PHILIPS 56PFL9954H/12 21:9
-
erezm_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
בוקר טוב
רציתי לדעת לגבי המסך זה 56PFL9954H/12 מספר דברים:
1 יש לי סלון 3 מטר האם מסך זה מתאים לסלון כזה?
2 במידה וכן, האם אני אראה את הנקודות של PIXEL או תמונה חלקה.
3 מה עלות של מסך כזה ?כשהוא הגיע לארץ תמחרו אותו ב 35K
4 יש לי את רסיבר RXV-3900 יש לו מעבד תמונה,האם התמונה יכולה לקבל עיוות כתוצאה מהעבוד תמונה שהרסיבר מבצע?ואם כן אך אני מבטל את העיבוד תמונה ברסיבר?
המשך יום נפלא ואופטימי.
ארז
רציתי לדעת לגבי המסך זה 56PFL9954H/12 מספר דברים:
1 יש לי סלון 3 מטר האם מסך זה מתאים לסלון כזה?
2 במידה וכן, האם אני אראה את הנקודות של PIXEL או תמונה חלקה.
3 מה עלות של מסך כזה ?כשהוא הגיע לארץ תמחרו אותו ב 35K
4 יש לי את רסיבר RXV-3900 יש לו מעבד תמונה,האם התמונה יכולה לקבל עיוות כתוצאה מהעבוד תמונה שהרסיבר מבצע?ואם כן אך אני מבטל את העיבוד תמונה ברסיבר?
המשך יום נפלא ואופטימי.
ארז
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לילה טוב
1)אם התכוונת שאתה יושב במרחק 3 מטר מהמסך אז כן..אם כי יהיו מספר אנשים שימצאו את זה גדול מדי.
2)תיראה אתה חייב להבין שהמסך הזה מגיע עם רזולציה גבוה מהרגיל 2800X1080p אם אני מדייק ובפרופרציות מותאמות לסרטי קולנע.
ככה שזה מאוד יקשה עליו בשידורים באיכות נמוכה ו4:3 תחשוב שהמסך צריך לעשות זום אין כדאי להתאים לך את התמונה ולעיתים גם ל''המציא'' פיקסלים לא קיימים בשביל להשלים חלקים ממנה קושי שיש לרוב מסכי הfull hd, שלא נדבר על מסך שמגיע עם כמעט פי 2 יותר רזולציה ושבהרבה יותר רחב זה מטורף, מצד שני יש לך את המעבד החזק של פיליפס הperfect pixle שנחשב כאחד המובילים בתחום הזה של עיבוד תמונה.
3)35k זה לפני הנחות וכאלה אני מאמין שאפשר להוציא אותו ב28k אולי פחות.
לדעתי זה מסך מצוין אלא שהוא לא מיועד כלכך לסלון אלא יותר לחדרי קולנוע .אבל תבדוק אותו בעצמך בשקם אלקטריק הרצליה יש להם אחד כזה פתוח בתצוגה, כמו כן הייתי מציע לקרוא ביקורות עליו.
לצרכים שלך אולי עדיף לך ללכת על ה9703 ב52'' או אם אתה רוצה בכלל להשתולל 9803 led השנה בעולם.
2)תיראה אתה חייב להבין שהמסך הזה מגיע עם רזולציה גבוה מהרגיל 2800X1080p אם אני מדייק ובפרופרציות מותאמות לסרטי קולנע.
ככה שזה מאוד יקשה עליו בשידורים באיכות נמוכה ו4:3 תחשוב שהמסך צריך לעשות זום אין כדאי להתאים לך את התמונה ולעיתים גם ל''המציא'' פיקסלים לא קיימים בשביל להשלים חלקים ממנה קושי שיש לרוב מסכי הfull hd, שלא נדבר על מסך שמגיע עם כמעט פי 2 יותר רזולציה ושבהרבה יותר רחב זה מטורף, מצד שני יש לך את המעבד החזק של פיליפס הperfect pixle שנחשב כאחד המובילים בתחום הזה של עיבוד תמונה.
3)35k זה לפני הנחות וכאלה אני מאמין שאפשר להוציא אותו ב28k אולי פחות.
