תגובות לביקורת כבלי רמקולים ואינטרקונקט של HiDiamond
שמעון שמתי לב שבחנת את הכבל עם Bösendorfer VC7 , האם יש שידרוג בפתח 
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
דני, ליד האיש המחייך זה מלחם WELLER מבוקר טמפרטורה, אחלה מלחם (במקומו גם אני הייתי מחייך). נכון "המפעל" לא נראה משהו, אבל מצליח למכור כבלים בים כסף אחרי שהוא מלחים להם סופיות ושם להם חרוז עץ יפה...
יהושוע, מעולם לא היה לי בבית כבל אקזוטי כזה. ניסו למכור לי מספר פעמים כבלים שונים, והשמיעו לי אותם בחנות. אף פעם לא התרשמתי. לא שמעתי הבדלים. אולי לפעמים משהו מינורי שבקושי יכולתי להחליט אם כן או לא. בכל מקרה זה לא הצדיק את ההוצאה.
יהושוע, מעולם לא היה לי בבית כבל אקזוטי כזה. ניסו למכור לי מספר פעמים כבלים שונים, והשמיעו לי אותם בחנות. אף פעם לא התרשמתי. לא שמעתי הבדלים. אולי לפעמים משהו מינורי שבקושי יכולתי להחליט אם כן או לא. בכל מקרה זה לא הצדיק את ההוצאה.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כאשר אינך שומע הבדלים ניכרים בין כבלים שונים, בוודאי שאין כל הצדקה שתשלם ולו גם שקל אחד נוסף על כבל.ariekarp כתב:דני, ליד האיש המחייך זה מלחם WELLER מבוקר טמפרטורה, אחלה מלחם (במקומו גם אני הייתי מחייך). נכון "המפעל" לא נראה משהו, אבל מצליח למכור כבלים בים כסף אחרי שהוא מלחים להם סופיות ושם להם חרוז עץ יפה...
יהושוע, מעולם לא היה לי בבית כבל אקזוטי כזה. ניסו למכור לי מספר פעמים כבלים שונים, והשמיעו לי אותם בחנות. אף פעם לא התרשמתי. לא שמעתי הבדלים. אולי לפעמים משהו מינורי שבקושי יכולתי להחליט אם כן או לא. בכל מקרה זה לא הצדיק את ההוצאה....
מאידך, הניסיון שלך אינו מבטל ניסיון של אחרים אשר שומעים הבדלים בין כבלים ומוכנים לשלם את מחירם. (גם אני נכלל בקבוצה זאת).
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
אהבתי את ההנחות לגבי ציוד נחות.
אני לא הצלחתי לעולם לגלות הבדלים בין כבלים ולפני הרבה מאוד שנים היתה לי מכך אכזבה קשה. לא אכנס לכך אבל מאז הבנתי שיש בעיה כאשר הסיפור האנקדוטי מתנגש עם תורת החשמל.MartinHSabag כתב:הודעות לא קשורות לכתבה הספציפית פוצלו לשירשור נפרד....
בכל מקרה עדיין אני מברך את שמעון, שכתב את התרשמותו כאשר הוא מתפעל, הוא יודע לשלב UNDERSTATMENT.
אני מברך אותו גם לגבי הניתוח של חיבור כבל כזה לציוד נחות. אני חושב שהלוגיקה שלו היא ללא פגם. אם הכבל נשמע טוב במערכת טובה, כיצד הוא יקלקל מערכת גרועה? כל הזמן סיפרו לנו שדרוש מערכת בעלת יכולות בכדי להבחין בהשפעה, אבל מה כל הזמן משנים את המוסכם בשביל מה? אולי להיות יותר מקורי?
נושא הכבלים לרמקולים תמיד מעורר כאן בפורום תגובות רבות - העיקר שמעניין - אני כאן בשביל להנות
משום מה הכתבה הזכירה לי את אחד השירשורים הטובים שהיו אי פעם בפורום
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
משום מה הכתבה הזכירה לי את אחד השירשורים הטובים שהיו אי פעם בפורום
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Silence speaks louder than words
האם לכתב האתר יש פטור מקריאה בפורום ??
