שאלה כללית לגבי רסבירים
שלום לכולם
אשמח לקבל עזרה.
יש לי טלויזיית LCD SAMSUNG B530 בסלון ובקיר המשותף שלה עם החדר שינה עוד אחת .
אני יקנה רסיבר של ימאהה או אונקיו 506-507.
אני הולך לחבר בסלון ממיר כבלים ומחשב.
1. יש לי יציאת HDMI במחשב - אבל זה רק לוידאו אני חושב.. וכרטיס קול 7.1 .
איך אני מחבר את הרסיבר למחשב ולטלויזיה? לרסביר יש יציאות וכניסות HDMI ..
2. הכבלים שיוצאים מהממיר הולכים לרסיבר ואז ממנו לטלויזיה באיזה כבל? אותו HDMI שמשותף גם למחשב?\
3. יש פתרון שאני אוכל לחבר את הטלויזיה בחדר שינה גם לרסביר בסלון ולשלוט עליו משם? השלט יעבור קיר? הבנתי שיש ZONE 2 שאני אוכל לשמוע ברמקולים בחדר..
תודה רבה
אשמח לקבל עזרה.
יש לי טלויזיית LCD SAMSUNG B530 בסלון ובקיר המשותף שלה עם החדר שינה עוד אחת .
אני יקנה רסיבר של ימאהה או אונקיו 506-507.
אני הולך לחבר בסלון ממיר כבלים ומחשב.
1. יש לי יציאת HDMI במחשב - אבל זה רק לוידאו אני חושב.. וכרטיס קול 7.1 .
איך אני מחבר את הרסיבר למחשב ולטלויזיה? לרסביר יש יציאות וכניסות HDMI ..
2. הכבלים שיוצאים מהממיר הולכים לרסיבר ואז ממנו לטלויזיה באיזה כבל? אותו HDMI שמשותף גם למחשב?\
3. יש פתרון שאני אוכל לחבר את הטלויזיה בחדר שינה גם לרסביר בסלון ולשלוט עליו משם? השלט יעבור קיר? הבנתי שיש ZONE 2 שאני אוכל לשמוע ברמקולים בחדר..
תודה רבה
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קצת סדר:
1. אם תגיד איזה כרטיס מסך יש לך במחשב, נוכל לעזור לך לבדוק אם הוא מוציא גם אודיו over HDMI. אם לא, מחברים מיציאה אנלוגית (חיבור אוזניות) או דיגיטלית (S/PDIF או קואדקסיאלית, תלוי בכרטיס הקול).
החיבור לטלויזיה הוא או ע"י HDMI out, או קומפוננט וכו' - הרסיבר עושה את המיתוג (לרסיברים שונים יכולת מיתוג שונה בין מקורות, בד"כ אם האות נכנס ב HDMI הוא יוצא רק דרך HDMI).
2. ראה סעיף 1
3. יש רסיברים עם שלט מבוסס RF ( גלי רדיו), שייתכן ויעברו קיר. אפשרות אחרת היא להעביר (כמו שמעבירים את חוטי הרמקולים) IR Extender - מאריך IR (עינית בקצה אחד, emitter בקצה שני הממוקם מול העינית המובנית ברסיבר).
1. אם תגיד איזה כרטיס מסך יש לך במחשב, נוכל לעזור לך לבדוק אם הוא מוציא גם אודיו over HDMI. אם לא, מחברים מיציאה אנלוגית (חיבור אוזניות) או דיגיטלית (S/PDIF או קואדקסיאלית, תלוי בכרטיס הקול).
החיבור לטלויזיה הוא או ע"י HDMI out, או קומפוננט וכו' - הרסיבר עושה את המיתוג (לרסיברים שונים יכולת מיתוג שונה בין מקורות, בד"כ אם האות נכנס ב HDMI הוא יוצא רק דרך HDMI).
2. ראה סעיף 1
3. יש רסיברים עם שלט מבוסס RF ( גלי רדיו), שייתכן ויעברו קיר. אפשרות אחרת היא להעביר (כמו שמעבירים את חוטי הרמקולים) IR Extender - מאריך IR (עינית בקצה אחד, emitter בקצה שני הממוקם מול העינית המובנית ברסיבר).
יש לי GEFORCE 8600GT
ולוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3
1. את ה HDMI אני מחבר לרסיבר ואת הכבל אודיו גם לרסיבר?
2. את הממיר גם לרסיבר שממנו יוצא כבל HDMI אחד לטלויזיה?
3. איפה קונים IR Extender ?
4. בינתיים אין לי רסיבר - אז איך אני מחבר ישירות לטלויזיה את הכבל אודיו?
תודה רבה על העזרה!
1. את ה HDMI אני מחבר לרסיבר ואת הכבל אודיו גם לרסיבר?
2. את הממיר גם לרסיבר שממנו יוצא כבל HDMI אחד לטלויזיה?
3. איפה קונים IR Extender ?
4. בינתיים אין לי רסיבר - אז איך אני מחבר ישירות לטלויזיה את הכבל אודיו?
תודה רבה על העזרה!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
קרא את הדביק בפורום HTPC על חיבור לרסיבר, ובצע חיפוש בפורום על extender או IR repeater.
לגבי חיבור לטלויזיה - פשוט כבל שיוצא מחיבור האוזניות במחשב לשתי כניסות אנלוגיות בטלויזיה (שני RCA - אדום ולבן), המשויכות לחיבור ה HDMI בו תשתמש (עיין במנואל של הטלויזיה).
לגבי חיבור לטלויזיה - פשוט כבל שיוצא מחיבור האוזניות במחשב לשתי כניסות אנלוגיות בטלויזיה (שני RCA - אדום ולבן), המשויכות לחיבור ה HDMI בו תשתמש (עיין במנואל של הטלויזיה).