לדעתי זה מסך מצוין אלא שהוא לא מיועד כלכך לסלון אלא יותר לחדרי קולנוע .אבל תבדוק אותו בעצמך בשקם אלקטריק הרצליה יש להם אחד כזה פתוח בתצוגה, כמו כן הייתי מציע לקרוא ביקורות עליו.
לצרכים שלך אולי עדיף לך ללכת על ה9703 ב52'' או אם אתה רוצה בכלל להשתולל 9803 led השנה בעולם.
-
erezm_1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 277
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
פיליפס 56PFL9954H/12
בוקר טוב
ראיתי אתמול את המסך בשקם אלקטריק בהרצלייה.... מסך סוף הדרך והתמונה בכלל יוצא מהכלל...
אבל כשרציתי שיחליפו ערוץ נאמר לי שהTV לא מחוברת לכבלים והיא מחוברת רק ל DVD
קצת מוזר. אבל הם אמרו שבשלב זה הם לא מחברים רק יותר מאוחר הם יחברו את ה TV לכבלים.
קצת מעצבן לשלם מחיר גבוהה ולא נותנים לך לבדוק את TV לפני הקנייה !!!

ראיתי אתמול את המסך בשקם אלקטריק בהרצלייה.... מסך סוף הדרך והתמונה בכלל יוצא מהכלל...
אבל כשרציתי שיחליפו ערוץ נאמר לי שהTV לא מחוברת לכבלים והיא מחוברת רק ל DVD
קצת מוזר. אבל הם אמרו שבשלב זה הם לא מחברים רק יותר מאוחר הם יחברו את ה TV לכבלים.
קצת מעצבן לשלם מחיר גבוהה ולא נותנים לך לבדוק את TV לפני הקנייה !!!
איכות השידור דווקא ברשתות נמוכה מאוד יחסית כי משקיעים כבלים של 3 שקל.
וזה דבר ידוע הסיגנל שיוצא מהמפצלים הוא זה שגורם לשידור הטלויזיוני להראות רע בחנויות.
ואני אתן דוגמא אישית: יש לי פיליפס 37pfd7603 בחדר שינה מחובר לממיר hothd והאיכות הרבה יותר טובה מכל מסך אחר שיש לי בחנות.
וזה דבר ידוע הסיגנל שיוצא מהמפצלים הוא זה שגורם לשידור הטלויזיוני להראות רע בחנויות.
ואני אתן דוגמא אישית: יש לי פיליפס 37pfd7603 בחדר שינה מחובר לממיר hothd והאיכות הרבה יותר טובה מכל מסך אחר שיש לי בחנות.
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות ידע.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
מסך רחב כזה לא הכי מתאים לצפיה בשידורי טלויזיה רגילים - רק חלק קטן ממנו יהיה מלא בתמונה.
9704
לפני חודשיים התעניינתי במחירו של 9803 גודל 42
בטופ אודיו המחיר היה 25900 והם אמרו שזה לפני הנחה.
נראה לי שהדגם שמחליף הוא 9704
9704 series
Perfect Pixel HD Engine,
Ambilight Spectra 3
•
Full HD 1080p
•
LED LUX display
•
200Hz Clear LCD (1ms)
•
Perfect Natural Motion
•
Perfect Contrast 5000000:1
•
Net TV, DLNA, Wi-Fi
•
5 x HDMI 1.3a with EasyLink
•
2 x SCART
•
Built in DVB-T/ DVB-C/CI+
כמו כן לא נראה לי שדגם זה הגיע עדיין לארץ.
בטופ אודיו המחיר היה 25900 והם אמרו שזה לפני הנחה.
נראה לי שהדגם שמחליף הוא 9704
9704 series
Perfect Pixel HD Engine,
Ambilight Spectra 3
•
Full HD 1080p
•
LED LUX display
•
200Hz Clear LCD (1ms)
•
Perfect Natural Motion
•
Perfect Contrast 5000000:1
•
Net TV, DLNA, Wi-Fi
•
5 x HDMI 1.3a with EasyLink
•
2 x SCART
•
Built in DVB-T/ DVB-C/CI+
כמו כן לא נראה לי שדגם זה הגיע עדיין לארץ.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ניראה לי הוא יכנס עוד חודש בערך ויעלה באיזור ה30k...
עדיף ללכת על הקצת על ה9803 ההבדל בין הדגמים אל מצדיק את הפער במחיר.