כל מה שתרצו לדעת על שידורי HD ב-yes, כלומר yesHD ו-yesMax HD
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
המסך ברשותך hdredey?
לפי גוון ועוצמת האור במסך והרקע שמים לב.אבל זה זניח .אם אני מכייל ונותן למסך את מלוא הקונארס והבהירות זה מעט דועך.
אבל אצלי זה מופיע רק בטושיבה hdredey.
בסמסונג ובלגי לד שהן fullhd זה לא מורגש.
לפי גוון ועוצמת האור במסך והרקע שמים לב.אבל זה זניח .אם אני מכייל ונותן למסך את מלוא הקונארס והבהירות זה מעט דועך.
אבל אצלי זה מופיע רק בטושיבה hdredey.
בסמסונג ובלגי לד שהן fullhd זה לא מורגש.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
עופר , שאלה בנושא ממיר HD של HOT.....
ברשותי LCD FHD וממיר HD של HOT. יש מצב שאני יכול לשנות הגדרות או לשנות משהו פיזי בממיר כדי
להיות במצב האופטימלי , ותמיד לנצל את שידורי ה-HD כראוי (אולי גם את השידור ב-16/9)?
תודה זורקה
להיות במצב האופטימלי , ותמיד לנצל את שידורי ה-HD כראוי (אולי גם את השידור ב-16/9)?
תודה זורקה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
עופר שלום,
האם ניתן לפנות לחברת יס למטרת סידור בעית תזמון התוכניות שיש בממירים בכללי?
אי אפשר לתזמן תוכנית בצורה קבועה כמו בממירי DTT אלא רק לאותו היום בלבד...
אני מאמין שאני מדבר בשם כולנו כשאני אומר שהדבר פוגע מאוד בחווית השימוש בממיר של יס ובכלל בתכנים
ואין זה ברור למה הדבר לא אפשרי בעוד ממירי ה-DTT הפשוטים ביותר עושים פעולה פשוטה זו מהקופסה.
כמו כן בממיר ה-HD הרגיל (לא יודע בדבר יתר הממירים המתקדמים) ממשק התוכנה איטי ולוקח זמן במעבר בין ערוץ לערוץ.. זמן שלא לוקח במעבר בין ערוץ לערוץ בממירים הרגילים של יס..
תודה!
האם ניתן לפנות לחברת יס למטרת סידור בעית תזמון התוכניות שיש בממירים בכללי?
אי אפשר לתזמן תוכנית בצורה קבועה כמו בממירי DTT אלא רק לאותו היום בלבד...
אני מאמין שאני מדבר בשם כולנו כשאני אומר שהדבר פוגע מאוד בחווית השימוש בממיר של יס ובכלל בתכנים
ואין זה ברור למה הדבר לא אפשרי בעוד ממירי ה-DTT הפשוטים ביותר עושים פעולה פשוטה זו מהקופסה.
כמו כן בממיר ה-HD הרגיל (לא יודע בדבר יתר הממירים המתקדמים) ממשק התוכנה איטי ולוקח זמן במעבר בין ערוץ לערוץ.. זמן שלא לוקח במעבר בין ערוץ לערוץ בממירים הרגילים של יס..
תודה!
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
1080i בערוצים הרגילים. (ליניאריים).
720p בתכני ה- HD ב- VOD.
720p בתכני ה- HD ב- VOD.