כיבוי והדלקת ממיר YES 3100 דרך ה HTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
pargit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום
אני רוצה לדעת האם ישנה דרך לכבות ולהדליק את הממיר דרך המחשב? המטרה היא שאני מכבה את כל המערכת (מחשב + ממיר), וכאשר המחשב מתעורר הוא ידליק איתו את הממיר.
אני עם MCE 2005 וממיר 3100 של YES.

תודה
מוטי

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אין דרך אמינה לעשות את זה, בגלל שאין כפתור נפרד שמדליק ומכבה, ואז לא תהיה ודאות אם הממיר כבוי או דלוק (למשל, לצורך הקלטה).
לדעתי עדיף להשאיר את הממיר תמיד דלוק.

ואם בכל זאת (ללא הקלטות) - אתה יכול לעשות את זה עם כפתורי מאקרו בשלטים אוניברסליים. כמו כן, יש תוכנות כמו IR Server Suite ו-Event Ghost שמאפשרות לתכנת רצף של שידורי IR שיעשו את זה בכל מיני אירועים שאתה קובע.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

pargit פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

תכלס צריך להשאיר דלוק, אבל למשל מצב כמו עכשיו שאני לא בבית והממיר כבוי, ואני רוצה להקליט משהו (דרך ה WEB GUIDE) אין לי יכולת להדליק את הממיר.

דבר נוסף, האם תוכנה צד 3 (Ir suite) לא תדפוק לי את ההגדרות של השלט שקיימות כרגע ב MCE?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #4 

אז עם התוכנות שציינתי אתה יכול לתכנת מה שאתה רוצה ולשדר מה שבא לך. אתה פשוט מלמד בתוכנה את הכפתור הרצוי (Learn).
לא ידוע לי על שילוב אינטגרלי עם WebGuide, אבל אתה יכול לעבוד עם תוכנות לשליטה מרחוק על הדסקטופ כמו VNC או השירות החינמי LogMeIn, ואז תוכל להריץ בהם שידור של כיבוי/הדלקה של הממיר ידנית דרך הממשק של התוכנות לאינפרה אדום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”