקבל את YES-HD-MAX + +בסיס + סרטים + 3 חב' תוכן לבחירה, חודשיים ללא תשלום , ללא פיקדון ב-249 שח לחודש . השווי של הפקדון הוא בערך 30 שח לחודש , כך שנראה שהיא שילמה 20 שח יותר ממה שיס מציעים לכל הלקוחות החדשים .
תוודא שהיא קיבלה גם את החודשיים חינם ( כמו שכתוב ) ולדעתי אפשר לסחוט מהם גם 3 חודשים חינם של ה-MAX-HD (על בסיס הפרסומות בטלויזיה ) שזה שווי של בערך 100 שח במסלול הפקדון . אני קיבלתי גם את ההטבה הזו אבל במקרה של תשלום חודשי מלא של 60 שח לחודש עבור MAX-HD זה יוצא שווי של 180 שח .
הלינק למבצע\מבצעים שציינתי קודם : https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx
לדעתי זה הזמן הטוב ביותר לקבל הנחות משמעותיות מיס\הוט כי בעוד חודש הם יגלו שהעיניין של DTT לא מבריח לקוחות ויכול מאוד להיות שזה ישפיע הפוך .
גם אצלי יש ממיר נוסף ( היה גם לפני זה ) והוא כלול במחיר שציינתי . כמו כן , ביקשתי וקיבלתי אפשרות להתקין ממיר שלישי רגיל ללא שום תוספת מחיר , מתי שארצה .
אם השכנה שלך לקוחה חדשה ביס ורק עכשיו הצטרפה אז אפשר להגיד שהיתה יכולה לקבל יותר ...
לפי המבצעים שיש עכשיו ביס למצטרפים חדשים , ניתן לקבל את YES-HD-MAX + +בסיס + סרטים + 3 חב' תוכן לבחירה, חודשיים ללא תשלום , ללא פיקדון ב-249 שח לחודש . השווי של הפקדון הוא בערך 30 שח לחודש , כך שנראה שהיא שילמה 20 שח יותר ממה שיס מציעים לכל הלקוחות החדשים .
תוודא שהיא קיבלה גם את החודשיים חינם ( כמו שכתוב ) ולדעתי אפשר לסחוט מהם גם 3 חודשים חינם של ה-MAX-HD (על בסיס הפרסומות בטלויזיה ) שזה שווי של בערך 100 שח במסלול הפקדון . אני קיבלתי גם את ההטבה הזו אבל במקרה של תשלום חודשי מלא של 60 שח לחודש עבור MAX-HD זה יוצא שווי של 180 שח .
הלינק למבצע\מבצעים שציינתי קודם : https://secure.yes.co.il/Secure/join.aspx
לדעתי זה הזמן הטוב ביותר לקבל הנחות משמעותיות מיס\הוט כי בעוד חודש הם יגלו שהעיניין של DTT לא מבריח לקוחות ויכול מאוד להיות שזה ישפיע הפוך .
איינשטיין כתב:Jeff - כמה ממירים כלולים בעסקה שלך?
נראה לי קצת יותר זול מ-270 ש"ח בהתחייבות ל-3 שנים, למרות שלה יש פחות חבילות תוכן וגם תשלום פיקדון על ה-MAX HD (שבכוונתה להחזיר בתום שנתיים)....
ממיר MAXHD בפקדון ללא תשלום זה הוצאה חד פעמית לא קטנה. קשה לי להאמין שיס ויתרו על התחייבות של המקס HD לשלוש שנים, אבל ייתכן שבגלל פקדון מלא של 3000 ש"ח הם הסכימו.איינשטיין כתב:Jeff - כמה ממירים כלולים בעסקה שלך?
נראה לי קצת יותר זול מ-270 ש"ח בהתחייבות ל-3 שנים, למרות שלה יש פחות חבילות תוכן וגם תשלום פיקדון על ה-MAX HD (שבכוונתה להחזיר בתום שנתיים)....
