רסיבר 3900 לא מצליח להתחבר לרשת
עד לא מזמן השתמשתי בראוטר מודם פשוט של בזק ולא הייתה איתו בעייה לרסיבר לתקשר ברשת לצורך רדיונט ועדכוני תוכנה.
החלפתי את הראוטר למודם-ראוטר חדש של EDIMAX מדגם: AR-7265WNA ואת הרסיבר חיברתי בכבל רשת והרסיבר לא מצליח להתחבר לרשת וכשאני מנסה להכנס ל NET RADIO אני מקבל Access error.
מה עלי לעשות או לבדוק כדי לסדר את זה?
החלפתי את הראוטר למודם-ראוטר חדש של EDIMAX מדגם: AR-7265WNA ואת הרסיבר חיברתי בכבל רשת והרסיבר לא מצליח להתחבר לרשת וכשאני מנסה להכנס ל NET RADIO אני מקבל Access error.
מה עלי לעשות או לבדוק כדי לסדר את זה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הגדרת NAT כמו שצריך?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
כן, בתפריט הרסיבר מופיעים הכתובות הנ"ל כאשר הוא מוגדר על DHCP על ON:
IP Address - 192.168.2.100
Subnet Mask - 255.255.255.0
192.168.2.1 - Default Gareway
DNS Server (p) - 192.168.2.1
DNS Server (s) - 0.0.0.0
אחרי שאני מכבה את ה DHCP ושם אותו על OFF הכתובות משתנות לחלוטין ואף ניתן לקבוע אותם ידנית ברסיבר.
אין לי מושג מה זה אומר ואני לא יודע אם ה DHCP אמור להיות על ON או על OFF, אך בשני המצבים הרסיבר לא מצליח להתחבר לרשת.
Catskinner,
מה בדיוק צריך להגדיר ב NAT? בעבר פתחתי פורטים לתוכנות שיתוף בראוטר תחת התפריט:
AdvancedSetup / NAT / Virtual Server
האם לזה התכוונת? כי אם כן אז כבר ניסיתי להגדיר שם את הרסיבר אבל אין לרסיבר פורטים TCP / UDP שאוכל לשים שם.
אשמח לעזרה, תודה.
IP Address - 192.168.2.100
Subnet Mask - 255.255.255.0
192.168.2.1 - Default Gareway
DNS Server (p) - 192.168.2.1
DNS Server (s) - 0.0.0.0
אחרי שאני מכבה את ה DHCP ושם אותו על OFF הכתובות משתנות לחלוטין ואף ניתן לקבוע אותם ידנית ברסיבר.
אין לי מושג מה זה אומר ואני לא יודע אם ה DHCP אמור להיות על ON או על OFF, אך בשני המצבים הרסיבר לא מצליח להתחבר לרשת.
Catskinner,
מה בדיוק צריך להגדיר ב NAT? בעבר פתחתי פורטים לתוכנות שיתוף בראוטר תחת התפריט:
AdvancedSetup / NAT / Virtual Server
האם לזה התכוונת? כי אם כן אז כבר ניסיתי להגדיר שם את הרסיבר אבל אין לרסיבר פורטים TCP / UDP שאוכל לשים שם.
אשמח לעזרה, תודה.