מאיפה ניתן להזמין התקנה של ממיר DTT ל-2 לאוגוסט ?
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
ההתקנה היא התקנה עצמית.
אתה קונה ממיר, מחבר אותו לחשמל ולטלוויזה וזהו. אתה מחובר.
more or less
אבל בטח שלא צריך להזמין מתקין ולא צריך ליצור קשר כדי להבטיח חיבור.
אתה יכול לקנות ממיר מראש בכל חנות מוצרי חשמל, אני מניח שמחסני חשמל יעשו מזה הרבה רעש.
אתה קונה ממיר, מחבר אותו לחשמל ולטלוויזה וזהו. אתה מחובר.
more or less
אבל בטח שלא צריך להזמין מתקין ולא צריך ליצור קשר כדי להבטיח חיבור.
אתה יכול לקנות ממיר מראש בכל חנות מוצרי חשמל, אני מניח שמחסני חשמל יעשו מזה הרבה רעש.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
בוואלה שופס אפשר כבר לרכוש ממיר. חכה לחודש אחרי בשביל לחסוך בשביל שזה יהיה כמו מכשירי הDVD.
מוזמנים לבקר בבלוג שלי חסר תקנה - בלוג בנושא תקנה 380, רכבים ומה שביניהם
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

לממיר ההוא אולי צריך אנטנה חיצונית תלוי איפו אתה גר . וכמה בטון יש בבית שלך בקירות
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

יס לוקחים את הממיר ואומרים שלום . לא מנתקים כלום . אני מחבר אנשים עים ממירים לנקודות של יס . השאלה כמה טלויזיות יש לך
רק הטכנאי קרמר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
הטכנאיקרמר,
הבחור ביקש ממיר DTT, למה למכור לו בכפול כסף ממיר לוייני?
הבחור ביקש ממיר DTT, למה למכור לו בכפול כסף ממיר לוייני?
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

למה כפול???? בנתיים ממיר DDT עולה לנו המתקינים פי 3 . לידיעתך . כי הממיר ההוא בנימצא בשוק זה עים מנגנון הקלטה להרד דיסק . . ויש לו יציאה HDMI . בעוד חודש יגיע ממיר אני מקווה שיהייה במחיר של ממיר לוויני . ממירים לווינים מיצרים לעולם במיליונים הסינים לכול העולם . הDDT הוא חדש . ועוד תקן ישראלי מוזר . לכן הממר עולה פי 3 . גם אין לי במלאי . ממירים לווינים יש לי במלאי לפחות כ40 . אני מחכה שהמחיר יהייה לפחות כמו ממיר לוויני אקנה כמה למלאי
אגב יש משדר בצפת ובכפר גלעדי . מעל קרית שמונה
אגב יש משדר בצפת ובכפר גלעדי . מעל קרית שמונה
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

בנתיים היבואן היחידי שהיבאי ממירים הביא 100 ממירים לא מכר את כולם . לכן יש בוולא למכירה .
הזמין עוד 100 . ולא ניראה לי שהוא יקח סיכון ויביא לרישתות השיווק לימכור אלפים . כי אולי הוא יתקע עים המלאי .
הוא מאוד זהיר היבואן הזה . וכול עניין הסיבסוד זה סתם קישקוש אחד גדול .
הזמין עוד 100 . ולא ניראה לי שהוא יקח סיכון ויביא לרישתות השיווק לימכור אלפים . כי אולי הוא יתקע עים המלאי .
הוא מאוד זהיר היבואן הזה . וכול עניין הסיבסוד זה סתם קישקוש אחד גדול .
רק הטכנאי קרמר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, אבל מכיוון שאתה מוכר ממירים כאלה, אתה לא יכול להציע אותם כאן לאנשים כי זה שיווק עצמי וזה אסור.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

