מחירי החבילות של יס
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
מכיוון שהמחירים עודכנו המאמר שלנו של מחירי yesHD אינם נכונים.
מישהו יודע את המחירים המעודכנים של החבילות (פיקדון, תשלום חודשי וכו')?
מישהו יודע את המחירים המעודכנים של החבילות (פיקדון, תשלום חודשי וכו')?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
מחירים למצטרפים חדשים לא השתנו.
ללקוחות קיימים:
מי שאין לו ממיר HD רגיל או Max - המחיר לא השתנה (59.90 ש"ח לחודש) אבל 3 חודשים ראשונים חינם.
מי שמשדרג ממיר HD רגיל - המחיר לא השתנה (תוספת של 29.90 ש"ח לחודש) אבל 3 חודשים ראשונים חינם.
מי שמשדרג ממיר Max - המחיר החדש הוא תוספת של 29.90 ש"ח לחודש אבל 3 חודשים ראשונים חינם.
מי שמשדרג גם ממיר HD רגיל וגם Max - המחיר החדש הוא תוספת של 19.90 ש"ח לחודש אבל 3 חודשים ראשונים חינם.
פקדון - 3200 ש"ח תשלום חד-פעמי (בתשלום אחד או 4 תשלומים), עם פחת של 10% לשנה החל מיום התקנת הממיר. בנוסף משלמים דמי שימוש חודשיים 19.90 ש"ח לחודש.
רכישה ללקוחות שרכשו Max או ממיר HD רגיל: החזרת הממיר הקיים וקבלת הממיר MaxHD בתשלום של 1250 ש"ח ללא החזר. בנוסף משלמים דמי שימוש חודשיים 19.90 ש"ח לחודש.
לסיום אני כמובן אזכיר שהמחיר הקובע הוא זה ש- yes מוסרת על אף שאלה אמורים להיות המחירים עד כמה שאני יודע.
ללקוחות קיימים:
מי שאין לו ממיר HD רגיל או Max - המחיר לא השתנה (59.90 ש"ח לחודש) אבל 3 חודשים ראשונים חינם.
מי שמשדרג ממיר HD רגיל - המחיר לא השתנה (תוספת של 29.90 ש"ח לחודש) אבל 3 חודשים ראשונים חינם.
מי שמשדרג ממיר Max - המחיר החדש הוא תוספת של 29.90 ש"ח לחודש אבל 3 חודשים ראשונים חינם.
מי שמשדרג גם ממיר HD רגיל וגם Max - המחיר החדש הוא תוספת של 19.90 ש"ח לחודש אבל 3 חודשים ראשונים חינם.
פקדון - 3200 ש"ח תשלום חד-פעמי (בתשלום אחד או 4 תשלומים), עם פחת של 10% לשנה החל מיום התקנת הממיר. בנוסף משלמים דמי שימוש חודשיים 19.90 ש"ח לחודש.
רכישה ללקוחות שרכשו Max או ממיר HD רגיל: החזרת הממיר הקיים וקבלת הממיר MaxHD בתשלום של 1250 ש"ח ללא החזר. בנוסף משלמים דמי שימוש חודשיים 19.90 ש"ח לחודש.
לסיום אני כמובן אזכיר שהמחיר הקובע הוא זה ש- yes מוסרת על אף שאלה אמורים להיות המחירים עד כמה שאני יודע.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הפיקדון שרשמת - 3200 ש"ח,
הוא אותו דבר על ה MAX HD ועל HD רגיל?
הוא אותו דבר על ה MAX HD ועל HD רגיל?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
עד כמה שידוע לי המחירים על ה- HD הרגיל לא השתנו, כך שהפיקדון על ה- HD הרגיל אמור להיות 2500 ש"ח.BigDragoon כתב:הפיקדון שרשמת - 3200 ש"ח,
הוא אותו דבר על ה MAX HD ועל HD רגיל?...
לקוחות חדשים ב YES
לקוח חדש מקבל את YES MAX HD עם 3 חבילות ערוצים ב 249 בחודש
ו 13 חבילות ערוצים ב 259 בחודש עם התחייבות ל3 שנים
ערוץ 5HD עולה עוד 35 ש"ח בחודש
ההתקנה ללא עלות...
ו 13 חבילות ערוצים ב 259 בחודש עם התחייבות ל3 שנים
ערוץ 5HD עולה עוד 35 ש"ח בחודש
ההתקנה ללא עלות...