בעייה מוזרה בניגון סרט MKV
שלום לכולם,
אתמול נתקלתי בבעייה מוזרה כשהרצתי סרט MKV
כשניגנתי אותו ב mpchc הוא הראה לי את הכתוביות בעברית אבל הסרט נתקע לרגע כל כמה שניות.
לעומת זאת כשניגנתי אותו ב VMC הוא רץ חלק לגמרי אבל לא הצלחתי להפעיל כתוביות בעברית, יש לציין שאני משתמש ב media control .
תודה
אתמול נתקלתי בבעייה מוזרה כשהרצתי סרט MKV
כשניגנתי אותו ב mpchc הוא הראה לי את הכתוביות בעברית אבל הסרט נתקע לרגע כל כמה שניות.
לעומת זאת כשניגנתי אותו ב VMC הוא רץ חלק לגמרי אבל לא הצלחתי להפעיל כתוביות בעברית, יש לציין שאני משתמש ב media control .
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ועם מה אתה מפענח את הסרט?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
האם שם קובץ הכתוביות הוא בדיוק כמו שם הסרט (למשל: Movie.avi + Movie.srt)? האם ב-FFDShow video decoder configuration איפשרת את הפילטר של Subtitles?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הבנתי. צריך לאפשר את זה ב-HAALI, ואז זה גם אמור להופיע כאופציה בתפריטים של ה-Media Control.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אז תאפשר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

ל Haali ול ffdshow יש תפקידים שונים לחלוטין שאין ביניהם חפיפה. Haali הוא מפצל מדיה, כלומר תפקידו לפרק את אריזת ה MKV ולשלוח את הרכיבים שלה למפענחים ולפורסים המתאימים. אם אתה מסמן לו שלא יטפל בכתוביות אז הוא לא ישלוף אותן מאריזת ה MKV וגם לא ידחוף אותן ל ffdshow.
ffdshow לעומתו הוא מפענח אודיו ווידאו, post-processor ופורס כתוביות. אם תסמן לו שלא יטפל בכתוביות אז גם אם Haali ידחוף לו אותן הוא יתעלם מהם ולא ירכיב אותן בתמונה.
MPC-HC הוא נגן שכולל בתוכו פילטרים לפענוח אודיו ווידאו ופריסת כתוביות. לכן הוא לא זקוק לפילטרים שיש ל ffdshow.
ffdshow לעומתו הוא מפענח אודיו ווידאו, post-processor ופורס כתוביות. אם תסמן לו שלא יטפל בכתוביות אז גם אם Haali ידחוף לו אותן הוא יתעלם מהם ולא ירכיב אותן בתמונה.
MPC-HC הוא נגן שכולל בתוכו פילטרים לפענוח אודיו ווידאו ופריסת כתוביות. לכן הוא לא זקוק לפילטרים שיש ל ffdshow.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

בבקשה דווח חזרה אם הבעיה נפתרה או לא ואם עוד יוותר לך זמן אז אני ממליץ לך לקרוא את: http://www.hometheater.co.il/article013 ... 7%9E%D7%94 כי זה יבהיר לך כמה נקודות חשובות בנוגע לקבצי MKV