באיזה פורמטי אודיו כרטיס המסך תומך?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
iakovl, אתה טועה ומטעה.
יתרונו הגדול של 4850 זה בכך שבנוסף להיותו כרטיס חזק ושקט, מאפשר להינות מאודיו HD, כלומר תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים DTS-HD ודולבי TURE-HD.
הבעייה היא... שגם אני חיפשתי באינטרנט, למרות שטכנית אין לי את הכרטיס, ולא מצאתי מישהו שהצליח להפעיל אותו עם סאונד שכזה. אומרים שכנראה הבעייה בדרייברים של ATI שידועים כ#@$!.
בכל מקרה אולי בקרוב אקבל כרטיס כזה כך שאוכל לחקור לעומק ולשפוך אור על העניין.
יתרונו הגדול של 4850 זה בכך שבנוסף להיותו כרטיס חזק ושקט, מאפשר להינות מאודיו HD, כלומר תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים DTS-HD ודולבי TURE-HD.
הבעייה היא... שגם אני חיפשתי באינטרנט, למרות שטכנית אין לי את הכרטיס, ולא מצאתי מישהו שהצליח להפעיל אותו עם סאונד שכזה. אומרים שכנראה הבעייה בדרייברים של ATI שידועים כ#@$!.
בכל מקרה אולי בקרוב אקבל כרטיס כזה כך שאוכל לחקור לעומק ולשפוך אור על העניין.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
עכשיו חידשת לי... אבל לא לגמרי
אני דיברתי על פורמטים של קבצים באופן הרגיל של המובן,
לגבי התמיכה
אני דיברתי על פורמטים של קבצים באופן הרגיל של המובן,
לגבי התמיכה
Multimedia features
The RV770 GPU see the implementation of UVD 2, offering full hardware MPEG-2, H.264/MPEG-4 AVC and VC-1 decoding and the support for dual video streams, the Advanced Video Processor (AVP) also saw an upgrade with DVD upscaling capability and dynamic contrast feature. The RV770 series GPU also supports xvYCC color space output and 7.1 surround sound output (LPCM, AC3, DTS) over HDMI. The RV770 GPU also supports an Accelerated Video Transcoding (AVT) feature, which has video transcoding functions being assisted by the GPU, through stream processing....
- staticx
- חבר מכור קשה

ויותר ספציפי
http://www.amd.com/us/products/desktop/ ... tions.aspx
http://www.amd.com/us/products/desktop/ ... tions.aspx
Integrated HD audio controller with support for stereo and multi-channel (up to 7.1) audio formats, including AC-3, AAC, DTS, DTS-HD & Dolby True-HD4, enabling a plug-and-play audio solution over HDMI...
זאת היתה אמורה להיות השאלה הבאה...staticx כתב:iakovl, אתה טועה ומטעה.
בכל מקרה אולי בקרוב אקבל כרטיס כזה כך שאוכל לחקור לעומק ולשפוך אור על העניין....
הכרטיס מחובר דרך HDMI למגבר yamaha rx-v565 שאמור לקרוא את כל הפורמטים האלה, אבל משום מה החיווי היחידי שאני תמיד רואה במגבר הוא cinema dsp אף פעם לא קרה שהוא זיהה דרך יציאת ה hdmi פורמטים אחרים, האם יש לזה פתרון ומה זה אומר ה cinema dsp הזה...???
תודה,
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
שימו לב לשורות הקטנות בהערה על ה TrueHD:
Subject to digital rights management limitations; maximum supported audio stream bandwidth is 6.144 Mbps
אני לא הצלחתי להבין אם הוא מסוגל לעשות PASS THROUGHT או רק לפענח את הפורמטים ולהעביר אותם כ multi-channel?
Subject to digital rights management limitations; maximum supported audio stream bandwidth is 6.144 Mbps
אני לא הצלחתי להבין אם הוא מסוגל לעשות PASS THROUGHT או רק לפענח את הפורמטים ולהעביר אותם כ multi-channel?
- staticx
- חבר מכור קשה

לא מכיר כל כך, אבל אצלי למשל באונקיו 605, כאשר מועבר צליל שונה, יש רעש של מתג כלשהו פנימי, מין קליק כזה. זה קורה במעברים בין DD ל DTS לסטריאו.
אתה שומע בסראונד? אם אתה מריץ בדיקת שמע של רמקולים, אתה שומע מכל רמקול בנפרד?
בכל אופן אם אקבל כרטיס כזה אני מבטיח להסביר איך פותרים את החידה הזו
אתה שומע בסראונד? אם אתה מריץ בדיקת שמע של רמקולים, אתה שומע מכל רמקול בנפרד?
בכל אופן אם אקבל כרטיס כזה אני מבטיח להסביר איך פותרים את החידה הזו
אני שומע בכל הרמקולים ויש צליל סראונד אבל אני לא יודע באיזה פורמט הוא מעביר את זה,
אמור להיות חיווי של הפורמט ברסיבר אבל אין שום דבר.
האמת היא שיש לי רק כאב ראש מהדרייברים של ati וזה פשוט חוצפה שהם משחררים כרטיסים עם תמיכה תוכנתית כזאת זוועתית זה פשוט לעשות צחוק מהלקוחות שלהם.
פעם אחרונה שאני קונה ati זה בטוח.
אמור להיות חיווי של הפורמט ברסיבר אבל אין שום דבר.
האמת היא שיש לי רק כאב ראש מהדרייברים של ati וזה פשוט חוצפה שהם משחררים כרטיסים עם תמיכה תוכנתית כזאת זוועתית זה פשוט לעשות צחוק מהלקוחות שלהם.
פעם אחרונה שאני קונה ati זה בטוח.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כנראה שנתקענו עם הטעיה בפרסום, כי זה לא תומך ב-PAVP (ניגון תוכן מוגן).
הפתרון היחיד כרגע זה הכרטיס היקר של ASUS או סטרימר.
הפתרון היחיד כרגע זה הכרטיס היקר של ASUS או סטרימר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
נקווה שהכרטיס החדש של אוזון יהיה שווה משהוא.
800 ש"ח עוד אולי אני אחשוב להוציא עליו. 1000+ כבר ממש לא
800 ש"ח עוד אולי אני אחשוב להוציא עליו. 1000+ כבר ממש לא
- staticx
- חבר מכור קשה

ליתר דיוק, הכרטיס תומך ב PVP (לוידאו) אבל לא ב PAP (לאודיו)pixies כתב:כנראה שנתקענו עם הטעיה בפרסום, כי זה לא תומך ב-PAVP (ניגון תוכן מוגן).
הפתרון היחיד כרגע זה הכרטיס היקר של ASUS או סטרימר....
הדעות ברשת מאוד חלוקות בנושא... הדעה הרווחת היא שהכרטיס בכלל לא מסוגל להעביר את הפורמטים החדשים כיוון שרוחב הפס שלו לא מאפשר לו, בכרטיסים האלה העברת הנתונים היא עד 6 מגה וזה לא מספיק לאודיו HD.
פה תוכל למצא הסברים ודוגמה לאדם שהצליח להוציא LPCM מהכרטיס
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1041621