רכישת מצלמת HD. זקוק לעזרה.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
roi286 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

ובכן לאחר שהגעתי לאפשרות לרכישת מצלמת וידאו איכותית( בסדר גודל של 1700$ ואני טס לניו יורק כך שכנראה אבקר בB&H..) אני זקוק בדחיפות לחוות דעת של התותחים מבינכם . מה לקנות ? היו שהמליצו על פנסוניקHDC-HS300 כי: 1. היא איכותית מבחינת צבע עשיר וחי יותר מהמתחרות. 2. היא זולה יותר מביחנת עלויות תיקון. והם יבואו. 3. השליחה למעבדת תיקונים תבא לאחר זמן ארוך יותר משאר המתמודדות. 4. לא שהבנתי אבל בכל זאת אני אנסה : בהיות והמצלמה כותבת על כרטיס זיכרון (ולא על HD!?) אזי במקרה של "פציעה" רק חלק מהמצלמה מת . הסוני לשם הדוגמא בהיות והמצלמה כותבת על הHD אם הHD מת כמעט כל המצלמה מתה, כולל ההקלטה העכשווית (אם מישהו נתקל בטיעון כזה ויכול להסביר לי אותו אני אשמח...) יש שהמליצו על סוניHDR-XR520VE כי סוני זה סוני ואין הכונה לשם סוני בלבד (תסמכו על "חסידי" סונ שידעו לעות לכם בטוב טעם על הטענות לעיל...) יש שהמליצו על סניוXacti VPC-HD2000 בגלל הביקורת המצוינות וביחס למחיר הוגןhttp://www.camcorderinfo.com/content/Sanyo-Xac ... -36280.htm בקיצור בילבול מוחלט וזה עוד לפני שהתחלנו לדבר על קנון ועוד . מה קונים ? בתודה מראש: רועי.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”