תגובות לביקורת כבלי רמקולים ואינטרקונקט של HiDiamond
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מענין אותי מאוד לדעת מה יש בתוך הקופסא מעץ בקצה הכבל?חבל שלא פתחתם לבדוק.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
שימו לב כי היצרן, Filippelli Salvatore, קורא את השרשור, אז נא התנהגו בהתאם
לאור השאלה שעלתה כאן, היצרן ביקש לומר כי העץ בקצוות של הכבלים נועד עבור אסתטיקה בלבד.
לאור השאלה שעלתה כאן, היצרן ביקש לומר כי העץ בקצוות של הכבלים נועד עבור אסתטיקה בלבד.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ראיתי את ה-"נחשים" אלה במינכן..
לא יודע איך נשמעים, אבל יש להם איכות בניה מעולה (כמו לרוב כבלים במחירים אלה)
לא יודע איך נשמעים, אבל יש להם איכות בניה מעולה (כמו לרוב כבלים במחירים אלה)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כל כבל עולה כמו שני מזגנים. מעניין...
סליחה על הבוטות, אבל לדעתי זה מיועד למי שבאמת, אבל באמת, אין לו מה לעשות עם הכסף.
סליחה על הבוטות, אבל לדעתי זה מיועד למי שבאמת, אבל באמת, אין לו מה לעשות עם הכסף.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- go_go
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אחלה כתבה
כרגיל,בכל כתבה על כבלים תהיינה שתי אסכולות-זאת של המאמינים-וזאת של הסקפטיים.
לגבי תקופת ההרצה,לטענת האודיופילים,כל מוצר בין אם זה מכשיר חשמלי,רמקולים או כבל-זקוק לתקופת הרצה,שלאחריה המוצר נשמע טוב יותר.כשמדובר על רמקולים,ניתן להבין שהממברנה צריכה לעבוד עד שהיא מגיעה לגמישות הרצויה-ואז הרמקול נשמע במיטבו.לגבי רכיבים חשמליים כגון מגברים,קדם מגברים ונגנים,הטענה הרווחת הינה,שלאחר תקופת הרצה מסויימת המכשיר נשמע יותר טוב (בדומה להרצת מנוע של מכונית),לגבי כבלים,הטענה הרווחת הינה,שהאלקטרונים צריכים "להתחבר" בינהם כדי שהכבל ישמע במיטבו.כנ"ל לגבי מסכי פלזמה.ציוד מנורות נבדל בכך,שהמנורות צריכות תקופת Break-in כדי שתשמענה טוב יותר.מי שהתנסה ומאמין-יבושם לו,מי שלא מאמין-שיהיה בריא.כפי שנאמר "איש באמונתו יחיה"
לגבי תקופת ההרצה,לטענת האודיופילים,כל מוצר בין אם זה מכשיר חשמלי,רמקולים או כבל-זקוק לתקופת הרצה,שלאחריה המוצר נשמע טוב יותר.כשמדובר על רמקולים,ניתן להבין שהממברנה צריכה לעבוד עד שהיא מגיעה לגמישות הרצויה-ואז הרמקול נשמע במיטבו.לגבי רכיבים חשמליים כגון מגברים,קדם מגברים ונגנים,הטענה הרווחת הינה,שלאחר תקופת הרצה מסויימת המכשיר נשמע יותר טוב (בדומה להרצת מנוע של מכונית),לגבי כבלים,הטענה הרווחת הינה,שהאלקטרונים צריכים "להתחבר" בינהם כדי שהכבל ישמע במיטבו.כנ"ל לגבי מסכי פלזמה.ציוד מנורות נבדל בכך,שהמנורות צריכות תקופת Break-in כדי שתשמענה טוב יותר.מי שהתנסה ומאמין-יבושם לו,מי שלא מאמין-שיהיה בריא.כפי שנאמר "איש באמונתו יחיה"
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
moshem74 כתב:אין ספק שזה נראה מליון דולר.
שילוב של עץ בכבלים זה שילוב מנצח!(מבחינת מראה כמובן)....
מראה של מליון דולר ? שילוב העץ מזכיר לי יותר כבל של נארגילה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
כרגיל מבחן ציורי ומלא פואטיקה. אני מאוד אוהב לקרוא את המאמרים של אדון בוזגלו גם כאשר הוא שומע הבדלים בתוספי האודיו האזוטריים ביותר. ההבחנה שכבל טוב הוא כזה שלא שומעים היא לדעתי מאוד נכונה. יפה עשה כותב המאמר שהדגיש זאת. מה שאני לא מבין זה למה צריך לשלם 1400 יורו כדי לקבל כבל שלא שומעים. זה מחיר אסטרונומי לא ניתן לייצר כבל שרק מעביר סיגנל ללא כל התערבות במחיר נמוך יותר?
כל יום לומדים משהו חדש
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
הטענה של חברות הכבלים שלא. זהו מוקד הוויכוח לדעתי, לא השאלה אם יש הבדלים או לא, כי הבדלים אפשר לייצר באופן מלאכותי בכבל. האם הכבלים היקרים שקופים יותר מהזולים, או לא. האם הם משנים את הסאונד, או לא.
Silence speaks louder than words
- michael123
- חבר מכור קשה