אודה לתגובה.zy כתב:
אתייחס להלן לשאלה שהועלתה-תשובתי במילה- לא ! ובשתי מילים לא יודע (וגם טוען-שאף אחד לא יודע).שמעון בוזגלו כתב: הכבלים האלה מאפשרים לשמוע את הרכיב שאליו הם מחוברים במינימום עיוותים - והרי זה מה שאנחנו מבקשים מכבלים, נכון?...
ואחזיר בשאלה (רטורית, כמובן..) - איך אתה/ אני או מאן דהוא יודע כיצד נשמע "הרכיב" המדובר
וממתי לשמוע רכיב זו מטרה ?...
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')אני 40 שנה בתחום פיתוח ויצור אלקטרוניקה, מעולם אין בדיקה של כבלים לפי שמיעה באוזן ועל ידי תקליטים, כנראה וניל טוב שלא נבדק על תקליט בקליט משנת 48, ישנם בשוק למעלה מ10 שנים תקליטי CD לבדיקה כזאת, בדיקה של כבל במחיר כזה על ידי אוזן בלבד זה לא רציני, קימים כבר למעלה מ40 שנה ספקטרום אנאלאיזר וציוד אחר לפני שמוצאים "גרוש" על כבל שצריך לעלות לא יותר מ200 שקל, לדעתי לא ניתן בשום אופן להבדיל בסוגי הכבלים באוזן אדם גם לא גדול המנצחים על בית אופרה או תזמורת סימפונית, זה לא רציני, אני מצפה לגרף ניחות לפחות להשוואה
תודה וסליחה
מאמרים כאלה מעלים לי את הסעיף בחוסר המקצועיות שלהם.
תודה וסליחה
מאמרים כאלה מעלים לי את הסעיף בחוסר המקצועיות שלהם.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אני 45 שנים בתחום.testap כתב: אני 40 שנה בתחום פיתוח ויצור אלקטרוניקה,...
איזה בדיקות, לדעתך, יעידו על כיצד נשמע לאוזן פריט ציוד זה או אחר?testap כתב: קימים כבר למעלה מ40 שנה ספקטרום אנאלאיזר וציוד אחר לפני שמוצאים "גרוש" על כבל שצריך לעלות לא יותר מ200 שקל,...
זאת דעתך.testap כתב: לדעתי לא ניתן בשום אופן להבדיל בסוגי הכבלים באוזן אדם...
אם אתה מעוניין בעובדות – אשמח להדגים לך.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

יש לי אוסצילוסקופ אנלוגי Tektronix 2465B 400MHz , אוסצילוסקופ דיגיטאלי Rigol DS1052E 50MHz הכולל גם FFT ,testap כתב:ליהושע גומא
בשימחה עם יש לך ציוד בדיקה ולא רק אוזן, לכל אוזן יש עקום הענות שונה לצלילים, או שיטה אחרת שאני לא מכיר תודה...
Distortion Analyzer HP 339A ,
Waveform Generator וכן Spectrum Analyzer עד 200KHz באמצעות תוכנה וכרטיס הקול של המחשב.
אבל כל זה לא רלוונטי לנושא הדיון שלנו.
אני יכול להמחיש לך, בבדיקה השוואתית עיוורת, שבאמצעות האוזן בלבד אני מבחין בין כבלים שונים.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
יש הבדלי בין סוגי הכבלים נקודה .......
Joshua_G שלום לך .Joshua_G כתב:יש לי אוסצילוסקופ אנלוגי Tektronix 2465B 400MHz , אוסצילוסקופ דיגיטאלי Rigol DS1052E 50MHz הכולל גם FFT ,testap כתב:ליהושע גומא
בשימחה עם יש לך ציוד בדיקה ולא רק אוזן, לכל אוזן יש עקום הענות שונה לצלילים, או שיטה אחרת שאני לא מכיר תודה...
Distortion Analyzer HP 339A ,
Waveform Generator וכן Spectrum Analyzer עד 200KHz באמצעות תוכנה וכרטיס הקול של המחשב.
אבל כל זה לא רלוונטי לנושא הדיון שלנו.
אני יכול להמחיש לך, בבדיקה השוואתית עיוורת, שבאמצעות האוזן בלבד אני מבחין בין כבלים שונים....
אני תומך ב 100 אחוז בנושא הכבלים .
גם אני כמוך אני יכול להבחין ישר אם משהו יחליף לי את הכבלים .
יום טוב לך