החבילת תוכן הכי בסיסית במסלול צ'ויס שעולה ללקוח חדש 249 ש"ח, במקרה הזה מדובר על 239 שזו הנחה די רגילה. ולכן זה לא כזה זול כי גם את עלות הפקדון צריך להוון ולהחשיב בחישוב שזה מוסיף עוד כ- 35 ש"ח לחודש ולכן מדובר בשורה הסופית בכ- 275 ש"ח כאשר במחיר של 270 ללא פקדון Jeff מקבל עוד 7 חבילות.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
היא שילמה 1300 ש"ח פיקדון על הממיר (הצטרפה לפני כחודשיים), כך שעלות הפחת של הממיר היא כ-11 ש"ח בחודש.
היא לא לקוחה חדשה של YES אלא חידשה מנוי קיים.
ובדקתי איתה - יש לה 4 חבילות תוכן.
ול-riji - בלקיחת הממיר בפיקדון אין שום התחייבות.
ההתחייבות שיש לה לשנתיים זה בגלל החוזה "הרגיל" (בלי קשר ל-HD) - כך גם כתוב בהסכם ההצטרפות שלה.
ובדקתי איתה - יש לה 4 חבילות תוכן.
ול-riji - בלקיחת הממיר בפיקדון אין שום התחייבות.
ההתחייבות שיש לה לשנתיים זה בגלל החוזה "הרגיל" (בלי קשר ל-HD) - כך גם כתוב בהסכם ההצטרפות שלה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
פחת לא כולל היוון תכלס זה בכיוון ה- 15 ש"ח בחודש ואני עדיין חושב שהיא פיספסה משהו בחוזה,איינשטיין כתב:היא שילמה 1300 ש"ח פיקדון על הממיר (הצטרפה לפני כחודשיים), כך שעלות הפחת של הממיר היא כ-11 ש"ח בחודש.
ובדקתי איתה - יש לה 4 חבילות תוכן....
לפני חודשיים וגם היום יס לא מוכנים לחבילות של פחות מ- 3 שנים, הם מוכנים שתתחייב לחבילה
לשנתיים במחיר קבוע, אבל אז הם מוסיפים קנס על ביטול חבילת ה- HD לפני תום השלוש שנים.
בכל מקרה זה עדיין יוצא הפער ההגיוני כאשר Jeff מקבל מסלול שמתקרב לטופ (כל החבילות)
והיא קיבלה מסלול צ'ויס (סרטים + 3 חבילות) ולכן לא מדובר במשהו חריג זה הממוצע
ללקוחות שמתמקחים. מה שכן לפני כשבועיים היה פה מישהו שטען שהציעו לו חבילה של 125 ש"ח
לכל הערוצים כולל פרימיום במסגרת כביכול עסקית, לי זה נשמע חשוד וגם מרגיז מנקודת מבט
של לקוח קיים אבל באותה מידה גם קשה לי להאמין שמדובר במידע אמין או במקסימום הבטחה טלפונית
שלא באמת ניתן לממש.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
riji,riji כתב:אני עדיין חושב שהיא פיספסה משהו בחוזה,
לפני חודשיים וגם היום יס לא מוכנים לחבילות של פחות מ- 3 שנים, הם מוכנים שתתחייב לחבילה
לשנתיים במחיר קבוע, אבל אז הם מוסיפים קנס על ביטול חבילת ה- HD לפני תום השלוש שנים....
גם אני לקחתי את הממיר בפיקדון בתקופה שהוא עלה 1300 ש"ח. שום סעיף בחוזה לא מזכיר קנס. להיפך, על yes להחזיר לי את הכסף, במקרה שאני מחזיר את הממיר, בניכוי פחת של 10% על כל שנה או חלק ממנה. כמו-כן, אין שום סעיף בחוזה שמתנה את השירות בתקופת זמן כלשהי ובטח לא תקופה של 3 שנים.