מה שאני לא מבין זה למה צריך לשלם 1400 יורו כדי לקבל כבל שלא שומעים....
מה זה זול ויקר?האם הכבלים היקרים שקופים יותר מהזולים...
זו אכן שאלה פיוטית. בשבילי (ואני מניח הרבה אחרים) 1400 יורו לכבל אינטרקונקט של 1 מטר זה יקר...michael123 כתב:מה שאני לא מבין זה למה צריך לשלם 1400 יורו כדי לקבל כבל שלא שומעים....מה זה זול ויקר?האם הכבלים היקרים שקופים יותר מהזולים......
כל יום לומדים משהו חדש
- michael123
- חבר מכור קשה

ונגיד אתה קונה רמקולים בתקציב של 10K$.. האם לבזבז 10% על כבל זה הרבה (נניח שוב ואתה שומע הבדל)?
אני מצטט פה מתוך ה-MANUAL של חברת רמקולים ידועה ומכובדת
[left]
Use the best speaker cables you can. The length and type of speaker cable used in your system will have an audible effect. Under no circumstance should a wire of gauge higher (thinner) than #16 be used. In general, the longer the length used, the greater the necessity of a lower gauge, and the lower the gauge, the better the sound, with diminishing returns setting in around #8 to #12. A variety of cables are available whose manufacturers claim better performance than standard heavy gauge wire. We have verified this in many cases, and the improvements available are often more noticeable than the differences between wires of different gauge. The effects of cables may be masked if equipment is not of the highest quality.
[/left]

אני מצטט פה מתוך ה-MANUAL של חברת רמקולים ידועה ומכובדת
[left]
Use the best speaker cables you can. The length and type of speaker cable used in your system will have an audible effect. Under no circumstance should a wire of gauge higher (thinner) than #16 be used. In general, the longer the length used, the greater the necessity of a lower gauge, and the lower the gauge, the better the sound, with diminishing returns setting in around #8 to #12. A variety of cables are available whose manufacturers claim better performance than standard heavy gauge wire. We have verified this in many cases, and the improvements available are often more noticeable than the differences between wires of different gauge. The effects of cables may be masked if equipment is not of the highest quality.
[/left]
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מיכאל, התשובה היא כן, 10% ממחיר של רמקולים שעולים 10K $ (הרמקולים היקרים ביותר שלי עולים כמה אלפי דולר פחות מזה בארה"ב כאשר היו חדשים) עבור כבלים זה הרבה בהתחשב בכך שהתרומה שלהם לשיפור הצליל לעומת כבלים של כמה עשרות שקלים היא מינורית אם בכלל, ובהתחשב בעובדה שאני לא בעלה של שרי אריסון. עדיף להשקיע את הכסף בדברים אחרים לשיפור. אם המשאבים בילתי מוגבלים הכל היה שונה כמובן. להלן לינק לאתר של רוג'ר רסל לשעבר ממקינטוש שם הוא מדבר על כבלי רמקולים. כבר שמתי את הלינק הזה בשרשור אחר, אז איתכם הסליחה אם אני חוזר על עצמי.
http://www.roger-russell.com/wire/wire.htm
http://www.roger-russell.com/wire/wire.htm
חן, חן על הביקורת הרהוטה.
אתייחס להלן לשאלה שהועלתה-
ואחזיר בשאלה (רטורית, כמובן..) - איך אתה/ אני או מאן דהוא יודע כיצד נשמע "הרכיב" המדובר
וממתי לשמוע רכיב זו מטרה ?
למנהלים- ממליץ להוציא משרשור התגובות הנ"ל את שלל ההגיגים הכלכליים שאינם קשורים ישירות לביקורת.
אתייחס להלן לשאלה שהועלתה-
תשובתי במילה- לא ! ובשתי מילים לא יודע (וגם טוען-שאף אחד לא יודע).שמעון בוזגלו כתב: הכבלים האלה מאפשרים לשמוע את הרכיב שאליו הם מחוברים במינימום עיוותים - והרי זה מה שאנחנו מבקשים מכבלים, נכון?...
ואחזיר בשאלה (רטורית, כמובן..) - איך אתה/ אני או מאן דהוא יודע כיצד נשמע "הרכיב" המדובר
וממתי לשמוע רכיב זו מטרה ?
למנהלים- ממליץ להוציא משרשור התגובות הנ"ל את שלל ההגיגים הכלכליים שאינם קשורים ישירות לביקורת.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
נכנסתי לראות היכן מייצרים את הכבל הזה.
מה זה החארטה הזה? תסתכלו איך ה"מפעל" הזה נראה. נראה לכם?
במפעל בעזה כבר לא משתמשים במלחמים כאלה...
[imgbig]http://www.hidiamond.it/resCache/site44 ... x784_2.jpg[/imgbig]
מה זה החארטה הזה? תסתכלו איך ה"מפעל" הזה נראה. נראה לכם?
במפעל בעזה כבר לא משתמשים במלחמים כאלה...