עריכה: שאלות בקשר לקניית סטרימר.
אני רוצה לקנות באנגליה את ה- A110 או את ה- HDX1000 בגלל יכולות ה- DTS DOWNMIX.
איפה אפשר למצוא את הדגמים הנ"ל בחנויות פיזיות בלונדון?
במידה ולא, באיזה אתרים ניתן לבצע הזמנות ללונדון ?
בנוסף יש לי כמה שאלות:
1.אם אני אוריד ריפ של בלוריי וינגן באחד מהמכשירים הנ"ל, יתבצע DOWNMIX לסאונד? אני שואל בגלל שבריפ של בלוריי יש פורמטים מתקדמים יותר מאשר DTS.
2. הייתי בחנות בארץ שמוכרת את ה-A110 ושמה כלל לא המליצו לי על הדגם הזה, בטענה שהוא מלא בעיות, כמו אי תיאום בין הסאונד לתמונה בזמן שמתבצע DOWNMIX, התחממות, תקיעות ולאחר מכן צורך בריסטים וקושי בלסנכרן תיקיות וקבצים בין המחשב לסטרימר.
האם כל זה נכון?
תודה.
איפה אפשר למצוא את הדגמים הנ"ל בחנויות פיזיות בלונדון?
במידה ולא, באיזה אתרים ניתן לבצע הזמנות ללונדון ?
בנוסף יש לי כמה שאלות:
1.אם אני אוריד ריפ של בלוריי וינגן באחד מהמכשירים הנ"ל, יתבצע DOWNMIX לסאונד? אני שואל בגלל שבריפ של בלוריי יש פורמטים מתקדמים יותר מאשר DTS.
2. הייתי בחנות בארץ שמוכרת את ה-A110 ושמה כלל לא המליצו לי על הדגם הזה, בטענה שהוא מלא בעיות, כמו אי תיאום בין הסאונד לתמונה בזמן שמתבצע DOWNMIX, התחממות, תקיעות ולאחר מכן צורך בריסטים וקושי בלסנכרן תיקיות וקבצים בין המחשב לסטרימר.
האם כל זה נכון?
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לא ניתן למצוא לרוב מזרימי מדיה בחנויות פיזיות, אלא רק דרך רכישה מקוונת.
1. ניתן בהינתן רסיבר מתאים עבור פענוח. הדבר רשום בביקורת למכשירים, מומלץ לקרוא.
2. היית בחנות שמוכרת את אחד המכשירים המתחרים כנראה ברווח גדול יותר, לפיכך קיבלת תשובה מטעה.
אודה לך אם תוכל לציין את שם החנות.
1. ניתן בהינתן רסיבר מתאים עבור פענוח. הדבר רשום בביקורת למכשירים, מומלץ לקרוא.
2. היית בחנות שמוכרת את אחד המכשירים המתחרים כנראה ברווח גדול יותר, לפיכך קיבלת תשובה מטעה.
אודה לך אם תוכל לציין את שם החנות.
1. אם אין לי רסיבר, אני לא אוכל לשמוע סאונד בסרטי בלוריי? קראתי את בביקורות לגבי זה, אבל הנושא הזה עדיין לא ברור לי.
יש לציין שאני מתכוון לחבר את הסטרימר ישירות ל-LCD.
2. אז אני מבין שכל הבעיות הללו הם הבל הבלים, למרות שכאשר המוכר הדגים לי שם כמה סרטים הייתה בהתחלה בעיה שהמכשיר לא הציג את הקבצים שעל השרת, אך אני משער שהבעיה היא לא בפופקורן.
החנות שבה הייתי היא אניגמה ושם המוכר המליץ לי בחום על 6500 במקום ה- A110.
ושוב תודה.
יש לציין שאני מתכוון לחבר את הסטרימר ישירות ל-LCD.
2. אז אני מבין שכל הבעיות הללו הם הבל הבלים, למרות שכאשר המוכר הדגים לי שם כמה סרטים הייתה בהתחלה בעיה שהמכשיר לא הציג את הקבצים שעל השרת, אך אני משער שהבעיה היא לא בפופקורן.
החנות שבה הייתי היא אניגמה ושם המוכר המליץ לי בחום על 6500 במקום ה- A110.
ושוב תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

1. תוכל לשמוע סאונד, אך המזרימדיה יבצע Downmix לסטריאו. כאשר אתה עושה שימוש במזרימדיה ומסך דק, מומלץ מאוד לצרף לפחות זוג רמקולים ורסיבר, ההבדל באיכות השמע תעלה פלאים לעומת שימוש ברמקולים המובנים במסך.
2. לא הייתי משתמש בביטוי הזה, הוא מעט בוטה. ייתכן שקיבלת השוואה מוטה אשר נועדה לכוון אותך למכשיר שעליו החנות מרוויחה יותר.
אם זה חשוב לך, שים לב כי כיום רק ה TViX 6500 וה HDi יודעים להציג תפריטי Blu-ray, חבורת ה NMT לא.
כיצד אתה מתכוון להזרים תכנים למזרימדיה, דרך כונן קשיח חיצוני או רשת?
2. לא הייתי משתמש בביטוי הזה, הוא מעט בוטה. ייתכן שקיבלת השוואה מוטה אשר נועדה לכוון אותך למכשיר שעליו החנות מרוויחה יותר.
אם זה חשוב לך, שים לב כי כיום רק ה TViX 6500 וה HDi יודעים להציג תפריטי Blu-ray, חבורת ה NMT לא.
כיצד אתה מתכוון להזרים תכנים למזרימדיה, דרך כונן קשיח חיצוני או רשת?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

וודא כי אתה רוכש כונן קשיח פנימי מסדרה ירוקה כלשהי, הם נוטים להתחמם פחות וזה חשוב ב A-110\HD X 1000 מכיוון שהם בעלי קירור פסיבי.