שלום
אני רוצה לדעת האם ישנה דרך לכבות ולהדליק את הממיר דרך המחשב? המטרה היא שאני מכבה את כל המערכת (מחשב + ממיר), וכאשר המחשב מתעורר הוא ידליק איתו את הממיר.
אני עם MCE 2005 וממיר 3100 של YES.
תודה
מוטי
כיבוי והדלקת ממיר YES 3100 דרך ה HTPC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אין דרך אמינה לעשות את זה, בגלל שאין כפתור נפרד שמדליק ומכבה, ואז לא תהיה ודאות אם הממיר כבוי או דלוק (למשל, לצורך הקלטה).
לדעתי עדיף להשאיר את הממיר תמיד דלוק.
ואם בכל זאת (ללא הקלטות) - אתה יכול לעשות את זה עם כפתורי מאקרו בשלטים אוניברסליים. כמו כן, יש תוכנות כמו IR Server Suite ו-Event Ghost שמאפשרות לתכנת רצף של שידורי IR שיעשו את זה בכל מיני אירועים שאתה קובע.
לדעתי עדיף להשאיר את הממיר תמיד דלוק.
ואם בכל זאת (ללא הקלטות) - אתה יכול לעשות את זה עם כפתורי מאקרו בשלטים אוניברסליים. כמו כן, יש תוכנות כמו IR Server Suite ו-Event Ghost שמאפשרות לתכנת רצף של שידורי IR שיעשו את זה בכל מיני אירועים שאתה קובע.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תכלס צריך להשאיר דלוק, אבל למשל מצב כמו עכשיו שאני לא בבית והממיר כבוי, ואני רוצה להקליט משהו (דרך ה WEB GUIDE) אין לי יכולת להדליק את הממיר.
דבר נוסף, האם תוכנה צד 3 (Ir suite) לא תדפוק לי את ההגדרות של השלט שקיימות כרגע ב MCE?
דבר נוסף, האם תוכנה צד 3 (Ir suite) לא תדפוק לי את ההגדרות של השלט שקיימות כרגע ב MCE?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אז עם התוכנות שציינתי אתה יכול לתכנת מה שאתה רוצה ולשדר מה שבא לך. אתה פשוט מלמד בתוכנה את הכפתור הרצוי (Learn).
לא ידוע לי על שילוב אינטגרלי עם WebGuide, אבל אתה יכול לעבוד עם תוכנות לשליטה מרחוק על הדסקטופ כמו VNC או השירות החינמי LogMeIn, ואז תוכל להריץ בהם שידור של כיבוי/הדלקה של הממיר ידנית דרך הממשק של התוכנות לאינפרה אדום.
לא ידוע לי על שילוב אינטגרלי עם WebGuide, אבל אתה יכול לעבוד עם תוכנות לשליטה מרחוק על הדסקטופ כמו VNC או השירות החינמי LogMeIn, ואז תוכל להריץ בהם שידור של כיבוי/הדלקה של הממיר ידנית דרך הממשק של התוכנות לאינפרה אדום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"