היי כולם, אני ירוק בתחום ולאחר קריאה מעמיקה בעיקר של האתר הזה ותחקיר החלטתי שאני קונה את ה hdx 1000, המכשיר הגיע אתמול (תודה, תודה) והתחלתי בהתקנה ויש לי מספר שאלות ואני אשמח לעצות מלומדות.
התקנתי את המכשיר (הורדתי את עידכון התוכנה האחרון, חיברתי ב hdmi למסך)
בדיקה מספר 1:
הכנסתי סרט (דיסק און קי 32g) בפורמט mkv שהורדתי ובישלתי לו כתוביות (המחשב הביתי שלי הוא מקינטוש)
במחשב שלי הסרט נראה נשמע ונקרא בצורה טובה (בסטרימר הקודם שלי הוא נשמע ונקרא בקשר לנראה היה קצת פחות שמח ובגלל זה החלפתי ל hdx)
המכשיר זיהה את הדיסק און קי, הסרט רץ חלק אין לי סאונד והכתוביות הפוכות.
האם מישהו מכיר את התופעה?
האם יש צורך בהגדרות מיוחדות בזמן שמכינים את הקובץ mkv והכתוביות בשביל ה hdx?
כל הניסיונות לא עזרו.
בדיקה מספר 2:
העלתי לדיסק און קי תמונות ומוזיקה
התמונות והמוזיקה זוהו ונוגנו בצורה טובה
ובכל זאת שאלה האם אפשר לראות את העטיפות של הדיסקים ומידע נוסף על המכשיר או בזמן הניגון?
בדיקה מספר 3
הורדתי למחשב שלי את הגרסה הכנראה אחרונה והכנראה מתאימה למק של ה myihome
לא ממש הצלחתי לפתוח, ביצעתי התקנה יש לי אייקון של האפליקציה של אבל חוץ מזה כלום.
האם יש כאן מישהו שעושה סטרים בעזרת התוכנה הזאת ומשתמש במקינטוש? אשמח לעצות
שאלות כלליות:
האם ניתן להתקין דיסק של sata2 או רק sata?
כמה השימוש במכשיר יעילי כאשר מחובר לו דונגל של wifi?
לאחר התקנת הדיסק האם אפשר להתקין את תוכנת הבוקסי (מי שמכיר)?
אני מקווה שזה לא היה טרחני מידי ואשמח לעצות ותגובות.
קניתי hdx אשמח לעצות
בדיקה מספר 1: אתה לא צריך להכין שום דבר בקובץ ותרגום, כל מה שעליך לעשות זה ששם הקובץ של הסרט והתרגום יהיו זהים (חוץ מהסיומת כמובן). לגבי הסאונד, איזה סאונד קיים בקובץ ואיך אתה מנסה לשמוע אותו (יש DTS HD, יש לך רסיבר וכו'? תן יותר פרטים).
בדיקה 2: תתחיל עם ה YAMJ לסרטים (מדריך קיים כאן, ראה בהודעה השניה לעיל), לגבי מוזיקה יש תוכנה שעושה משהו זהה אבל היא לא מזהה כותרים בעברית.
בדיקה 3: התוכנה רצה ברקע, עליך להיכנס להגדרות ולהגדיר איזה ספריות לדגום, זהו מעבר לזה ה HDX יזהה את התוכנה ברשת.
דיסק קשיח, עליך להתקין את הסדרה הירוקה של WD, כל השאר ממש לא משנה.
הזרמה אלחוטית של תכני HD, למעטים זה עובד, עדיף להשקיע ברשת חוטית.
אל תהסס לשאול עוד.
בדיקה 2: תתחיל עם ה YAMJ לסרטים (מדריך קיים כאן, ראה בהודעה השניה לעיל), לגבי מוזיקה יש תוכנה שעושה משהו זהה אבל היא לא מזהה כותרים בעברית.
בדיקה 3: התוכנה רצה ברקע, עליך להיכנס להגדרות ולהגדיר איזה ספריות לדגום, זהו מעבר לזה ה HDX יזהה את התוכנה ברשת.
דיסק קשיח, עליך להתקין את הסדרה הירוקה של WD, כל השאר ממש לא משנה.
הזרמה אלחוטית של תכני HD, למעטים זה עובד, עדיף להשקיע ברשת חוטית.
אל תהסס לשאול עוד.