זה משהוא אחר . צודק . לכן לא עשיתי קישור לאתר שלי בחתימה . הבחור ילך מחר לחנות בת"א יקנה ממיר ויחבר בימקום הממיר של יס . וניגמר הסיפור . לא צריך אותי . על מנת לחבר ממיר לטלויזיה . הרבה עושים את זה . רק יעצתי לו זה הכול
רק הטכנאי קרמר
אם אני מבין נכון , אפשר לרכוש ממיר לוויני רגיל , הכי פשוט שיש ולהתחבר לאותה נקודת יס לאחר הניתוק ?
במקרה כזה :
1.כמה יעלה הממיר הלויני הפשוט ?
2.חוץ מאותם הערוצים שה-DTT יאפשר , האם בשיטה הזו יהיה ניתן לקלוט ערוצים נוספים דרך הנקודה של יס ?
3.אין מצב שיס ינתקו אותי מהמרכזת של הבניין , כך שממיר לויני לא יעזור במקרה כזה ?
במקרה כזה :
1.כמה יעלה הממיר הלויני הפשוט ?
2.חוץ מאותם הערוצים שה-DTT יאפשר , האם בשיטה הזו יהיה ניתן לקלוט ערוצים נוספים דרך הנקודה של יס ?
3.אין מצב שיס ינתקו אותי מהמרכזת של הבניין , כך שממיר לויני לא יעזור במקרה כזה ?
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

אין יותר ערוצים . הוט לא מנתק את הקילטה האנלוגית . כל וחומר יס . ההברגה מחוברת בחוץ ונישארת מחוברת
מילבד ערוצי ישראל אין כלום .
מילבד ערוצי ישראל אין כלום .
רק הטכנאי קרמר
ממיר לוויני פשוט עולה 800 שקל בערך לא בדקתי.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

בחנות עולה חציא . המחיר לא כולל התקנה
רק הטכנאי קרמר
ב400 שקל אפשר לקנות גם ממיר לקליטת השידורים הדיגיטלים.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

צודק
צודק ללא התקנה . וללא ידיע אים הקליטה טובה בדירה . תלוי בקומה ובכיוון המשדר . כי הממיר מגיע ללא אנטנה .
ותלוי אים זה בית בודד או שיכון עים הרבה בטון עבה . כך המתקין לוקח את כול עניין החיבור . אבל לא לחינם
ותלוי אים זה בית בודד או שיכון עים הרבה בטון עבה . כך המתקין לוקח את כול עניין החיבור . אבל לא לחינם
רק הטכנאי קרמר
קרמר היקר,
ניתן לקבל תורן אנטנה לקליטת השידורים, זה מחוייב עפ"י החוק של ועד בית בבניינים. הם מחוייבים להקים תורן או אנטנה [אני לא מומחה גדול] לקליטת השידורים על חשבון תשלום ועד בית.
כך שהתקנת תורן אנטנה זה לא הוצאה שאמורה ליפול על מישהו אחד ממשתמשי הבניין. ההתקנה תידרוש רק הרצה של כבלים עד לתורן או עד לקופסה מחוץ לבית.
ניתן לקבל תורן אנטנה לקליטת השידורים, זה מחוייב עפ"י החוק של ועד בית בבניינים. הם מחוייבים להקים תורן או אנטנה [אני לא מומחה גדול] לקליטת השידורים על חשבון תשלום ועד בית.
כך שהתקנת תורן אנטנה זה לא הוצאה שאמורה ליפול על מישהו אחד ממשתמשי הבניין. ההתקנה תידרוש רק הרצה של כבלים עד לתורן או עד לקופסה מחוץ לבית.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

לא היבנתי את השאלה
אים האנטנה המרכזית תקינה ברוב המיקרים יקלטו . אבל העניין הוא כזה אים כול תחום הUHF פתוח . אז גם יעבור תדר CH26 אבל באנטנות המרכזיות של פעם היו מרכיבים מסנן רק לערוצים CH28 ערוץ 1 וCH22 לערוץ 2
אז יש אפשרות שערוץ CH26 הדגיטלי לא יעבור או חלקו רק יעבור . . והקליטה תהייה משובשת . הכול עניין של מזל
ושל עוצמה
אז יש אפשרות שערוץ CH26 הדגיטלי לא יעבור או חלקו רק יעבור . . והקליטה תהייה משובשת . הכול עניין של מזל
ושל עוצמה
רק הטכנאי קרמר